Αποστολέας Θέμα: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ WAKMANN  (Αναγνώστηκε 7622 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ WAKMANN
« στις: Δεκέμβριος 01, 2012, 10:48:20 μμ »
http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/257254/o-mperisa-trelathike-ftanei-tin-alvania-mexri-tin-preveza

Να γιατι πρεπει να μπει Ελληνικη σημαια στο project μας.
Δεν σας αγγιζουν τετοιου τυπου δηλωσεις,σαν του κυριου μπερισα?
Θα επρεπε.
Για να μην παρεξηγηθω απο καποια μελη για τις αποψεις μου,να σας πω οτι αυτες ειναι καθαρα πατριωτικες και υποστηριζουν την διατηρηση της Εθνικης μας ταυτοτητας.
Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.
Δεν ανηκω σε κανενα κομμα και σε καμια οργανωση `η κινημα, απλα αγαπαω την ΠΑΤΡΙΔΑ μου.
Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ WAKMANN
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 01, 2012, 11:32:11 μμ »
να υποθέσω σαν αντιδραση?
σαν αντιδραση προς την μερκελ τι θα κανεις?
θα αγορασεις το ρολοι απο τον γερμανο για να βαλεις μια Ελληνικη σημαια στο καντραν.... ::) ::)

Δεν ανηκω σε κανενα κομμα και σε καμια οργανωση `η κινημα, απλα αγαπαω την ΠΑΤΡΙΔΑ μου.
Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος.

+10000

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 01, 2012, 11:47:17 μμ »
 Εαν υπηρχε Ελληνικο ρολοι θα προτιμουσαμε την ντοπια παραγωγη,ελα που δεν υπαρχει ομως.
 Περι σημαιας κλπ,θα προταθουν γραφηματα και θα επιλεξουμε.
 Τωρα εαν θα πρεπει ν απαντησουμε στον καθε Μπερισα,ας το κανουμε οχι βαζοντας σημαιουλες ακομη και στο μετωπο αλλα φροντιζοντας με την καθε μερα πραξη μας ν αναδεικνυουμε τα θετικα του εθνους μας.
 Αααα και για να μην ξεχνιωμαστε,καθε φορα που ψηφιζουμε,ας μην επιλεγουμε τον πιο μακακα.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 12:21:14 πμ »
Εαν υπηρχε Ελληνικο ρολοι θα προτιμουσαμε την ντοπια παραγωγη,ελα που δεν υπαρχει ομως.

εισαι σιγουρος Δημητρη?
επετρεψε μου να εχω πολλες,παρα πολλες αμφιβολιες για αυτο!
εδω πολλοι σνομπαρουν τα ακριβα σεικο
(γιατι οταν πει την τιμη σε καποιον για ενα GS ο ασχετος θα του πει οτι ειναι κοροιδο που εδωσε τοσα για ενα σεικο)
ποσο μαλλον ενα Ελληνικο ρολοι 

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 12:33:13 πμ »
 Παράθεση από: giorgos mg στις Σήμερα στις 01:21:14 πμ >
Παράθεση
εισαι σιγουρος Δημητρη?
επετρεψε μου να εχω πολλες,παρα πολλες αμφιβολιες για αυτο!
εδω πολλοι σνομπαρουν τα ακριβα σεικο
(γιατι οταν πει την τιμη σε καποιον για ενα GS ο ασχετος θα του πει οτι ειναι κοροιδο που εδωσε τοσα για ενα σεικο)
ποσο μαλλον ενα Ελληνικο ρολοι

Φιλε Γιωργο υποθετω οτι αναφερεσαι στην συνηθη ξενομανια μας,αυτο εν μερει εννοουσα οταν εγραφα,πως η καλυτερη απαντηση στον καθε Μπερισα ειναι να προστατευουμε τον τοπο μας,οχι κουνοντας σημαιες αλλα μ εμπρακτες συμπεριφορες.
Τωρα εαν εννοεις οτι σαν προτζεκτ δεν θ αγοραζαμε κατι Ελληνικο,νομιζω οτι στην παρουσα φαση μαλλον θα το προτιμουσαμε,ομως ειναι ολα τοσο υποθετικα που μαλλον πρεπει να τ αγνοησουμε. 

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 12:59:35 πμ »
Σιγουρα δεν ειναι αντιδραση να μπει η σημαιουλα στο Wakmann επειδη εκανε αυτη τη δηλωση ο μπερισα `η για να μπουμε στο ματι των γερμανων.
Πιο πολυ ηθελα να τονισω τις βλακειες που ειπε ο συγκεκριμενος κυριος.
Φανταστειτε αν εβγαινε καποιος δικος μας πολιτικος `η καποιο αλλο φυσικο προσωπο και ελεγε πως Ελλαδα ειναι ολα τα εδαφη μεχρι τον Ινδο ποταμο?
Θα τον ελεγαν ολοι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ,ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΓΡΑΦΙΚΟ και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.
Τουρκια,αλβανια και σκοπια αυτο κανουν τοσα χρονια και περνανε μεσα απο την αγραμματοσυνη τους ολα τα μηνυματα που θελουν να περασουν.
Μηπως καποια στιγμη θα πρεπει να γινουμε και εμεις αγραμματοι και γραφικοι?
Ασχετα με την κατασταση στην Ελλαδα περι οικονομικης κρισης και ασχετα με την κυρια μερκελ,μπορειτε να δειτε ποσο επικαιρα και ποσο σοβαρα ειναι ολα αυτα τα θεματα περι διατηρησης της εθνικης μας ταυτοτητας και οχι μονο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2012, 01:05:20 πμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 01:04:28 πμ »
Φιλε Χρηστο δεν απαντησα σ εσενα,απλα βρηκα μι' αφορμη να εκφρασω καποια σκεψη μου.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 01:08:36 πμ »
Γενικα τα λεω Δημητρη μου και πιο πολυ απαντω στο φιλο Γιωργο.
Και εγω βρηκα μια αφορμη για να εξωτερικευσω την αγανακτηση μου για την ΜΗ αφυπνιση των Ελληνων σε τοσο σοβαρα θεματα που αφορουν την Πατριδα μας.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 09:31:04 πμ »
Γενικα τα λεω Δημητρη μου και πιο πολυ απαντω στο φιλο Γιωργο.
Και εγω βρηκα μια αφορμη για να εξωτερικευσω την αγανακτηση μου για την ΜΗ αφυπνιση των Ελληνων σε τοσο σοβαρα θεματα που αφορουν την Πατριδα μας.

Φιλε Χρηστο πως λές να νιώθω εγώ σαν Ελληνας που διαβάζω οτι οι φίλοι μου και συμπατριωτες μου θα σκάσουν 15 χιλιαρικα στους Γερμανούς?
Αγανάκτηση ειναι η λέξη που πολύ σωστά ανέφερες παραπάνω για την ΜΗ αφύπνηση των Ελλήνων.
Και μετά λέμε οτι ο καθένας μάς κανουμε την διαφορα..... ::)

Φιλικά,
Γιώργος

Υ.Γ.
χρησιμοποιω τις λέξεις σου γιατι τα λές σωστα,και συμβαδιζουν με τις σκεψεις μου  ;)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 09:46:13 πμ »
Φιλε Χρηστο πως λές να νιώθω εγώ σαν Ελληνας που διαβάζω οτι οι φίλοι μου και συμπατριωτες μου θα σκάσουν 15 χιλιαρικα στους Γερμανούς?
Αγανάκτηση ειναι η λέξη που πολύ σωστά ανέφερες παραπάνω για την ΜΗ αφύπνηση των Ελλήνων.
Και μετά λέμε οτι ο καθένας μάς κανουμε την διαφορα..... ::)

Φιλικά,
Γιώργος

Υ.Γ.
χρησιμοποιω τις λέξεις σου γιατι τα λές σωστα,και συμβαδιζουν με τις σκεψεις μου  ;)
Γιωργο,δυστυχως βλεπεις πως υπαρχει μονο ενα project και αναγκαστικα θα παρουν οι γερμαναραδες τα 15000 αν ευοδοθει το ολο εγχειρημα.
Το ολο θεμα με τους γερμανους ειναι τεραστιο αλλα δεν εχουμε πολιτικους με α....... που να αγαπανε την ΕΛΛΑΔΑ,οι περισσοτεροι ειναι ανθελληνες.
Θα μπορουσαν ακομα,ακομα να ζητησουν και τα χρηματα της αποζημιωσης του 2ου παγκοσμιου πολεμου αλλα βλεπεις το 1981 στο Μααστριχ οταν επετευχθει η ενταξη μας στην ΕΟΚ δεν εγινε ανεμακτα,καποιος κυριος δωρισε αυτα τα χρηματα με τιμημα αυτη την περιβοητη ενταξη.
Ολοι γνωριζουμε τον κυριο αυτον.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 09:53:16 πμ »
Οσον αφορα τωρα τη σημαιουλα στο καντραν,δεν ηξερα πως η εταιρεια μπορει να χρησιμποιησει ενα χρωμα μονο.
Μπορουμε βεβαια να τους πουμε να την φτιαξουν σε ενα ομορφο ασημι χρωμα που θα δειχνει και πολυ ομορφο.
Αλλα βλεπω πως οι περισσοτεροι φιλοι δεν θελουν,μαλλον η προταση μου ειναι μειοψηφικη.
Τελος παντων θα δεχτω οποιες δημοκρατικες διαδικασιες και βεβαιως δεν θα αναιρεσω την συμμετοχη μου.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 10:28:08 πμ »
Eχουμε ομως συμπατριωτες που αγαπάνε την χώρα τουτη.
Και πραγματικά πιστευω οτι ολοι μας εδω μεσα νιωθουμε το ιδιο.
Αναγκαστικα δέν το κάνεις φιλε,οταν αναφερομαστε σε μια αγορα ρολογιου.
Το κανεις συνηδειτα  :-\

Και αισιως έφτασα τα 1912 ποστς.
Ημερομηνια που ειναι συνδεδεμενη στο μυαλο μου
με την απελευθερωση της Λεσβου,απο τους τουρκους αλλα και της Θεσσαλονικης

Φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 10:59:25 πμ »
Το ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ `πηγαινε` για την χωρα προελευσης του ρολογιου-project και τους γερμανους με τους οποιους επικοινωνει ο Αρης.
Η διαδικασια αλλα και η ολοκληρωση της δεν θα γινει αναγκαστικα απο κανεναν,ολοι πιστευω πως ειμαστε χαρουμενοι και ενθουσιασμενοι για την δημιουργια του 3ου ρολογιου-project του αγαπημενου φορουμ μας.
Οσον αφορα τωρα την χρονια του 1912 εχω και εγω τις ιδιες ευαισθησιες με σενα,φιλε Γιωργο,και γι`αυτη την ημερομηνια αλλα και για την αλλη 10 χρονια
αργοτερα. Παντως για μενα πιο κοντα βρισκεται το νουμερο 1453. :(
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:04:46 πμ από chris5 »

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:06:12 πμ »
Συγνώμη βρε παιδιά αλλά το να λέμε "γιατί να πάρει ο κακός Γερμαναράς τα λεφτά μας"/"οι Γερμανοί είναι κακοί" είναι το ίδιο με το να λέμε "όλοι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες!"

Το σωστό είναι να υπάρχει αξιοκρατεία: είσαι καλός? σου αξίζουν τα καλά, όπου και εάν βρίσκεσαι.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:12:55 πμ »
Ο πατριωτισμός όλων μας είναι δεδομένος, δεν νομίζω όμως ότι έχει σχέση με το project του ρολογιού. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να τον εκφράσουμε. Όσο για την ελληνικότητα των Γερμανών επειδή τυχαίνει αυτό τον καιρό να βρίσκομαι Γερμανία σας διβαιβεωνω για το αντίθετο. Οι περισσότεροι κατανοούν τις δυσκολίες μας. Περισσότερο ανθέλληνες είναι αυτοί που μας κυβερνούν παρά οι Γερμανοί.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:18:49 πμ »
Δηλαδή  είναι πράξη αντίστασης να βάλουμε την ελληνική σημαία στο καντράν; ???
Όποιος θέλει να εκφράσει τον πατριωτισμό του, μπορεί να το κάνει με χίλιους τρόπους, δεν χρειάζεται να επεκτείνει την "πατριωτική του δράση" στο καντράν του ρολογιού του φόρουμ.
Αναφορικά με τα "λεφτά μας που πηγαίνουν στους Γερμανούς", θα πω ότι τα δικά μου λεφτά πηγαίνουν σε αυτόν που μου δίνει το καλύτερο προιόν. Αν ένας έλληνας μου προσφέρει εφάμιλλο προιόν σε παρόμοια τιμή θα τον προτιμήσω. Αν νιώθω ότι με κλέβει με αυτό που μου προσφέρει θα προτιμήσω να τα δώσω σε αυτόν που με σέβεται και δεν με κλέβει, ας είναι και Γερμανός ή Τούρκος ή ότι θέλει.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:20:34 πμ »
Πολύ καλά τα λες

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:23:41 πμ »
Η άποψη μου είναι ότι η ελληνική σημαία θα μπορούσε να μπεί μονόχρωμα (με κάποιο ασημί) ως σύμβολο του επιτυχημένου project όπως αναμφίβολα ήταν το 1ο project του πιλότου!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:26:46 πμ »
Δηλαδή  είναι πράξη αντίστασης να βάλουμε την ελληνική σημαία στο καντράν; ???
Όποιος θέλει να εκφράσει τον πατριωτισμό του, μπορεί να το κάνει με χίλιους τρόπους, δεν χρειάζεται να επεκτείνει την "πατριωτική του δράση" στο καντράν του ρολογιού του φόρουμ.
Αναφορικά με τα "λεφτά μας που πηγαίνουν στους Γερμανούς", θα πω ότι τα δικά μου λεφτά πηγαίνουν σε αυτόν που μου δίνει το καλύτερο προιόν. Αν ένας έλληνας μου προσφέρει εφάμιλλο προιόν σε παρόμοια τιμή θα τον προτιμήσω. Αν νιώθω ότι με κλέβει με αυτό που μου προσφέρει θα προτιμήσω να τα δώσω σε αυτόν που με σέβεται και δεν με κλέβει, ας είναι και Γερμανός ή Τούρκος ή ότι θέλει.

hear hear!

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 02, 2012, 11:27:27 πμ »
Θα πρέπει να αποφύγουμε να φορτωσουμε πολύ το καντράν πιστεύω ότι το λογκο του φόρουμ ρκει