Αποστολέας Θέμα: ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ...ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ  (Αναγνώστηκε 29938 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ...ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 14, 2008, 02:04:11 μμ »
παντως τωρα που το βλεπω σωστα παει   ;)
τρεις παρα δεν ειναι ??

ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ  ;D ;D ;D
δεν το ρυθμιζεις ρε george ?

ας πηγαινει καλα το ρολεξ μαεστρο μου ,το ρολοι του φορουμ ερχεται δευτερο για σενα ,λανθανω? ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 14, 2008, 02:08:43 μμ »
συμφωνω απολυτα..και με τη σειρα του ο φορουμιστας ειναι ετοιμος να λαβει τις απαντησεις του.  Παντως για τον χαβαλε εβαλα το ιδιο ποστ και στο μεγαλυτερο ρολεξ-φορουμ του ιντερνετ και αν συγκρινετε απαντησεις, ευχες και διαθεση των μελων απεναντι μου θα σκασετε στα γελια.  Σε 2 μερες πηρα 85 ποστς μονο με ευχες και κοπλιμεντα.  Ειμαστε τελικα πολυ εξυπνακηδες στην Ελλαδα, τελος.  Εδω ειναι το λινκ:
http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=40189

προς θεου μη σκεφτει κανεις οτι με πειραξαν τα σχολιακια μερικων εδω, για τον χαβαλε τα λεω ολα. Κι εγω πειραχτηρι ειμαι κατα βαθος και οποιον βλεπω με χρυσο ρολοι τον δουλευω :)

να σου πω κατι πανω σε αυτο,απο εμπειρια,εξω πρεπει να ακολουθεις καποια μοτιβα ευγενειας να τα πω,ακομα και εαν μετα απο πισω τον αλλον θα τον κρινεις αρνητικα.. ;)
σε αυτο μας προτιμω,πιστεψε με,σε τοσα ποστ που εχω ακουσει αρνητικα σχολια δε θα βρεις μαζεμενα σε ολα τα ξενα φορυμ μαζι! ;D δεν ειναι κακο,δεν ειναι κακο! σε αυτο μας επιλεγω,παρα καποιες μικρες μπηχτες ,μεσα στον σεβασμο που εχουν εξω!γιατι?γιατι καταπιεζονται συνεχεια και τους βγαινει  αλλου ασχημα!απελευθερωσου ! ;D

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 14, 2008, 02:15:27 μμ »
να σου πω κατι πανω σε αυτο,απο εμπειρια,εξω πρεπει να ακολουθεις καποια μοτιβα ευγενειας να τα πω,ακομα και εαν μετα απο πισω τον αλλον θα τον κρινεις αρνητικα.. ;)
σε αυτο μας προτιμω,πιστεψε με,σε τοσα ποστ που εχω ακουσει αρνητικα σχολια δε θα βρεις μαζεμενα σε ολα τα ξενα φορυμ μαζι! ;D δεν ειναι κακο,δεν ειναι κακο! σε αυτο μας επιλεγω,παρα καποιες μικρες μπηχτες ,μεσα στον σεβασμο που εχουν εξω!γιατι?γιατι καταπιεζονται συνεχεια και τους βγαινει  αλλου ασχημα!απελευθερωσου ! ;D

επειδη μενεις εξωτερικο και επειδη κι εγω εχω ζησει αμερικη πολλα χρονια, καταληγω οτι το να εισαι αγενης δεν ειναι απελευθερωση.  Προτιμω να συναναστρεφομαι με ευγενικους ανθρωπους που κρατουν τα προσχηματα ακομα κι αν υποκρινονται ελαχιστα για αυτο, παρα με ζωντοβολα ελληναραδες που αν σταματησεις να περασει πεζος θα σου κορναρουν και θα σε πουν μακακα.  sorry αλλα χιλιες φορες με υποκριτες παρα με ζωντοβολα

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 14, 2008, 02:21:26 μμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 14, 2008, 02:25:13 μμ »
υπαρχει η μεση λυση παντα,να σου πουν την γνωμη τους δεν ειναι αρνητικο,εξω για τους τυπους θα σου πουν υποχρεωτικα ειναι οκ.ελληναραδες δεν ανεφερα καπου,αλλα και σε αυτο ολοι καπου εχουμε ενα ψηγμα,μικρο η μεγαλο.προτιμω ελληνας να το ξαναπω.

Υ.Γ. δεν ειπα αγενης,ειπα ειλικρινης

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 14, 2008, 02:43:30 μμ »
περιεργο πρωτη φορα το ακουω
σκεφτηκες μηπως ειναι η γνωμη σου και μονο?

Παντα τη γνωμη μου εκφραζω οπως και ο οποιοσδηποτε. Φωτεινοι παντογνωστες δεν υπαρχουν.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 14, 2008, 02:51:24 μμ »
επειδη μενεις εξωτερικο και επειδη κι εγω εχω ζησει αμερικη πολλα χρονια, καταληγω οτι το να εισαι αγενης δεν ειναι απελευθερωση.  Προτιμω να συναναστρεφομαι με ευγενικους ανθρωπους που κρατουν τα προσχηματα ακομα κι αν υποκρινονται ελαχιστα για αυτο, παρα με ζωντοβολα ελληναραδες που αν σταματησεις να περασει πεζος θα σου κορναρουν και θα σε πουν μακακα.  sorry αλλα χιλιες φορες με υποκριτες παρα με ζωντοβολα

Δεν ειδα κανενα Ελληναρα η αγενη εδω μεσα, εκτος αν εννοεις εμενα διοτι ειχα διαφορετικη αποψη. Τι να κανω, να πω οτι μου αρεσε ενω το βλεπω και μου ερχεται αναγουλα? Ειναι και ακριβοτερο απο ενα απλο ατσαλινο, χωρις να δωσει τιποτα επι της ουσιας παραπανω, και ειναι για εμενα η all time επιτομη του κιτς.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 14, 2008, 04:07:00 μμ »
Δεν ειδα κανενα Ελληναρα η αγενη εδω μεσα, εκτος αν εννοεις εμενα διοτι ειχα διαφορετικη αποψη. Τι να κανω, να πω οτι μου αρεσε ενω το βλεπω και μου ερχεται αναγουλα? Ειναι και ακριβοτερο απο ενα απλο ατσαλινο, χωρις να δωσει τιποτα επι της ουσιας παραπανω, και ειναι για εμενα η all time επιτομη του κιτς.

δεν ειπα ουτε αφησα να εννοηθει για κανεναν απο το φορουμ οτι ειναι αγενης, ασχετο παραδειγμα ανεφερα με ελληναραδες οδηγους...εκτος αν εχεις καμια μυγα και μυγιαζεσαι  ::)

οσο για το κιτς, κι εμενα κιτς μου φαινεται τωρα που το βλεπω...μην αγορασεις ποτε  ;D

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 14, 2008, 04:11:50 μμ »
καλορίζικο και από 'μένα και άστους να σε πειράζουν!!!!. Μην ακούς κανέναν....'' avanti maestro''....
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 14, 2008, 04:18:38 μμ »
Δεν ξερω κ δεν με νοιαζει δεν τα τσεκαρω ποτε τα ρολογια μου αν χανουν η πανε μπροστα. 
Παντα χρησιμοποιω το κινητο για να βλεπω την ωρα

Όλα τα λεφτά πραγματικά.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 14, 2008, 04:20:03 μμ »
καλορίζικο και από 'μένα και άστους να σε πειράζουν!!!!. Μην ακούς κανέναν....'' avanti maestro''....

μ'αρεσει να με πειραζουν ρε, ανεβαινει η τηλεθεαση :)

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 14, 2008, 04:27:38 μμ »
σωστό σε βρίσκω...
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 14, 2008, 04:54:47 μμ »
δεν ειπα ουτε αφησα να εννοηθει για κανεναν απο το φορουμ οτι ειναι αγενης, ασχετο παραδειγμα ανεφερα με ελληναραδες οδηγους...εκτος αν εχεις καμια μυγα και μυγιαζεσαι  ::)

οσο για το κιτς, κι εμενα κιτς μου φαινεται τωρα που το βλεπω...μην αγορασεις ποτε  ;D

Το ότι το φοβερό για σε΄να απόκτημα σου δεν αρέσει σε κάποιους θα πρέπει να το αποδεχθείς εάν δεν το έχεις ήδη.

Εάν εσένα σου αρέσει στους άλλους περισσεύει!!!

Αλλά θα σε παρακαλούσα να μην αντιδράς προσωπικά με εκφράσεις όπως:

εκτος αν εχεις καμια μυγα και μυγιαζεσαι

οσο για το κιτς, κι εμενα κιτς μου φαινεται τωρα που το βλεπω...μην αγορασεις ποτε

Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 14, 2008, 05:06:59 μμ »
Το ότι το φοβερό για σε΄να απόκτημα σου δεν αρέσει σε κάποιους θα πρέπει να το αποδεχθείς εάν δεν το έχεις ήδη.

Εάν εσένα σου αρέσει στους άλλους περισσεύει!!!

Αλλά θα σε παρακαλούσα να μην αντιδράς προσωπικά με εκφράσεις όπως:

εκτος αν εχεις καμια μυγα και μυγιαζεσαι

οσο για το κιτς, κι εμενα κιτς μου φαινεται τωρα που το βλεπω...μην αγορασεις ποτε

μαθηματα δεν δεχομαι απο αγνωστους
εαν εκανα κατι που ηταν κοντρα στους κανονισμους παρακαλω να διαγραφω
αυτα

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 14, 2008, 05:14:58 μμ »
παντως τωρα που το βλεπω σωστα παει   ;)
τρεις παρα δεν ειναι ??

ΤΟ ΡΟΛΌΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ  ;D ;D ;D
δεν το ρυθμιζεις ρε george ?

Φίλε maestro, αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά !!!
Εγώ προσωπικά, μόνο και μόνο από την χαρά που το πήρες και τη χαρά που μου μετέδωσες,
Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!!

Μάλλον ανήκω σε μια μικρή και σπάνια ομάδα ΕΛΛΉΝΩΝ που χαίρονται με την χαρά του άλλου,
και λυπάται με την λύπη του άλλου ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 14, 2008, 05:59:17 μμ »

Μάλλον ανήκω σε μια μικρή και σπάνια ομάδα ΕΛΛΉΝΩΝ που χαίρονται με την χαρά του άλλου,
και λυπάται με την λύπη του άλλου ...

Φιλικά Στέφανος.

Φιλε Stef,ειναι που μενεις Κυπρο και σου βγαινουν αυτα περιεργα ανεξηγητα συναισθηματα...αν πατησεις το ποδι σου στην πατριδα,θα ρθεις στα ισια σου και συ μετα απο λιγο...αφου ξερεις ειμαστε σαν το γαλατικο χωριο,ολη μερα φαγωνομαστε  :smt014 και στα δυσκολα μονο ενωνομαστε  :smt052

:weedman:

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 14, 2008, 06:42:12 μμ »
Εγω θα σε στεναχωρησω. Πως κολλαει το οτι εισαι απλο παιδι με μια χρυση κοτρωνα στο χερι σου? Δεν αρκει να εισαι απλο παιδι, πρεπει και να το δειχνεις. Χαλαλι σου βεβαια αφου το ειχες τετοια τρελλα (οπως εχω και εγω με το ΒΡ) και ειναι καλο να πραγματοποιουμε τα ονειρα μας καποια στιγμη και να μη τα εχουμε απωθημενα. Για το ρολοι το ιδιο, δεν νομιζω οτι παει στο χερι σου.

Νομίζω ότι και εσύ Akatsim αναφέρθηκες (πρώτος) σε προσωπικό επίπεδο με το παρακάτω:

Πως κολλάει το ότι είσαι απλό παιδί με μια χρυσή κοτρόνα στο χέρι σου?

Νομίζω ότι τέτοια σχόλια είναι περιττά... ;) δεν ωφελούν κανέναν...  :)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 14, 2008, 07:04:33 μμ »
θα ηθελα να νομιζω οτι ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 14, 2008, 07:55:40 μμ »
θα ηθελα να νομιζω οτι ολα καλα.

κι εγώ το ίδιο παιδιά ΟΛΑ ΟΚ!αφήστε τον maestro στην ευτυχία του ;D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάιος 14, 2008, 08:32:30 μμ »
<<επειδη μενεις εξωτερικο και επειδη κι εγω εχω ζησει αμερικη πολλα χρονια, καταληγω οτι το να εισαι αγενης δεν ειναι απελευθερωση.  Προτιμω να συναναστρεφομαι με ευγενικους ανθρωπους που κρατουν τα προσχηματα ακομα κι αν υποκρινονται ελαχιστα για αυτο, παρα με ζωντοβολα ελληναραδες που αν σταματησεις να περασει πεζος θα σου κορναρουν και θα σε πουν μακακα.  sorry αλλα χιλιες φορες με υποκριτες παρα με ζωντοβολα>>
εγω παντως  θα συμφωνησω με την ανωτερω παρατηρηση απολυτα  :supz:

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 15, 2008, 01:14:28 πμ »
παντως παιδια οσο κοιταω την κοτρωνα μου τοσο μ' αρεσει πιο πολυ
 ;D ;D ;D