Αποστολέας Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)  (Αναγνώστηκε 271565 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #540 στις: Μάρτιος 04, 2013, 10:58:20 πμ »
Καλημερα κ καλη εβδομαδα...
Στειλε ρε Torsten  καμια photo να γουσταρουμε  :fire:
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Μάρτιος 04, 2013, 11:47:32 πμ »
Καλημερα κ καλη εβδομαδα...
Στειλε ρε Torsten  καμια photo να γουσταρουμε  :fire:

Στο μυαλό μου είσαι.........

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Μάρτιος 04, 2013, 12:50:25 μμ »
Στο μυαλό μου είσαι.........

Και στο δικό μου.
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Μάρτιος 04, 2013, 12:51:53 μμ »
Και στο δικό μου.

Γιατι,στο δικο μου δεν ειναι; ;D ;D
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #544 στις: Μάρτιος 04, 2013, 12:57:55 μμ »
Γιατι,στο δικο μου δεν ειναι; ;D ;D
Εσύ κοίτα να κανονίσεις που θα κάνουμε το φαγοπότι κι άσε τα ρολόγια.

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Μάρτιος 06, 2013, 09:03:39 μμ »
Καλησπέρα!
Επειδη αυτή την εβδομάδα έπηξα και δεν προλαβαίνω δυστυχώς να διαβάζω πολλά θέματα, είχα μείνει στο γεγονός ότι το άλλο Σάββατο θα είχαμε event και παραλαβή ρλογιών. Ισχύει ακόμα έτσι;  :)
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #546 στις: Μάρτιος 06, 2013, 09:30:33 μμ »
Άρη,κατανοώ ότι έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτές τις μέρες και δε μπορείς να ασχολείσαι συνέχεια με το forum,αλλλα μήπως ήρθε η ώρα να στείλει καμιά φωτό ο Γερμανός;
Άνθρωποι είμαστε,κάτι μπορεί να μην πάει καλά ή κάτι μπορεί να μη μας αρέσει στην τελική εικόνα του ρολογιού.Να έχει τουλάχιστον τον απαραίτητο χρόνο για να το διορθώσει.
Σε μια εβδομάδα χοντρικά θα μας παραδώσει τα ρολόγια.
Δε θα έπρεπε να έχουμε μια εικόνα του τί πληρώσαμε;

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:50:02 πμ »
Άρη,κατανοώ ότι έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτές τις μέρες και δε μπορείς να ασχολείσαι συνέχεια με το forum,αλλλα μήπως ήρθε η ώρα να στείλει καμιά φωτό ο Γερμανός;
Άνθρωποι είμαστε,κάτι μπορεί να μην πάει καλά ή κάτι μπορεί να μη μας αρέσει στην τελική εικόνα του ρολογιού.Να έχει τουλάχιστον τον απαραίτητο χρόνο για να το διορθώσει.
Σε μια εβδομάδα χοντρικά θα μας παραδώσει τα ρολόγια.
Δε θα έπρεπε να έχουμε μια εικόνα του τί πληρώσαμε;

Δημητρη,
Εν μερει συμφωνω. Το εχω αναφερει ηδη, ακομη περιμενω και βεβαιως πρεπει να μας στειλει καποιες φωτο!
Οσον αφορα το εαν θα μας αρεσει ή οχι, απο τη στιγμη που εμεις επεξεργαστηκαμε το logo, μας εστειλε τις προτασεις του και εντελει εμεις επιλεξαμε το ακριβες μεγεθος και τη θεση που επιθυμουμε να εχει, δεν καταλαβαινω... να διορθωσει τι?!... Να μας δειγματιζει εκτυπωσεις καντραν?!... Κατι τετοιο δε γινεται πουθενα, τουλαχιστον χωρις επιπλεον κοστος!
Εαν αναφερεσαι σε τυχον λαθος απο δικη του υπαιτιοτητα (ή σε παρεκκλιση απο τα συμφωνηθεντα), τα εχω επισημανει ολα πολλες φορες, τα εχετε μεταφερει και εσεις στη μεταξυ σας επικοινωνια, οποτε πλεον το προβλημα ειναι δικο του και εαν χρειαστει κατι οφειλει να το διορθωσει. Αλλωστε εδω ειμαστε και σε λιγοτερο απο 10 μερες θα ειναι και αυτος μαζι μας...
Τελος, οσον αφορα το logo μου διεμηνυσε οτι του αρεσει πολυ -οπως και το μεγεθος του- απλως θα το προτιμουσε πλησιεστερα στη θεση ''6'', αλλα αυτο ειναι κατι που ηδη γνωριζαμε απο τα κοινοποιημενα του mail.

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:31:11 πμ »
Moλις πριν λιγο ελαβα την παρακατω φωτο με τις εκτυπωσεις του logo στα καντραν των ρολογιων απο τον Boris.

Ηταν στο γραφειο του μεχρι αργα το βραδυ και μιλησαμε αρκετην ωρα μεσω skype. Με ενημερωσε σχετικα με την εξελιξη του project οτι ολα βαινουν καλως, τα ρολογια ειναι στο τελικο σταδιο και εντος των ημερων θα γινει ο τεχνικος ελεγχος, ενω τη Δευτερα θα βρισκεται στα εργαστηρια της εταιριας προκειμενου να τραβηξει μερικες φωτο να μας στειλει. Μου διεμηνυσε οτι δεν υπηρξε κανενα προβλημα στη μεταξυ σας επικοινωνια, οτι ησασταν ολοι πολυ φιλικοι και ευγενικοι απεναντι του και δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα, οτι χαρηκε πολυ για τη συνεργασια που ειχε μαζι μας και σας μεταφερει τους εγκαρδιους χαιρετισμους του, ενω ελπιζει πολυ συντομα να επισκεφτει τη χωρα μας...
Στο μεταξυ ο Τorsten βρισκεται για επαγγελματικους λογους στην Ιταλια και αυριο-μεθαυριο επιστρεφει στη Γερμανια προκειμενου να προετοιμαστει για το ταξιδι του στην Αθηνα.

Φιλικα,
Αρης

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:44:08 πμ »
Ωραία φαίνονται!!!!!!!
περιμένω να δω από κοντά την full decorated 702 μου!!!!!
 ::)
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Μάρτιος 09, 2013, 07:52:17 πμ »
Άντε, με το καλό ...
Από την άλλη, σε μια βδομάδα θα τα παραλάβουμε και ακόμη δεν έχουμε καταλήξει που θα βρεθούμε  :'( :'( :'(
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος antonio-titanium

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Μάρτιος 09, 2013, 10:59:07 πμ »
Moλις πριν λιγο ελαβα την παρακατω φωτο με τις εκτυπωσεις του logo στα καντραν των ρολογιων απο τον Boris.

Ηταν στο γραφειο του μεχρι αργα το βραδυ και μιλησαμε αρκετην ωρα μεσω skype. Με ενημερωσε σχετικα με την εξελιξη του project οτι ολα βαινουν καλως, τα ρολογια ειναι στο τελικο σταδιο και εντος των ημερων θα γινει ο τεχνικος ελεγχος, ενω τη Δευτερα θα βρισκεται στα εργαστηρια της εταιριας προκειμενου να τραβηξει μερικες φωτο να μας στειλει. Μου διεμηνυσε οτι δεν υπηρξε κανενα προβλημα στη μεταξυ σας επικοινωνια, οτι ησασταν ολοι πολυ φιλικοι και ευγενικοι απεναντι του και δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα, οτι χαρηκε πολυ για τη συνεργασια που ειχε μαζι μας και σας μεταφερει τους εγκαρδιους χαιρετισμους του, ενω ελπιζει πολυ συντομα να επισκεφτει τη χωρα μας...
Στο μεταξυ ο Τorsten βρισκεται για επαγγελματικους λογους στην Ιταλια και αυριο-μεθαυριο επιστρεφει στη Γερμανια προκειμενου να προετοιμαστει για το ταξιδι του στην Αθηνα.

Φιλικα,

Αρης

Αρη ωραία  φαίνονται αλλά  με μια πρώτη ματιά φαίνεται να μην   τύπωσε αυτό που του στείλαμε ! Εμας ήταν περίγραμμα το logo το οποίο θα τυπονοταν στο καντράν και αυτός το έχει κάνει όλο μασίφ!
να αυτό που πέρασε:
1β)

Uploaded with ImageShack.us

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #552 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:10:25 πμ »
Δεν ξέρω ποιός έκανες το λάθος αλλά πραγματικά λυπάμαι πολύ.Πάρα πολύ.
Περιμέναμε τόσο καιρό γι' αυτή τη μαλακία;;;
Απο το πρωϊ κόντεψα να σκάσω.Ήθελα να γράψω αλλά περίμενα να δω.Άνατωτιόμουν,μόνο εγώ παρατήρησα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτό σφάλμα ή υπάρχει και κανένας άλλος χριστιανός που το είδε;
Τώρα τί γίνεται;Εδώ σας θέλω.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #553 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:14:23 πμ »
Πόσο δίκιο έχω καμιά φορά

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:34:37 πμ »
Πράγματι, εμείς περιγραμματικά είχαμε το logo, δεν είναι σωστό. Προσωπικά μου αρέσει κι έτσι όμως.
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:47:05 πμ »
Κι εμένα με είχανε ζωσει τα φίδια με την απόλυτη έλλειψη ενημέρωσης.
Το είδα αργά το βράδυ και αμέσως κατάλαβα ότι σίγουρα κάτι δεν παει καλά.
Αλλα του στείλαμε, αλλα έκανε. Ας κοιτάξει να το διορθώσει και να μας φέρει αυτά τα οποία του παραγγείλαμε.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:47:54 πμ »
Άρη: Αν πράγματι έχει γίνει λάθος (όπως φαίνεται) θα μπορούσαμε να ζητήσουμε (για όσους επιθυμούν) τα ρολόγια χωρίς logo στο κατράν και μόνο τον αριθμό μεταξύ των lugs..;
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:50:05 πμ »
Παιδια επειδη γραφω απο κινητο και δε φαινεται καλα, ποιο ειναι το λαθος?

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:52:34 πμ »
Επίσης είχα την εντύπωση από τις φωτό,  ότι το dial ήταν sandwich. Στην φωτό που έστειλε φαίνεται painted. Τι ισχύει τελικά; Εγώ είχα σχηματίσει λάθος εντύπωση ή κι εδώ έκανε τα δικά του ;!;!;!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:03:55 μμ »
Οντως μεγεθυνοντας τη φωτο, οι γραμμες φαινεται να ειναι παχιες δηλ. γεματες και οχι λεπτες σαν περιγραμμα, συμφωνα με το δειγμα και οπως κανονικα οφειλαν να γινουν!
Μολις εστειλα μηνυμα στον Boris επισημαινοντας του τη διαφορα και του ζητησα εαν μπορει να σβηστει και να εκτυπωθει παλι.
Αναμενω απαντηση, μολις εχω κατι νεοτερο θα σας ενημερωσω...

Φιλικα,
Αρης