Αποστολέας Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)  (Αναγνώστηκε 271452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #560 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:11:58 μμ »
Επίσης είχα την εντύπωση από τις φωτό,  ότι το dial ήταν sandwich. Στην φωτό που έστειλε φαίνεται painted. Τι ισχύει τελικά; Εγώ είχα σχηματίσει λάθος εντύπωση ή κι εδώ έκανε τα δικά του ;!;!;!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Πολύ σωστή εντύπωση είχες.(στο ΙΙ και στο 4 φαίνεται καθαρά)
Άρη,αν έχεις την καλοσύνη να διευκρινιστεί κι αυτό διοτί οι γωτογραφίες που μας έστειλε δεν είναι και πολύ καθαρές.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:20:16 μμ »
Επίσης είχα την εντύπωση από τις φωτό,  ότι το dial ήταν sandwich. Στην φωτό που έστειλε φαίνεται painted. Τι ισχύει τελικά; Εγώ είχα σχηματίσει λάθος εντύπωση ή κι εδώ έκανε τα δικά του ;!;!;!

Πολύ σωστή εντύπωση είχες.(στο ΙΙ και στο 4 φαίνεται καθαρά)
Άρη,αν έχεις την καλοσύνη να διευκρινιστεί κι αυτό διοτί οι γωτογραφίες που μας έστειλε δεν είναι και πολύ καθαρές.

Συμφωνα με τις προδιαγραφες και απ' ο,τι μου ειπε, το καντραν οσον αφορα την εκδοση με το vintage μηχανισμο ειναι sandwich! Ωστοσο, μεγεθυνοντας τη φωτο που μου εστειλε δε διακρινεται καθαρα κατι τετοιο, γι' αυτο το λογο του ζητησα να μου το επιβεβαιωσει.

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:35:46 μμ »
Eαν οντως ισχυει κατι τετοιο, το ωραιο ειναι οτι πριν λιγες μερες για αυτον ειδικα το λογο εγινε και σχετικη επιβεβαιωση, δειτε το παρακατω mail:

Απο: "Watches@AnL" <Watches@ArtNoLimits.com>
Προς: ARIS
Κοιν.: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Στάλθηκε: 4:31 μ.μ. Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013
Θέμα: Logo & position

Dear Aris,

I hope you are well !!

Please send me once more the pic with the correct logo position and size ...
Just to make sure because we are going to print them now ...

Thanks,
Torsten

Viele Grüße / Best regards
Torsten Nagengast

Watches@ArtNoLimits.com
www.facebook.com/TorstenNagengast
www.linkedin.com/in/nagengast

ArtNoLimits : A Network of Professionals...
ArtNoLimits.com | Atelier-Knesebeck.de  | Timekeeper.de

Φιλικα,
Αρης

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος antonio-titanium

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:44:28 μμ »
Τύπωσε κάτι δικό του που και πάλι δεν θα την πατούσε αν είχε ακολουθήσει τον αλάθητο  κανόνα του ¨ δειγματισμού " πρώτα μετά έγκρισης και μετά παραγωγής αντιτύπων . Για συνεχιστεί το ομολογουμένως καλό κλίμα
της συνεργασίας μας θα πρέπει να αναλάβει να διορθώσει το λάθος του με ότι αυτό συνεπάγεται . ...

και μια το logo που είχε ζητήσει πριν στείλει τις επεξεργασμένες προτάσεις για ψήφιση της θέσης από εμάς

Uploaded with ImageShack.us

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:07:47 μμ »
Τύπωσε κάτι δικό του που και πάλι δεν θα την πατούσε αν είχε ακολουθήσει τον αλάθητο  κανόνα του ¨ δειγματισμού " πρώτα μετά έγκρισης και μετά παραγωγής αντιτύπων . Για συνεχιστεί το ομολογουμένως καλό κλίμα της συνεργασίας μας θα πρέπει να αναλάβει να διορθώσει το λάθος του με ότι αυτό συνεπάγεται . ...

Το περιεργο ειναι που το ''ανακαλυψε'', αφου τοσο στις δικες μας προτασεις που στειλαμε οσο και τις δικες του επεξεργασμενες, δεν υπηρξε ποτε δειγμα με γεματες γραμμες!
Eιναι πασιφανες οτι το λαθος πρεπει να εγινε στο εργαστηριο κατα την εκτυπωση, απουσια του ιδιου, αλλη εξηγηση δεν υπαρχει.

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:11:00 μμ »
και πάλι δεν θα την πατούσε αν είχε ακολουθήσει τον αλάθητο  κανόνα του ¨ δειγματισμού " πρώτα μετά έγκρισης και μετά παραγωγής αντιτύπων ........

Το απλό, λογικό και προφανές δεν φαίνεται να ισχύει για τον κύριο Torsten.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:24:42 μμ »
Απο: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: Aris
Στάλθηκε: 1:09 μ.μ. Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013
Θέμα: Re: ABOUT THE LOGO

Hello Aris,

Αs I am not into printing methods and techniques, I can't tell you, if it's maybe just not possible, to print those fine lines. Maybe the colors would simply float and mix and 2 fine lines would become one big line. To avoid this, the logo become a full printing. But that's just an idea I have.

Please give me some time to talk to Torsten and the company we used for the printings. I will try to find out as soon as possible and see, what I can do here.

Best wishes,
Boris

Mit freundlichen Grüßen / with kind regards
Boris Schäfer

Firma:
Torsten Nagengast
Ringstr.18
35716 Dietzhölztal
Mail: boris@torsten-nagengast.de
Web: torsten-nagengast.de
Tel: +49 2772 5825165
Fax: +49 2772 5825166
Inhaber: Torsten Nagengast | UsStID DE 242427018

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:49:27 μμ »
Δεν νομίζω να μην μπορεί να τυπωθεί μόνο το περίγραμμα, μακάρι να την βρει την άκρη.
Για μένα σημαντικοτερο είναι το sandwitch καντράν που επισήμανε ο Πάνος.
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:02:06 μμ »
Δεν νομίζω να μην μπορεί να τυπωθεί μόνο το περίγραμμα

Αυτο ακριβως πιστευω και εγω, δεν ευσταθει ενας τετοιος ισχυρισμος.
Διαφορετικα πως τυπωνεται το OP της Panerai και τοσα αλλα λεπτα σχεδια ή γραμματοσειρες στα καντραν των ρολογιων!...

Φιλικα,
Αρης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #569 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:09:03 μμ »

Αs I am not into printing methods and techniques, I can't tell you, if it's maybe just not possible, to print those fine lines. Maybe the colors would simply float and mix and 2 fine lines would become one big line. To avoid this, the logo become a full printing. But that's just an idea I have.[/b]
Ακόμα κι έτσι να έχουν τα πράγματα,αν και μου φαίνεται αστείο να μη γίνεται,δεν τον τιμάει καθόλου αυτό που λέει.
Να σου κάνω το χατίρι και να σου πω ότι όντως δε γίνεται.Ε,και;Αυτό τί σημαίνει;Ότι προχωράς και το τυπώνεις όπως σου γουστάρει εν αγνοία του πελάτη που σου ακούπησε 20.000€;Απαράδεκτο......

Μακάρι να είναι όλα ένα κακό όνειρο και να τελειώσουν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.Δεν το νομίζω όμως......
Τα δείγματα γραφής που μας έχουν δώσει έως τώρα, με κάνουν να αμφιβάλλω για τον επαγγελματισμό τους.

Έχω ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Εύχομαι να βρεθεί μια λύση όσο πιο άμεσα γίνεται χωρίς εννοείται να ζημιωθούμε εμείς,ούτε καν στο ελάχιστο.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Μάρτιος 09, 2013, 03:10:37 μμ »
Ακόμα κι έτσι να έχουν τα πράγματα,αν και μου φαίνεται αστείο να μη γίνεται,δεν τον τιμάει καθόλου αυτό που λέει.
Να σου κάνω το χατίρι και να σου πω ότι όντως δε γίνεται.Ε,και;Αυτό τί σημαίνει;Ότι προχωράς και το τυπώνεις όπως σου γουστάρει εν αγνοία του πελάτη που σου ακούπησε 20.000€;Απαράδεκτο......
Μακάρι να είναι όλα ένα κακό όνειρο και να τελειώσουν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.Δεν το νομίζω όμως......
Τα δείγματα γραφής που μας έχουν δώσει έως τώρα, με κάνουν να αμφιβάλλω για τον επαγγελματισμό τους.
Εύχομαι να βρεθεί μια λύση όσο πιο άμεσα γίνεται χωρίς εννοείται να ζημιωθούμε εμείς,ούτε καν στο ελάχιστο.

Συμφωνω, αλλα δε νομιζω πως γι' αυτο ευθυνεται ο Boris! Ο ανθρωπος μια εικασια εκανε, δεν ειναι γνωστης τετοιων θεματων ουτε ειναι αυτη η δουλεια του στην εταιρια.
Εφοσον εγινε λαθος πρεπει να διορθωθει. Δε γνωριζουμε εαν ειναι ευθυνη της εταιριας ή λαθος του εργαστηριου που ανελαβε την εκτυπωση. Εκτιμω πως προκειται για μεταξυ τους παρεξηγηση. Πολυ πιθανον, ενω ο Τοrsten εδωσε την εντολη -και στο μεταξυ εφυγε για επαγγελματικο ταξιδι- να μη γνωριζει τι ακριβως εγινε εντελει με την εκτυπωση... Ο Boris προσπαθει να επικοινωνησει τοσο μαζι του στο εξωτερικο οσο και με το εργαστηριο προκειμενου να μαθει και να μας ενημερωσει σχετικα.
Ας περιμενουμε και την απαντηση-θεση του Torsten επι του θεματος...

Φιλικα,
Αρης

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Μάρτιος 09, 2013, 04:05:53 μμ »
Eιναι ηλιου φαεινωτερο,οτι το τυπωμα του λογοτυπου ειναι λαθος.Ενα το κρατουμενο.
Υπαρχει υπονοια για το αν ειναι sandwitch το καντραν.Αυτο πρεπει απαραιτητα να διευκρινισθει αμεσα.
Εαν το καντραν ειναι σωστο,κατι που πραγματικα θελω να πιστευω,το προβλημα μας περιοριζεται στο λογοτυπο.
Προσωπικα και ετσι οπως εχει τυπωθει,δεν με χαλαει.Με χαλαει ομως ο τροπος που θελει να αποποιηθει το λαθος του ο γερμανος.Δικαιολογιες του στυλ''δεν τυπωνεται'' ,''δεν γινεται αλλιως'' κλπ,ειναι τουλαχιστον αστειες και υποτιμητικες της νοημοσυνης μας.
Καταλαβαινω οτι γι' αυτον ειναι μεγαλη ζημια να πεταξει 37 πλακες,κατανοω το προβλημα του,περιμενω ομως σωστη εξηγηση απ αυτον.
''Ναι ρε παιδια ,δικο μου ειναι το λαθος,πειτε μου,πως μπορω να επανορθωσω;''
''Ειναι ζημια για μενα,μπορουμε να μοιρασουμε το κοστος(λεω εγω);Μπορειτε να μου προτεινετε ενα τροπο,να ειστε κι εσεις ευχαριστημενοι και εγω να μη χρεωθω ολη τη ζημια;''
Ετσι συμπεριφερεται ενας σωστος επαγγελματιας και αυτο περιμενω να ακουσω.
Αποικιοκρατικες τακτικες και δικαιολογιες  του στυλ ''αυτο ειναι και δεν γινοτανε αλλιως'',θεωρω οτι δεν μπορουν να γινουν δεκτες απο κανενα.
Εν αναμονη της επισημης απαντησης της εταιρειας.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Μάρτιος 09, 2013, 04:27:10 μμ »
Ας τυπωνε μια και να μας την έδειχνε πριν προχωρήσει, για να εχει την σύμφωνη ή όχι  γνώμη μας.
Το λάθος είναι δικό του και η χρέωση επίσης δικιά του.
Και φυσικά εμένα με χαλάει και μάλιστα πολύ αυτή η εκτύπωση.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #573 στις: Μάρτιος 09, 2013, 04:35:47 μμ »
Ας τυπωνε μια και να μας την έδειχνε πριν προχωρήσει, για να εχει την σύμφωνη ή όχι  γνώμη μας.
Έτσι ακριβώς.Το αυτονόητο ζητήσαμε και αυτό που θα έκανε κάθε σωστός επαγγελματίας.
Όπου και να πας,μα για προσκλητήρια,μα για επαγγελματικές κάρτες,μα για ότι θές,πρώτα τυπώνουν ένα δείγμα κι όταν έχουν τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη,τότε προχωράνε.
+ πόσα να πω;;;Και πάλι λίγα θα 'ναι.

Δε γράφω κάτι άλλο.Περιμένω εναγωνίως την απάντηση του Torsten κι εύχομαι να είναι η πρέπουσα.

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #574 στις: Μάρτιος 09, 2013, 04:36:23 μμ »

Λαμβανω ως δεδομενο οτι προσωπικα δεν με χαλαει η εκτυπωση.
Αν υπαρχει εστω και ενας απο μας που δεν το θελει ετσι και δεν μπορει να συμβιβαστει,και βεβαια ειναι υποχρεωση του να μας το παραδωσει οπως ακριβως το παραγγειλαμε.Δεν τιθετα καν θεμα!!
Το γεγονος οτι δεν μας εστειλε μια φωτογραφια απο το πρωτο καντραν που εκτυπωσε,ετσι για να τη δουμε ρε αδερφε και να τη θαυμασουμε και να την εγκρινουμε,δεν μπορει παρα να μας πονηρευει για τη συμπεριφορα του.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #575 στις: Μάρτιος 09, 2013, 04:51:46 μμ »
Είτε με περίγραμμα είτε μασίφ το ίδιο έκτρωμα είναι αλλά δεν έχει σημασία, αφού τα έκανε έτσι όπως τα έκανε, θα πρέπει να τα αλλάξει χωρίς χρέωση. Ούτε μοίρασμα ζημιάς ούτε συμβιβασμός από μέρους μας.
Αν μάλιστα το dial δεν είναι όπως ορίζουν οι προδιαγραφές, επίσης ή πρέπει να το αλλάξει ή να μειώσει το αντίτιμο.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:08:47 μμ »
Eιναι ηλιου φαεινωτερο,οτι το τυπωμα του λογοτυπου ειναι λαθος.Ενα το κρατουμενο.
Υπαρχει υπονοια για το αν ειναι sandwitch το καντραν.Αυτο πρεπει απαραιτητα να διευκρινισθει αμεσα.
Εαν το καντραν ειναι σωστο,κατι που πραγματικα θελω να πιστευω,το προβλημα μας περιοριζεται στο λογοτυπο.

Καταλαβαινω οτι γι' αυτον ειναι μεγαλη ζημια να πεταξει 37 πλακες,κατανοω το προβλημα του,περιμενω ομως σωστη εξηγηση απ αυτον.
''Ναι ρε παιδια ,δικο μου ειναι το λαθος,πειτε μου,πως μπορω να επανορθωσω;''
''Ειναι ζημια για μενα,μπορουμε να μοιρασουμε το κοστος(λεω εγω);Μπορειτε να μου προτεινετε ενα τροπο,να ειστε κι εσεις ευχαριστημενοι και εγω να μη χρεωθω ολη τη ζημια;''
Ετσι συμπεριφερεται ενας σωστος επαγγελματιας και αυτο περιμενω να ακουσω.

Εν αναμονη της επισημης απαντησης της εταιρειας.

Σπυρο,
Ετσι ειναι και αυτο ειναι το ελαχιστο που οφειλει να πραξει!

Με χαλαει ομως ο τροπος που θελει να αποποιηθει το λαθος του ο γερμανος.Δικαιολογιες του στυλ''δεν τυπωνεται'' ,''δεν γινεται αλλιως'' κλπ,ειναι τουλαχιστον αστειες και υποτιμητικες της νοημοσυνης μας.

Δε νομιζω ομως οτι κατι τετοιο αναφερθηκε πουθενα, τουλαχιστον οχι ακομη.
Ας περιμενουμε την επισημη απαντηση-θεση της εταιριας, οπως σωστα ανεφερες παραπανω, πριν προδικασουμε ο,τιδηποτε...

Αποικιοκρατικες τακτικες και δικαιολογιες  του στυλ ''αυτο ειναι και δεν γινοτανε αλλιως'',θεωρω οτι δεν μπορουν να γινουν δεκτες απο κανενα.

Συμφωνω!

Το γεγονος οτι δεν μας εστειλε μια φωτογραφια απο το πρωτο καντραν που εκτυπωσε,ετσι για να τη δουμε ρε αδερφε και να τη θαυμασουμε και να την εγκρινουμε,δεν μπορει παρα να μας πονηρευει για τη συμπεριφορα του.

Aντιλαμβανομαι το δικαιολογημενο εκνευρισμο μας, αλλα μη λεμε και πραγματα τα οποια δεν ευσταθουν...
Σε τι εξυπηρετει αυτο?! Τοτε γιατι μας εστειλε τη φωτο?! Καλλιστα θα μπορουσε να μας πει εξαρχης οτι δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα εκτυπωσης που ζηταμε και μονο η συγκεκριμενη μπορει να γινει. Τωρα, μετα τη δυσφορια μας για το αποτελεσμα της εκτυπωσης δεν ειναι χειροτερα τα πραγματα, με το κοστος και τον κοπο μεγαλυτερο για τον ιδιο?!...
Δεχομαι οτι μπορει να οφειλεται σε παρεξηγηση ελλειψει σωστου συντονισμου της εταιριας και του εργαστηριου εκτυπωσης, αμελεια λογω φορτου εργασιας και κατ' επεκταση μη σωστου επαγγελματισμου τη δεδομενη στιγμη, δε νομιζω ομως οτι υπηρχε δολος ή πονηρη προθεση...

Φιλικα,
Αρης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #577 στις: Μάρτιος 09, 2013, 06:25:53 μμ »
Όντως προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι αντιμετώπισε πολύ επιφανειακά κι αγνόησε παντελώς τον πιο βασικό κανόνα, που ακόμα κι ένας ψιλικατζής γνωρίζει, παρά την επιμονή μας για αποστολή φωτογραφίας.
Όταν γίνεται μια μεγάλη/ομαδική παραγγελία,πρώτα σου δείχνει ο μάστορας ένα δείγμα της δουλειάς και μετά προχωράει στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.Τόσο απλά.
Τώρα έρχεται στο πάρα πεντε και μου κοτσάρει 37 καντράν.Να τα κάνω τί;
Τελοσπάντων,ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα,είτε θετικά,είτε αρνητικά.
Όλα πιστεύω ότι θα αποσαφηνιστούν με την απάντηση που θα δώσει και τη θέση που θα πάρει ο Torsten.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Μάρτιος 09, 2013, 06:36:26 μμ »
Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός: Τα dials που μας έστειλε σε φωτογραφίες σαν δείγματα νομίζω ότι μπορούν πολύ εύκολα να ξαναβαφτούν με το αρχικό μαύρο χρώμα τους και να ξαναγίνει η τελική εκτύπωση του logo!
Αν δούμε αισιόδοξα το όλο θέμα το dial είναι από τα τελευταία κομμάτια ενός ρολογιού πριν το τελικό μοντάρισμα. Αν έχουν γίνει όλα τα υπόλοιπα (μηχανές, κάσες, κρύσταλλα, εγχαράξεις στις κάσες, open back cases, κορώνες κτλπ) νομίζω ότι το dial  είναι το κερασάκι στην τούρτα και μπορεί πολύ εύκολα να αντικατασταθεί!!!!!!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Μάρτιος 09, 2013, 06:54:13 μμ »

Δε νομιζω ομως οτι κατι τετοιο αναφερθηκε πουθενα, τουλαχιστον οχι ακομη.
Ας περιμενουμε την επισημη απαντηση-θεση της εταιριας, οπως σωστα ανεφερες παραπανω, πριν προδικασουμε ο,τιδηποτε..

Αρη μου,το πρωτο που σου απαντησε ηταν οτι δεν γνωριζει τα της εκτυπωσης!!!και οτι δεν ξερει αν ειναι δυνατον να εκτυπωθει οπως θελουμε!!
Απο: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: Aris
Στάλθηκε: 1:09 μ.μ. Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013
Θέμα: Re: ABOUT THE LOGO

Hello Aris,

Αs I am not into printing methods and techniques, I can't tell you, if it's maybe just not possible, to print those fine lines. Maybe the colors would simply float and mix and 2 fine lines would become one big line. To avoid this, the logo become a full printing. But that's just an idea I have.

και η ερωτηση μου ειναι ευλογη:οταν εστειλε το καντραν για τυπωμα,δεν του ειπανε οτι δεν γινεται οπως το ζητησαμε;πως εχει ετοιμη μια-ας πουμε δικαιολογια-να σου πει για το λαθος του;μηπως θελησε να μας φερει προ τετελεσμενων γεγονοτων; μηπως....ουτε εγω ξερω γιατι το εκανε,δεν λεω οτι υποχρεωτικα υπηρξε δολος,απλα μας δινει το δικαιωμα να πονηρευτουμε!

Συμφωνουμε απολυτα οτι μεγαλη αρετη ειναι η υπομονη και το καθαρο μυαλο.Ας περιμενουμε την επισημη τοποθετηση τους,αλλα Αρη μου δεν μπορω να σου κρυψω οτι η ολη κατασταση με χαλαει λιγο οπως επισης και η πιθανοτητα να παει ακομη πιο πισω η παραλαβη του ρολογιου,που υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε να το φοραμε εδω και πανω απο 1 μηνα.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 09, 2013, 07:14:26 μμ από gerogian »