Αποστολέας Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)  (Αναγνώστηκε 271746 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #600 στις: Μάρτιος 10, 2013, 12:39:46 μμ »
Σιγουρα Δημητρη,ειναι ετσι οπως τα λες και τα σκεφτηκα και εγω αυτα. Δεν τα εγραψα ομως για να μην απογοητευονται και τα αλλα παιδια. Τι θα γινει ομως αν δεν πραγματοποιηθει το προτζεκτ?

Παρακολουθώ τη συζήτηση από την αρχή πολύ ψύχραιμα και δεν συμμετείχα γιατί θεωρώ ότι το θέμα το χειρίζεται ο Άρης πολύ άψογα (και επαγγελματικά), διαβάζοντας όλα όσα γράφονται εδώ.

Δεν μπορούσα, όμως, να φανταστώ ότι θα φτάναμε στο σημείο να διατυπώνουμε σκέψεις, όπως η παραπάνω, όταν:
1. Δεν έχει μιλήσει ακόμη ο Torsten, που είναι ο αρμόδιος της εταιρείας και
2. Δεν έχει παρουσιαστεί κανένα σημάδι ή στοιχείο που να δικαιολογεί τη μη πραγματοποίηση του Project.

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, τι εξυπηρετούν αυτές οι σκέψεις και ποιός είναι ο πραγματικός στόχος τους, εκτός από τη δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος που σε κάθε περίπτωση δεν ωφελεί τους 36 αγοραστές του συγκεκριμένου ρολογιού.

ΥΓ Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα παραπάνω.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #601 στις: Μάρτιος 10, 2013, 12:43:36 μμ »
γιατι να μην πραγματοποιηθει το προτζεκτ? επειδη η εκτυπωση ειναι λαθος? sandwich dials ειναι, η εκτυπωση ειναι απλα λαθος και αυτο μπορει να διορθωθει με μικρο κοστος για τον τορστεν. σιγα το ποσο κανει το dial.

μην προβαλλουμε τις φοβιες μας ως πραγματικοτητα. με καθυστερηση η' χωρις αυτη, το προτζεκτ δεν εχει κανενα λογο να μην πραγματοποιηθει
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #602 στις: Μάρτιος 10, 2013, 12:47:39 μμ »

Επειδή αυτό το τόσο μικρό χρονικό διάστημα με κάνει να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα,σχετικά με την ποιότητα των ρολογιών που θα παραλάβουμε,θεωρώ φρόνιμο να τηλεφωνήσει ο Άρης στον Torsten και να κανονίσουν μια εκ νέου συνάντηση για μετά απο 15-20 μέρες ή ακόμα κι ένα μήνα.Μικρή σημασία έχει πια.

Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ και νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις,τσακωμοί,ακυρώσεις και δεν ξέρω 'γω τί άλλο.Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς συμφωνείτε μαζί μου.
Άρη σκέψου το ανεξάρτητα απο το τί θα σου απαντήσει ο Torsten.Αυτός μπορεί να σου πει ότι αύριο θα τα έχει έτοιμα.Δε μου λέει κάτι αυτό.
Πες του να πάρει το χρόνο του κι εμείς εδώ είμαστε.Δε χανόμαστε...............

Προφανώς, εκφράζεις τον εαυτό σου και όχι τους υπόλοιπους 35.
Εγώ, και αρκετοί ακόμη που διατύπωσαν την άποψή τους, μέχρι τώρα, προτιμώ να περιμένω την άποψη του Torten για το θέμα και όλα όσα του έχει θέσει ο Άρης και μετά θα διατυπώσω τη γνώμη μου για το τι νομίζω ότι πρέπει να γίνει.

Εν πάση περιπτώσει, ας κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο, για να δούμε πώςθα εξελιχθεί το θέμα.
Sub 16613 LN

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #603 στις: Μάρτιος 10, 2013, 01:10:42 μμ »
Προφανώς, εκφράζεις τον εαυτό σου και όχι τους υπόλοιπους 35.
Εγώ, και αρκετοί ακόμη που διατύπωσαν την άποψή τους, μέχρι τώρα, προτιμώ να περιμένω την άποψη του Torten για το θέμα και όλα όσα του έχει θέσει ο Άρης και μετά θα διατυπώσω τη γνώμη μου για το τι νομίζω ότι πρέπει να γίνει.

Εν πάση περιπτώσει, ας κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο, για να δούμε πώςθα εξελιχθεί το θέμα.
Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ και νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις,τσακωμοί,ακυρώσεις και δεν ξέρω 'γω τί άλλο.Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς συμφωνείτε μαζί μου.
Προφανώς.Απο την παραπάνω πρόταση φαίνεται να εκφράζω κάποιον άλλο πέρα απο τον εαυτό μου;Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του τρόπο αντίδρασης στις εκάστοτε καταστάσεις.
Εσύ μπορεί να θεωρείς ότι εγώ προτρέχω και ότι βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα.
Εγώ πάλι μπορεί να θεωρώ ότι τ' αντανακλαστικά σου είναι χάλια ή ότι αρνείσαι να δεχθείς την κατάσταση ως έχει.
Ούτε απαισιόδοξος είμαι,ούτε κακομοίρης.Ρεαλιστής είμαι και παίρνω τα πράγματα ως έχουν.
Φυσικά και περιμένω την απάντηση του Torsten.Ότι και να μου πει όμως,δεν πρόκειται να με κάνει να νιώσω καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Μάρτιος 10, 2013, 01:18:38 μμ »
Στοχο δεν εχει κανενας να δημιουργησει αρνητικο κλιμα, ας μη λεγονται τετοια πραγματα. Καποιος το παιρνει πιο συναισθηματικα, καποιος πιο ψυχραιμα. Ο Jim teo ειναι πιο παρορμητικος, ο chris5 πιο συναισθηματικος, του gerogian του αρεσει να γραφει δοκιμια κι εγω χεστηκα για το πως θα ειναι το ρολοι. Πιστευω ολα διορθωνονται, αν οχι καποιος γερμανος θα την πληρωσει για ολα!

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Μάρτιος 10, 2013, 02:03:31 μμ »
Καθένας εκφράζεται ανάλογα με τον τρόπο που έχει μάθει.

Από την ώρα, όμως, που κάποιοι άνθρωποι έχουν αποτελέσει μια ομάδα για ένα κοινό σκοπό και στόχο και, πολύ περισσότερο, έχουν αναγνωρίσει, σε κάποιο μέλος της ομάδας, την εκπροσώπησή της, είναι, τουλάχιστον, ατυχές άκομψο και προσβλητικό, για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ένα μέλος να υποδεικνύει, με κατηγορηματικό τρόπο, τη μεθοδοδολογία και τις ενέργειες που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσει ο εκπρόσωπος, με βάση τις προσωπικές του σκέψεις και απόψεις.

Εν πάση περιπτώσει, πολύ το κουράσαμε το θέμα αυτό.
Είναι Κυριακή, μια ηλιόλουστη μέρα, τουλάχιστον στην Αττική και εύχομαι και στην υπόλοιπη χώρα, έχουμε ένα σωρό άλλα θέματα να ασχοληθούμε και αυτό σκέφτομαι να κάνω για το υπόλοιπο της μέρας.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Μάρτιος 10, 2013, 02:10:38 μμ »
Είτε με περίγραμμα είτε μασίφ το ίδιο έκτρωμα είναι αλλά δεν έχει σημασία,
Παράθεση
αφού τα έκανε έτσι όπως τα έκανε, θα πρέπει να τα αλλάξει χωρίς χρέωση. Ούτε μοίρασμα ζημιάς ούτε συμβιβασμός από μέρους μας.
Αν μάλιστα το dial δεν είναι όπως ορίζουν οι προδιαγραφές, επίσης ή πρέπει να το αλλάξει ή να μειώσει το αντίτιμο.

εννοειτε αυτο...Αμερικανακια δεν ειμαστε

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #607 στις: Μάρτιος 10, 2013, 02:24:39 μμ »
είναι, τουλάχιστον, ατυχές άκομψο και προσβλητικό, για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ένα μέλος να υποδεικνύει, με κατηγορηματικό τρόπο, τη μεθοδοδολογία και τις ενέργειες που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσει ο εκπρόσωπος, με βάση τις προσωπικές του σκέψεις και απόψεις.
θα ήθελα να προτείνω το εξής........
θεωρώ φρόνιμο να τηλεφωνήσει ο Άρης στον Torsten και να κανονίσουν μια εκ νέου συνάντηση για μετά απο 15-20 μέρες ή ακόμα κι ένα μήνα.Μικρή σημασία έχει πια.
Δεν υπέδειξα.Απλά πρότεινα.Τί να σας κάνω που δεν ξέρετε να διαβάζετε;Να σας στείλω πάλι πίσω στο δημοτικό;Για πάμε όλοι μαζί."π" και "ρο"=προ,"τ" και "ει"=τει,"ν" και "ω"=νω.Όλο μαζί "π-ρ-ο-τ-ε-ί-ν-ω". =D> =D> =D>
έχουμε ένα σωρό άλλα θέματα να ασχοληθούμε και αυτό σκέφτομαι να κάνω για το υπόλοιπο της μέρας.
Ευτυχώς για εμάς.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Μάρτιος 10, 2013, 02:35:08 μμ »
Χαρίλαε,εδώ θα μου επιτρέψεις να έχω την ένστασή μου.Η παρακάτω φωτογραφία δε μου δίνει την εικόνα ρολογιών που είναι κατά 95% έτοιμα.Κάθε άλλο μάλιστα.Είναι πέρα για πέρα αποκαρδιωτική.

Δημητρη,
Οι εργασιες εχουν προχωρησει. Η φωτο στην οποια αναφερεσαι δεν ειναι τωρινη, εχει τραβηχτει μερες τωρα...
Πιο συγκεκριμενα, τη Δευτερα θα πηγαινε ο Βοris στα εργαστηρια της εταιριας προκειμενου να βγαλει καποιες φωτο των ρολογιων για να μας τις στειλει.
Ομως πλεον το θεμα μας δεν ειναι αυτο, αλλα το λαθος που εγινε στην εκτυπωση, με ο,τι αυτο συνεπαγεται...
Αν οχι σημερα καποια στιγμη, αυριο που θα ανοιξει η εταιρια αναμενω να εχω νεοτερα, με τις απαραιτητες διευκρινισεις-απαντησεις για το προβλημα που προεκυψε, οποτε θα σας ενημερωσω.

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Μάρτιος 10, 2013, 08:57:07 μμ »
Παρακολουθώ τη συζήτηση από την αρχή πολύ ψύχραιμα και δεν συμμετείχα γιατί θεωρώ ότι το θέμα το χειρίζεται ο Άρης πολύ άψογα (και επαγγελματικά), διαβάζοντας όλα όσα γράφονται εδώ.

Δεν μπορούσα, όμως, να φανταστώ ότι θα φτάναμε στο σημείο να διατυπώνουμε σκέψεις, όπως η παραπάνω, όταν:
1. Δεν έχει μιλήσει ακόμη ο Torsten, που είναι ο αρμόδιος της εταιρείας και
2. Δεν έχει παρουσιαστεί κανένα σημάδι ή στοιχείο που να δικαιολογεί τη μη πραγματοποίηση του Project.

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, τι εξυπηρετούν αυτές οι σκέψεις και ποιός είναι ο πραγματικός στόχος τους, εκτός από τη δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος που σε κάθε περίπτωση δεν ωφελεί τους 36 αγοραστές του συγκεκριμένου ρολογιού.

ΥΓ Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα παραπάνω.
Mε καλυψαν οι προλαλησαντες,τι να πω τωρα. Το μονο που θα πω ειναι οτι ολα δειχνουν ελλειψη επαγγελματισμου απο την πλευρα του κυριου Τορστεν και η παραδοση των ρολογιων μας φαινεται πως δεν θα πραγματοποιηθει το επομμενο Σαββατο,ας περιμενουμε ομως την επισημη απαντηση τους.

Aυτο το ποστ που εγραψα παραπανω δεν το διαβασες? Επισης δεν ειπα ποτε πως δεν θα πραγματοποιηθει το προτζεκτ, απλα ρωτησα τον Δημητρη τι θα γινει ΑΝ δεν πραγματοποιηθει το προτζεκτ. Που ειδες οτι δημιουργω αρνητικο κλιμα,δεν μπορω να καταλαβω. Ηδη αν διαβασες παραπανω αναφερω,οτι δεν εγραψα περισσοτερες σκεψεις μου, για να μην επιρεασω τα αλλα μελη.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Μάρτιος 10, 2013, 09:27:42 μμ »
Η απαντηση-διαχειριση της εταιριας για το λαθος που προεκυψε στην εκτυπωση.

Απο: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: Aris 
Στάλθηκε: 6:26 μ.μ. Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013
Θέμα: Re: ABOUT THE LOGO

Hi Aris,

I turned out that the printer did it wrong. We already ordered new dials in Switzerland with express. Hopefully they'll arrive tomorrow, so we can change all the dials. We will print new dials with the right logo and replace them all.

I will send more infos, after I know more.

Best wishes,
Boris

Mit freundlichen Grüßen / with kind regards
Boris Schäfer

Firma:
Torsten Nagengast
Ringstr.18
35716 Dietzhölztal
Mail: boris@torsten-nagengast.de
Web: torsten-nagengast.de
Tel: +49 2772 5825165
Fax: +49 2772 5825166
Inhaber: Torsten Nagengast | UsStID DE 242427018

Φιλικα,
Αρης

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #611 στις: Μάρτιος 10, 2013, 09:33:17 μμ »
Καθησυχαστικό !

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Μάρτιος 10, 2013, 09:36:04 μμ »
Ωραία, μένει μόνο να διευκρινιστεί αν το dial είναι και αν θα προλάβει να τα φέρει στην ώρα τους...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #613 στις: Μάρτιος 10, 2013, 09:38:43 μμ »
Oπως αντιλαμβανεστε απο την τελευταια φραση του μηνυματος του Boris, η εργασιες ηταν πλεον στο τελικο σταδιο.

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Μάρτιος 10, 2013, 10:05:05 μμ »
Μια χαρά!
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #615 στις: Μάρτιος 10, 2013, 10:12:19 μμ »
Ωραία, μένει μόνο να διευκρινιστεί αν το dial είναι και αν θα προλάβει να τα φέρει στην ώρα τους...

:lol: :lol: :lol:  περιγραφικοτατος

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #616 στις: Μάρτιος 10, 2013, 10:15:34 μμ »
Ωραία, μένει μόνο να διευκρινιστεί αν το dial είναι

Ολα θα γινουν οπως εχουν συμφωνηθει. Τα καντραν θα ειναι τυπου sandwich για την εκδοση με τον vintage μηχανισμο.
Ομως για την εκδοση με τον αυτοματο μηχανισμο διατηρω εντονες επιφυλαξεις, αφου κατι τετοιο το πιθανοτερο να ειναι τεχνικα αδυνατον, λαμβανοντας υποψιν και το παχος του μηχανισμου!

και αν θα προλάβει να τα φέρει στην ώρα τους...

Απ' ο,τι ολα δειχνουν αυτη η ειναι η προθεση, συντομα θα γνωριζω για ολα...

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #617 στις: Μάρτιος 10, 2013, 10:26:26 μμ »
Ολα καλά πάνε, αμέσως να τον φάνε μερικοί τον Μπόρη...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #618 στις: Μάρτιος 10, 2013, 10:33:43 μμ »
μα βρε παιδια το κοστος του dial ειναι μικρο. ειναι λογικοτατο να βγαλει καινουρια dials με σωστη εκτυπωση και να τελειωνουμε. μη σπερνουμε την καταστροφη. οσο για το sandwich dial, ειναι εμφανες οτι ειναι sandwich dials τουλαχιστον αρκετα απο αυτα που βλεπουμε στη φωτο.

cool. ο τυπος ειναι συνεργασιμος ως τωρα. αρκετα συνεργασιμος. δεν νομιζω να τον πιασει τωρα η παλαβη.

αυτα τα θεματα θελουν λεπτους και σαφεις χειρισμους και τα συγχαρητηρια στον Αρη για τον τροπο που το χειριζεται συνολικα.

το προτζεκτ θα γινει, ολα θα πανε καλα, και θα ειναι σαφως το καλυτερο που εχει γινει στην ελλαδα και απο τα πολυ καλα γενικοτερα ωρολογιακα προτζεκτ
Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #619 στις: Μάρτιος 10, 2013, 11:56:27 μμ »
Θα τα πούμε εφ' όλης της ύλης το Σάββατο.Πρώτα ο Θεός.......
Μόνο τότε θα είμαστε σίγουροι ότι όλα πήγαν καλά.