Αποστολέας Θέμα: Εως 20000ε  (Αναγνώστηκε 66261 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Εως 20000ε
« Απάντηση #200 στις: Μάρτιος 04, 2013, 10:16:10 μμ »
Εννοω να μας πεις λιγο απο το backstage χαχα
τι βλαβες εβγαζε? σταματουσε εντελως? ειχε προβλημα με τον χρονογραφο ή απλα εχανε πολλα δευτερολεπτα? αστοχία υλικου?
Η αντιπροσωπεία τι τους απαντούσε οταν το πηγαιναν πισω για επιδιόρθωση ?

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Μάρτιος 04, 2013, 11:28:35 μμ »
Λίγο που έψαξα στα ξένα φόρουμ ( μεταξύ αυτών και στης Vacheron ) άλλοι λένε πως είχαν προβλήματα στο σύστημα κουρδίσματος επειδή ο ρότορας ήταν μονής κατεύθυνσης με αποτέλεσμα να τους σταμάταγε και άλλοι ότι είναι εξαιρετικό και δε τους παρουσίασε κανένα πρόβλημα σε κανέναν τομέα. Περίεργο...

Απ'την άλλη τι πρόβλημα να παρουσιάζει το ρολόι? Φοράει τον 1185 της Piguet, είναι antimagnetic, ολόκληρο θωρηκτό! Πολύ περίεργο, όχι απλά περίεργο.  :-\  ???

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Μάρτιος 05, 2013, 12:06:56 πμ »
VC overseas : Μιλάμε για κορυφαίο χρονογράφο με ιστορία (1185) και περγαμηνές. Παρά την συνεχόμενη παραγωγή από την εταιρεία, τα μεταχειρισμένα κρατούν υψηλότατη αξία. Προβλήματα έχουν και τα καλύτερα σπίτια   :(

http://www.thehourlounge.com/index.php?module=Thread&action=viewEntire&threadid=19376
This post contains 100% recycled electrons

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Μάρτιος 05, 2013, 12:15:50 πμ »
VC overseas : Μιλάμε για κορυφαίο χρονογράφο με ιστορία (1185) και περγαμηνές. Παρά την συνεχόμενη παραγωγή από την εταιρεία, τα μεταχειρισμένα κρατούν υψηλότατη αξία. Προβλήματα έχουν και τα καλύτερα σπίτια   :(

http://www.thehourlounge.com/index.php?module=Thread&action=viewEntire&threadid=19376
Και μου'χες πρήξει τα ούμπαλα με το Overseas! :lol: Άμα το ρολόι δεν είναι Audemars Piguet ή Patek Philippe, δεν υπάρχει 1185! ;D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Μάρτιος 05, 2013, 12:19:37 πμ »
Εννοω να μας πεις λιγο απο το backstage χαχα
τι βλαβες εβγαζε? σταματουσε εντελως? ειχε προβλημα με τον χρονογραφο ή απλα εχανε πολλα δευτερολεπτα? αστοχία υλικου?
Η αντιπροσωπεία τι τους απαντούσε οταν το πηγαιναν πισω για επιδιόρθωση ?
Κυριάκο μη μασάς. Σε περίπτωση που το θέλεις πάρτο κι ας πηγαίνει συνεργείο κάθε Σ/Κ ! Κερασμένο απ'την VC θα είναι! ;)

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Μάρτιος 05, 2013, 12:36:41 πμ »
παντως kosdome6 apo 17500 αρχικη σε μεταχειρισμενο πας στα 8000 ? δεν το λες οτι κραταει κ πολυ τιμη
Κ_Ο_S_T_A_S πραγματικα αν αγοραζα vc και μαλιστα new και μου εβγαζε προβληματα θα ειχα ξενερώσει την ζωη μου.
Παντως και σε αυτο και στα royal oak μου αρεσουν κατι ροζ χρυσες εκδοσεις με καφε λουρακι αλλα εκει ειναι πολλα τα λεφτα αρη!!!
αρα λες δεν αγοραζω στο τελος κανα daytona χρυσο με λουρακι να εχω και το κεφαλι μου ήσυχο ή εστω αν πας σε τοσα χρηματα να παρεις κατι πιο complication ? Ολα σχετικα ειναι .. αλλα μου κανει πολυ εντυπωση αυτο με τα προβληματα γιατι την ιδια μηχανη νομιζω φορουσε κ το πολυ πιο παλιό overseas .... τοσα χρονια .. .τοσα προβληματα δεν τα ελυσαν?

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Μάρτιος 05, 2013, 10:10:51 πμ »
Πάντως μην ξεχνάτε ότι πρόβλημα σε τέτοιο ρολόι εκτός εγγύησης = διχίλιαρο για πλάκα...
Είναι να προβληματίζεται κανείς.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Μάρτιος 05, 2013, 10:54:27 πμ »
Πάντως μην ξεχνάτε ότι πρόβλημα σε τέτοιο ρολόι εκτός εγγύησης = διχίλιαρο για πλάκα...
Είναι να προβληματίζεται κανείς.

Πολυ σωστη επισημανση.Καθε προβλημα σ' αυτο το επιπεδο και χωρις εγγυηση σε ισχυ,ειναι δυσβασταχτο.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Μάρτιος 05, 2013, 12:07:31 μμ »
Υπάρχουν οχτακόσα εκατομμύρια ρολόγια με 7750, πάρα πολλά από αυτά καρακουκλάρες και στο 10-15% της τιμής ενός χρονογράφου VC ή άλλων εκπροσώπων της ΥΩ... Μπορείτε να μου πείτε γιατί τρελλαινόσαστε στην Ελλάδα του 2013 -δηλαδή στον οικονομικό βόθροτης Ευρώπης- για τέτοιες  επιλογές; Συνεπικουρώ αυτό που λέει κι ο Koubilai... Για συνέλθετε! Εκτός  κι αν παραδεχτείτε ότι ονειροβατείτε για καλλιτεχνικούς καθαρά λόγους...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Μάρτιος 05, 2013, 12:21:35 μμ »
Ρε Θάνο ο άνθρωπος μπορεί να έχει λεφτά και να θέλει να τα δώσει!
Δηλαδή να μην κυκλοφορεί ο πλούτος καθόλου επειδή έχουμε κρίση; Τι θα τα κάνει, θα σκάσει, το χρήμα πρέπει να κυκλοφορεί για εκτόνωση, τόσοι επιστήμονες το χουν πει.. Μέχρι κι ο Καμύ παραδεχόταν ότι λίγη καλοπέραση δε βλάπτει..

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Μάρτιος 05, 2013, 01:11:33 μμ »
Ρε Θάνο ο άνθρωπος μπορεί να έχει λεφτά και να θέλει να τα δώσει!
Δηλαδή να μην κυκλοφορεί ο πλούτος καθόλου επειδή έχουμε κρίση; Τι θα τα κάνει, θα σκάσει, το χρήμα πρέπει να κυκλοφορεί για εκτόνωση, τόσοι επιστήμονες το χουν πει.. Μέχρι κι ο Καμύ παραδεχόταν ότι λίγη καλοπέραση δε βλάπτει..

Θα σε δαγκώσω... Είπαμε: όταν ο πολύς κοσμάκης ζορίζεται αγρίως, ως καλοπέραση θα αναφέρεται το ταβερνάκι, OXI το St.George Lycabettus... Ο έχων και κατέχων να τα χαίρεται, αλλά να μην τα δείχνει...  Είναι παραίνεση, όχι αντίδραση. Ονειρεύομαι ένα VC. Το "ονειρεύομαι" είναι ευχάριστο. Δεν προκαλεί. Ο πλούτος κυκλοφορεί, αλλά δεν  διανέμεται δίκαια. Ο Καμύ -άλλως Ζαν Μπατίστ Κλαμάνς- ΔΕΝ βούτηξε στο ποτάμι να σώσει την κοπελίτσα που αυτοκτονεί από απόγνωση, την ψυχή του την ίδια δηλαδή... Ο Καμύ έλεγε: "Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Και δεν είναι ευτυχισμένοι..." Ο μεγάλος Αλμπέρ ζητούσε λίγη καλοπέραση, για να ανακουφίζεται από τις μόνιμες αστικές του τύψεις... That's what THANOS58 feels... :blah:

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Μάρτιος 05, 2013, 01:33:32 μμ »
Εγώ πάντως θα πουλήσω και το διαμερισματάκι (που όλο φόρους πληρώνω) και θα πάρω αυτό για να το καμαρώνω για όσο ζω.
 :P

This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Μάρτιος 05, 2013, 01:38:24 μμ »
θα κανονίσω έρανο στο φόρουμ να σου νοικιάσουμε σοφίτα. Θα σου φέρνω εγώ φαί (από το δικό μου- θα  βοηθήσει να χάσω και κανα  κιλό επιτέλους)... Άντε... καλοφόρετο!!!!!  :kg:

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Μάρτιος 05, 2013, 01:46:01 μμ »
Δεν έχεις μάθει μου φαίνεται τίποτα από Καμύ εσύ που δεν είσαι αστός αλλά λούμπεν-προλετάριος!!
Αν είχες μάθει θα είχες φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αυτοσυνειδησίας που μόλις άκουγες για VC των 18.000 θα γελούσες, δε θα ένοιωθες μελαγχολία!!! Δεν έχει κανένα νόημα να παλεύουμε για το καλό των άλλων αν δεν παλεύουμε και για το καλό το δικό μας..

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Μάρτιος 05, 2013, 01:54:12 μμ »
Δεν έχεις μάθει μου φαίνεται τίποτα από Καμύ εσύ που δεν είσαι αστός αλλά λούμπεν-προλετάριος!!
Αν είχες μάθει θα είχες φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αυτοσυνειδησίας που μόλις άκουγες για VC των 18.000 θα γελούσες, δε θα ένοιωθες μελαγχολία!!! Δεν έχει κανένα νόημα να παλεύουμε για το καλό των άλλων αν δεν παλεύουμε και για το καλό το δικό μας..

Βιττόριο, πάρε μου εσύ που με αγαπάς σαν μικρό σου αδελφάκι αυτό, και σου υπόσχομαι να γελάω από ευτυχία για 100 χρόνια! Θα σου δώσω και δυό ηχηρά φιλιά στα τραγανά σου μαγουλάκια!!! Αδελφάκι μου!!!!

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Μάρτιος 05, 2013, 02:06:30 μμ »
Βιττόριο, πάρε μου εσύ που με αγαπάς σαν μικρό σου αδελφάκι αυτό, και σου υπόσχομαι να γελάω από ευτυχία για 100 χρόνια! Θα σου δώσω και δυό ηχηρά φιλιά στα τραγανά σου μαγουλάκια!!! Αδελφάκι μου!!!!
Uploaded with ImageShack.us

Ελιωσα με τα μέλια σου, δεν μπορώ να πω τίποτα  :smt060 :smt057 :smt056 :smt055

Εγώ ο καημένος δε θέλω βασερόνια και τέτοια, μόνο μια μέρα θα σε πάρω και θα πάμε να κυκλοφορήσουμε λίγο πλούτο στη Σπονδή μέχρι να σκάσουμε..!

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Μάρτιος 05, 2013, 02:48:51 μμ »

αν και τα πραπανω ειναι πολυ ομορφα ακομα και σε αυτη την κατηγορία..
δηλαδη χρονογραφου, χρυσου κτλ θα αγοραζα για να εχω ήσυχο το κεφαλι μου :

αν ηθελα πιο μεγαλη πολυπλοκότητα τοτε θα σκεφτομουν για τα αλλα σε καποια εκδοση σαν αυτη που ποσταρε ο  kosdome6 πιο πανω.

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Μάιος 08, 2016, 12:59:35 μμ »
Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, απ' ότι έχω γράψει παραπάνω.
Ίσως να  ήταν σύμπτωση την περίοδο που έψαχνα να βρω overseas chrono και για τον λόγο αυτό, το παράτησα.
Κάτοχος και του vc και της daytona δυστυχως το overseαs και το δικό μου και ενός φιλου μου πολλά προβλήματα με τα πουσουαρ του χρονογράφος εν αντιθεσει με την daytona πού είναι και η δική μου και φίλων μου σκυλι

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Μάιος 08, 2016, 01:20:55 μμ »
Κάτοχος και του vc και της daytona δυστυχως το overseαs και το δικό μου και ενός φιλου μου πολλά προβλήματα με τα πουσουαρ του χρονογράφος εν αντιθεσει με την daytona πού είναι και η δική μου και φίλων μου σκυλι
Που έγινε το service του overseas φίλε μου?
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Μάιος 08, 2016, 02:29:42 μμ »
Που έγινε το service του overseas φίλε μου?
Δέν ασχολήθηκα γιατι ηταν το 2 ο os πού αγόρασα το πουλησα σε ενα φιλο εν γνωσει του του ζήτησαν1000€ στην αντιπροσωπία και βρήκε έναν πολύ καλό τεχνιτη πού παρηγγειλε τα ανταλλακτικά και πλήρωσε συνολικά 200€