Αποστολέας Θέμα: Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, κύριοι...  (Αναγνώστηκε 1459 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, κύριοι...
« στις: Νοέμβριος 27, 2012, 07:57:38 μμ »
... Αλλιώς τίποτα δεν πάει μπροστα...

Με αφορμή πρόσφατες αναρτήσεις σε 2-3 θέματα θέλησα να γράψω λίγες γραμμές, όποιος δε βαριέται τους ρίχνει μια ματιά..

Αν ήμουν νέο μέλος του φόρουμ και έμπαινα σήμερα να διατρέξω τα θέματα, θα έμενα με την εντύπωση ότι εδώ δεν κυριαρχεί η αγάπη για το ρολόι αλλά τα κόμπλεξ και η φαγωμάρα. Και μόνο να διαβάσει ένας την αμέσως προηγούμενη πρόταση και να πει "εγώ δε φαγώθηκα με κανέναν, είμαι μια χαρά" σημαίνει απλούστατα ότι έχω δίκιο..

Πριν λίγο καιρό ο ίδιος ανέβαζα προτάσεις για project πάνω από 600€, εστιάζοντας μάλιστα σε επιλογές dress. Ξέρετε γιατί; Γιατί μπορώ να τα δώσω και γιατί μου λείπει ένα dress ρολόι. Δηλαδή σκεφτόμουν μόνο την πάρτη μου. Αν ο καθένας μας παραδεχόταν ένα-δυο απλά πραγματάκια για την πάρτη του (ξέρει ο καθένας), τότε πρώτα ο ίδιος θα ένοιωθε καλύτερα, έπειτα και το σύνολο θα λειτουργούσε με περισσότερη υγεία..

Δε χρειάζεται να είμαστε κακότροποι για να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας.
Είναι αντιαισθητικό και ψυχοφθόρο να παρεξηγούμαστε με το παραμικρό (το κάνω συχνά, το μετανοιώνω και πετάω φατσούλες).
Αποδεχόμαστε το χιούμορ, ακόμα κι αν είναι οξύ, το σταματούμε όμως όταν ο άλλος μας το ζητήσει, δεν πειράζει και τίποτα.
Δε χρειάζεται ένα νήμα να έχει στρατιωτική πειθαρχία στη ροή των αναρτήσεων, και κάτι φαινομενικά άσχετο μπορεί να έχει το λόγο ύπαρξής του.
Κυρίως, φροντίζουμε να εκπέμπουμε υγεία γιατί έτσι άνθρωποι θα γνωρίσουν και θα αγαπήσουν αυτό που αγαπάμε κι εμείς.
Παίρνουμε τα πράγματα λιγότερο σοβαρά απ' ό,τι η μεταβίβαση των συμπλεγμάτων μας επιθυμεί, όλοι έχουμε συμπλέγματα, ας τους πάμε και λίγη κόντρα...

Κι άλλα πολλά. Ας αναλογιστεί ο καθένας μας τι έκανε λάθος, ας το δει κι ως άσκηση στη δύσκολη καθημερινότητά του...

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, κύριοι...
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 08:01:55 μμ »
Οταν μαθουμε να σεβομαστε πρωτα τον εαυτο μας, τοτε θα σεβομαστε και τους αλλους

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, κύριοι...
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 08:20:45 μμ »
   Εχει επισημανθεί πολλές φορές πως ο γραπτός λόγος εμπεριέχει τον κίνδυνο της παρεξήγησης. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που την διαπιστώνουμε σε μέγιστο βαθμό όταν φτάσουμε να γνωρίσουμε κάποιον προσωπικά και πλέον τον βλέπουμε με άλλο μάτι.
   Χρειάζεται πάνω απ'όλα μεγαλύτερη προσοχή στην έκφραση, αλλά και γενικά περισσότερη μετριοπάθεια και στον τρόπο που εκπέμπουμε τις απόψεις μας αλλά και στον τρόπο που λαμβάνουμε τις απόψεις των άλλων.
   Στην πράξη πάντως είναι σχεδόν αδύνατο να μην υπάρχουν ψιλοπαρεξηγήσεις σ'ένα φόρουμ. Το θέμα είναι αυτές να τελειώνουν γρήγορα με αμοιβαία κατανόηση. Τα υπόλοιπα μέλη μπορούν πάντα να βοηθούν προς την κατεύθυνση της εκτόνωσης. Άλλωστε δεν μας χωρίζει τίποτα, ενώ μας ενώνει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό...το χόμπι μας ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης