Αποστολέας Θέμα: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ WAKMANN  (Αναγνώστηκε 7613 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ WAKMANN
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:43:58 πμ »
Αναγκαστικα δέν το κάνεις φιλε...........Το κανεις συνηδειτα  :-\
Ορμώμενος απ' αυτή την κουβέντα του Γιώργου,θα ήθελα να πω τα εξής.
Απο τη μια είναι πολύ ωραία και σωστά τα όσα αναφέρουν ο Χρήστος και ο Γιώργος.
Απο την άλλη νομίζω ότι είναι λίγο υποκριτικό,τη στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία να αφήσουμε τα λεφτά μας στην Ελλάδα(Βήχος) κι εμείς προτιμήσαμε τη Γερμανία,να κουβεντιάζουμε,να αναρωτιόμαστε και να αναλύουμε γιατί τελικά επιλέξαμε το Wakmann.
Το επιλέξαμε για τον ίδιο λόγο που θα επιλέγαμε και το Steinhart,αν ο Gunter ήταν συνεπής.
Το επιλέξαμε για τον ίδιο λόγο που οι δρόμοι έξω είναι γεμάτοι με VW,Opel,Ford,BMW,Audi κ.τ.λ.

Σίγουρα συνειδητά επέλεξα το Wakmann,όπως συνειδητά έχω επιλέξει πλυντήριο πιάτων,κουζίνα,ξυριστική μηχανή και δεν ξέρω εγώ τί άλλο,όλα γερμανικής προέλευσης.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε χρειάζεται να αισθανόμαστε τύψεις κάθε φορά που αγοράζουμε κάτι ΜΗ ελληνικό.Το να παραδέχεσαι την ανωτερότητα κάποιων λαών σε κάποιους τομείς,δε σημαίνει απαραίτητα ότι προδίδεις την πατρίδα σου.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια φροντίζω,στο βαθμό που μπορώ,να επιλέγω ελληνικά προϊόντα και νομίζω ότι τα καταφέρνω μια χαρά σε αρκετούς τομείς.
Όταν όμως τίθεται θέμα αξιοπιστίας,αντοχής και διάρκειας στο χρόνο,τότε δε θα λειτουργήσω με το συναίσθημα αλλά με τη λογική.

Αγαπάω την πατρίδα μου όσο λίγοι,αυτό όμως δε με εμποδίζει να βλέπω τα στραβά και τα ανάποδα αυτού του τόπου τα οποία είναι πάρα πολλά.Αναρίθμητα θα έλεγα.

Οσό για τη σημαία στο καντράν,είναι καθαρά θέμα γούστου.
Όσοι τη θέλουν απλά και μόνο επειδή τους αρέσει σα σχέδιο,καλά κάνουν και τη θέλουν.
Όσοι τη θέλουν όμως επειδή νομίζουν ότι κάτι κάνουν ή ότι μ'αυτό τον τρόπο δηλώνουν το πόσο πατριώτες είναι,τότε τους πληροφορώ ότι δεν κάνουν τίποτα παραπάνω απο μια τρύπα στο νερό.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 12:27:49 μμ »
 Παράθεση από: koubilaihan στις Σήμερα στις 12:18:49 μμ >
Παράθεση
Αναφορικά με τα "λεφτά μας που πηγαίνουν στους Γερμανούς", θα πω ότι τα δικά μου λεφτά πηγαίνουν σε αυτόν που μου δίνει το καλύτερο προιόν. Αν ένας έλληνας μου προσφέρει εφάμιλλο προιόν σε παρόμοια τιμή θα τον προτιμήσω. Αν νιώθω ότι με κλέβει με αυτό που μου προσφέρει θα προτιμήσω να τα δώσω σε αυτόν που με σέβεται και δεν με κλέβει, ας είναι και Γερμανός ή Τούρκος ή ότι θέλει.

Θεοδωρε παιδι μου,ολοι μας κλεβουν η ολοι προσπαθουν να κερδοσκοπησουν αναλογα με το ποσο τους παιρνει.
Το ΙΚΕΑ πχ οπου ολοι το εχουμε τιμησει με τις αγορες μας,πουλαει το ιδιο επιπλο γραφειου 229 ευρω στην Γερμανια και 329 στην Ψωροκωσταινα,γιατι συμβαινει αυτο;μηπως ο Γερμανος υπαλληλος στοιχιζει φθηνοτερα;σιγουρα οχι.
Επισης μεγαλη συζητηση θελει και το θεμα του σεβασμου,εαν πχ ενα Ελληνικο προιον στοιχιζει 200 ευρω και πωλειται 250 ενω το εφαμιλλο Κορεατικο στοιχιζει 30 ευρω και πωλειται 150,ποιος τελικα με κλεβει περισσοτερο;
Ολα εχουν μια οπτικη γωνια που διαφερει αναλογα την θεση και την οραση,πως εχω την απαιτηση εγω να εχω μεροκαμματο 50 ευρω και εισφορα ταμειου ωστε να επιβιωσω,και ταυτοχρονα ν απαιτω και χαμηλη τιμη παρεχομενης υπηρεσιας η προιοντος;Αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι με μισθο Κινας το προιον θα ειναι μεν φθηνο αλλα εαν πεσω σ αυτη την αμοιβη,η αγοραστικη μου δυνατοτητα θα ειναι μηδενικη. 
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 02:32:25 μμ »
Παιδια ηρεμηστε λιγο και μην συγχεετε τα πραγματα.
Το θεμα αυτο το ανοιξα μονο και μονο για να αναφερω αυτα που ειπε αυτος ο βλακας,οτι δηλαδη αλβανια ειναι μεχρι την Πρεβεζα.
Το οτι ο τιτλος του θεματος αναφερει πως πρεπει να μπει η Ελληνικη σημαια στο ρολοι μας,δεν σημαινει πως με αυτη την κινηση θα νιωσουμε πιο πολυ πατριωτες `η οτι αν τελικα επιλεχθει να μην τοποθετηθει η σημαια θα κοψουμε τις φλεβες μας.
Ο τιτλος οπως ανεφερα και παραπανω διακατεχεται και απο μια δοση αγανακτησης απο μερους μου.
Ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενο ατομο και δεν περιμενω μια μικρη σημαιουλα σε ενα καντραν ρολογιου για να τονισει τον πατριωτισμο μου.
Οσον αφορα τα γερμανικα προιοντα,πρεπει να τα προτιμουμε οταν ειναι καλυτερα απο τα δικα μας.
Πολυ σωστα ανεφερε ο Δημητρης τα αυτοκινητα και τις οικιακες συσκευες, αφου οι ανθρωποι εχουν καλυτερη ποιοτητα,τι να κανουμε?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 02:38:18 μμ »
Η άποψη μου είναι ότι η ελληνική σημαία θα μπορούσε να μπεί μονόχρωμα (με κάποιο ασημί) ως σύμβολο του επιτυχημένου project όπως αναμφίβολα ήταν το 1ο project του πιλότου!

Φιλικά
Νίκος
Το προτεινα και εγω αυτο αλλα μαλλον τα υπολοιπα μελη δεν συμφωνουν,δεν πειραζει.
Το σχεδιο που τελικα θα επιλεχθει για να χαραχθει στο καντραν πρεπει να ειναι αρεστο στη μεγαλυτερη μεριδα του φορουμ μας και οχι σε 3-4 ατομα.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)