Αποστολέας Θέμα: Εως 20000ε  (Αναγνώστηκε 66435 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Εως 20000ε
« Απάντηση #60 στις: Νοέμβριος 20, 2012, 05:03:44 μμ »
Αυτά έχουν πεθάνει Τριαντάφυλλε.
Αυτός που έχει παραδάκι στην τσέπη,αυτός είναι και το target group της εκάστοτε εταιρείας.
Τώρα,τσοπάνος θα είναι;Εφοπλιστής θα είναι;Επιχειρηματίας θα είναι;Κτηνοτρόφος θα είναι;Πίστεψέ με,καθόλου δεν τους νοιάζει.Να,κάνει ο κ....ος τους για πελάτες.
Target group κι αρ.....δια.Αυτά είναι για τους κουτούς.

Διαφωνω, αν μιλάγε για παραδειγμα για την laco τι θα λεγαμε? Απευθυνεται σε οσους εχουν παραδακι στην τσέπη? Μην τα ισοπεδώνουμε, επειδη ξερω οτι εισαι στον οικονομικό κλαδο φανταζομαι καταλαβαινεις ποσο σημαντικο ειναι και αυτό.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #61 στις: Νοέμβριος 20, 2012, 05:38:00 μμ »
Αυτά έχουν πεθάνει Τριαντάφυλλε.
Αυτός που έχει παραδάκι στην τσέπη,αυτός είναι και το target group της εκάστοτε εταιρείας.
Τώρα,τσοπάνος θα είναι;Εφοπλιστής θα είναι;Επιχειρηματίας θα είναι;Κτηνοτρόφος θα είναι;Πίστεψέ με,καθόλου δεν τους νοιάζει.Να,κάνει ο κ....ος τους για πελάτες.
Target group κι αρ.....δια.Αυτά είναι για τους κουτούς.

Δε νομίζω ότι έχουν πεθάνει τα target group--απλά έχουν αλλάξει και οι εταιρείες δεν το έχουν καταλάβει... δε λαμβάνουν υπόψη το internet και τους ρολογάκηδες που θα κόψουν από αλλού για να κάνουν το κέφι τους. Και είναι αρκετοί, όπως άλλοι θα κόψουν για να πάρουν ακριβό αυτοκίνητο.

Επίσης οι gadgetάκηδες είναι μεγάλο και δυνατό target group με απωθημένα και disposable income -- τους οποίους τους αγνοούν παντελώς οι εταιρείες (ειδικά οι μεγάλες).

Οι εταιρείες επίσης αγνοούν τα fora, το word of mouth, το after sales service και δίνουν πιο πολλά για διαφήμιση. Αλλά target group τους είναι όλοι αυτοί που διαβάζουν και ενημερώνονται και εν τέλει η γνώμη τους διαμορφώνεται από το internet.

Ο μη παραδοσιακός αυτός πελάτης από κάπου ενημερώνεται και έχει άποψη και ξέρει πιθανότατα πιο πολλά από τους πωλητές στα μαγαζιά. Αυτός είναι το target group που δεν εκμεταλλεύονται οι εταιρείες. 

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Νοέμβριος 20, 2012, 06:08:27 μμ »
Παιδια μην ξεφύγει η συζήτηση, ο καθενας εχει δικαιωμα να συλλέγει οτι γουστάρει. Το post μου εχει να κάνει με αισθητικά κριτήρια και οχι με τον πλουτο που εχει το μελος στην κατοχή του. Δεν ειναι μονο να αντέχεις την αγορά ενος AP, αλλα και που θα πας με AP, ποιους θα δεις, γιατι θα τους δεις, ο τρόπος ζωής γενικά....κτλκτλ. Πως να το πώ? Δεν εχει νοημα αλλιώς.
+10000000000000

Κάθε εταιρία έχει και target group. Εμένα μου αρέσει το Datejust μου. Αυτο δε σημαινει οτι ειμαι στο target group της εταιριας. Δε περιμενε η Ρολεξ εμενα για να πουλησει. Για να το δουμε αντικειμενικα το θεμα: Ειμαι φοιτητης και δεν εχω καποιο εισοδημα. Αυτο σημαινει πως κανενα ρολοι δεν αντιστοιχει σ'εμενα ΑΣΧΕΤΑ αν το εχω!  ;)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Νοέμβριος 20, 2012, 06:14:34 μμ »
παιδια, μην κρινετε εξ'ιδιων τα αλλοτρια. επειδη αρκετοι φιλοι εδω μεσα εχουν παθος με την ωρολογοποιια και τις λεπτομερειες των ρολογιων/μηχανισμων κλπ και οσοι αντεχουν αγοραζουν ακριβα ρολογια, αυτο δε σημαινει οτι αυτος ειναι ο κανονας.

δεν υπαρχει εταιρεια που να μην εχει καποιο target group. ιδιαιτερα δε οταν εχει και luxury προιοντα.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Νοέμβριος 20, 2012, 06:58:43 μμ »
Φυσικά και δεν διαφωνω να αγοράσει καποιος AP ή οτι αλλο, μια χαρα. Σε τελευταια ανάλυση οι περισσοτεροι καποια στιγμή θα αποκτησουν μια 20αρα για πεταμα , το ευχομαι τουλαχιστον. Το ερώτημα ειναι, πως το κομματι θα δεσει με την ζωή σου, τις συνηθειες και την κουλτουρα σου. Οπως λεω, δεν ειναι για λαική κατανάλωση. Η AP προειδοποιει, target high net worth males.

Οτι ενα ρολοι εχει υψηλές προδιαγραφές δεν σημαινει απαραιτητα οτι φτιάχτηκε για οσους εχουν παθος με την ωρολογοποιια, το αντιθετο, μονο το reputation θελουν απο αυτους.

Κάθε εταιρία έχει και target group. Εμένα μου αρέσει το Datejust μου. Αυτο δε σημαινει οτι ειμαι στο target group της εταιριας. Δε περιμενε η Ρολεξ εμενα για να πουλησει. Για να το δουμε αντικειμενικα το θεμα: Ειμαι φοιτητης και δεν εχω καποιο εισοδημα. Αυτο σημαινει πως κανενα ρολοι δεν αντιστοιχει σ'εμενα ΑΣΧΕΤΑ αν το εχω!  ;)

Πιστευω οτι εισαι στο tg της rolex, δεν δουλευεις, δεν εχεις εισόδημα, εισαι καπως ανασφαλης αλλα εχεις ενα ρολοι που κρατάει αξια.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 20, 2012, 07:10:17 μμ από trikat »
Κοιμιζει τους παντες...

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Νοέμβριος 20, 2012, 07:13:15 μμ »
μην μου πατε το θεμα αλλου με τιτλο ,εως 20000ε ρολοι + target group + οτι να ναι,δεν φταιω εγω  :)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 12:34:50 πμ »
H 1185 δεν έχει καμία σχέση με Λεμανία μηχανές. H F.P. 1185 είναι column wheel και η τελευταία Lemania col. wheel πάει στη δεκαετία του 40 με όλες τις επόμενες να είναι cam lever.
H Blancpain εξαγοράστηκε από το Σουότς το 1992, ενώ η Breguet  το 1999.

Φίλε Δημήτρη. Δεν έχω σπουδάσει ωρολογοποιία, ούτε έχω διπλώματα πάνω στο αντικείμενο.  Η πενιχρή γνώση μου προέρχεται από την λίγη ερασιτεχνική ενασχόληση με το hobby που αγαπώ και διαβάζοντας άρθρα από δω και από κει.
Αν λοιπόν οι πληροφορίες από το παραπάνω link που παρέθεσα είναι λάθος, που δεν το αποκλείω, ας μας πούνε οι πιο μελετημένοι συμπεριλαμβανομένου εσένα, να μαθαίνω κι εγώ.
Ξαναβάζω το παραπάνω link που ανέφερε όσα είπα...
http://www.rwg.cc/topic/92446-the-frederic-piguet-1185/

Κώστα μπορείς να με δείξεις πιο Μπρεγκέ Μαρίν φόρεσε/φοράει 1185;

Νομίζω το 3460
http://breguet.watchprosite.com/show-forumpost/fi-1/pi-1882065/ti-288468/s--4/

Κώστας.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Εως 20000ες
« Απάντηση #67 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 01:12:29 πμ »
Ωραίο άρθρο Κώστα. Συγκρίνει το νέο FP 1185 με τον παλιό Lemania 231 κι αναφέρει πως δεν έχουν καμία σχέση.
Όσο για το Μαρίν της Μπρεγκέ εντύπωση με έκανε που χρησιμοποίησε την 1185 κι όχι δικιά της. Δε το γνώριζα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 10:28:06 πμ »
Ρε παιδιά, πως γίνεται και τα θέματα του καημένου του Βλάση τα κάνετε σώβρακο κάθε φορά; :D
Άνοιξε θέμα για βοήθεια αγοράς ο άνθρωπος και καταλήξαμε οι μισοί να συζητάνε για τη σχέση lemania-μπρεγκέ και οι άλλοι μισοί για τα target groups των εταιρειών ΥΩ.

Σας παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα του Βλάση και όποιος θέλει να συζητήσει οτιδήποτε άλλο είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος να ανοίξει άλλο θέμα.

Φιλικά,

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 02:59:13 μμ »
Εγώ πάλι της πληροφορίες εδώ τις θεωρώ πολύ χρήσιμες αν κάποιος πάει για στόχο των 20.000.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 03:02:42 μμ »
Ρε παιδιά, πως γίνεται και τα θέματα του καημένου του Βλάση τα κάνετε σώβρακο κάθε φορά; :D
Άνοιξε θέμα για βοήθεια αγοράς ο άνθρωπος και καταλήξαμε οι μισοί να συζητάνε για τη σχέση lemania-μπρεγκέ και οι άλλοι μισοί για τα target groups των εταιρειών ΥΩ.

Σας παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα του Βλάση και όποιος θέλει να συζητήσει οτιδήποτε άλλο είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος να ανοίξει άλλο θέμα.

Φιλικά,

Θοδωρής.

Συμφωνω με τον φιλο μου,το Θοδωρη,οποτε αγαπητε Βλασση ασ`τους ολους και πηγαινε χτυπα το ρολοι-θρυλο που σου προτεινα.......
στο ξαναπροτεινω σε περιπτωση που το ξεχασες. Αν ειχα τα χρηματα εγω,αυτο θα επαιρνα,με κλειστα ματια.

http://luxuryes.com/2012/10/zenith-el-primero-stratos-flyback-striking-10th-chronograph/
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 03:08:06 μμ »
Συμφωνω με τον φιλο μου,το Θοδωρη,οποτε αγαπητε Βλασση ασ`τους ολους και πηγαινε χτυπα το ρολοι-θρυλο που σου προτεινα.......
στο ξαναπροτεινω σε περιπτωση που το ξεχασες. Αν ειχα τα χρηματα εγω,αυτο θα επαιρνα,με κλειστα ματια.

http://luxuryes.com/2012/10/zenith-el-primero-stratos-flyback-striking-10th-chronograph/
αμα σου πω οτι το συγγεκριμενο δεν μ αρεσει ?προτιμω το μαυρο

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 03:51:20 μμ »
Για να βοηθήσω όσους δεν έχουν σχέση με θεμελιώδεις αρχές κοινωνιολογίας, και εννοώ τα εν Ελλάδι δεδομένα, target groups και sales plans για εταιρείες πώλησης ειδών πολυτελείας ΔΕΝ είναι δυνατόν να προγραμματίζονται σε (έστω και πλασματικώς) καταρρέουσα οικονομία. Πρέπει πρώτα, αν θες να λέγεσαι "προηγμένο δυτικού τύπου κοινωνικό μοντέλο", να έχεις εξασφαλίσει ένα MINIMUM επίπεδο διαβίωσης για τις πιο ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, και μετά μπορείς να μιλάς γι αυτά. Αυτό στην Ελλάδα ήδη καταρρέει. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ θέση και άποψη του καθενός είναι άλλο θέμα από εκεί και πέρα. Είναι λοιπόν off topic το να συνδέουμε την κατάσταση της αγοράς με τις επιλογές-απορίες-γκάλοπ-προτάσεις ενός φίλου... Μπορεί κι εγώ αύριο να βάλω ψηφοφορία για το ποιά Rolls Royce προτιμάτε, και γύρω μου ωστόσο να είναι το Μπαγκλαντές... Με είκοσι χιλιάρικα λοιπόν παίρνω ένα μετριότατο Blancpain (χαμηλά στην γκάμα της), αλλά επίσης παίρνω και καμμιά 25αριά ωραία μηχανικά με διάφορες ΕΤΑ, αλλά επίσης επιβιώνουν και καμμιά ντουζίνα νεόπτωχοι για ένα εξάμηνο...Έτερον εκάτερον σε κάθε περίπτωση.
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 06:18:57 μμ »
Τον κάνω σφεντόνα για πάρτη του

Πάχος 4.5mm

Άντε γεια...

Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα  ;D

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 06:32:08 μμ »
κ εγω καποτε δεν ειχα ουτε για τσιγαρα ,για μεγαλο χρονικο διαστημα,τωρα που εχω γιατι να μην παρω?
Ενα ρολοι 20000ε μπορει να χαρακτηριστει μετριοτατο ακομη κ αν ειναι το φθηνοτερο τις εταιριας?
ενα nautilus  η το παραπάνω VC χαρακτηριζονται μετρια ακομη κ για τα δεδομενα τις ΥΩ?

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 06:36:27 μμ »
κ εγω καποτε δεν ειχα ουτε για τσιγαρα ,για μεγαλο χρονικο διαστημα,τωρα που εχω γιατι να μην παρω?
Ενα ρολοι 20000ε μπορει να χαρακτηριστει μετριοτατο ακομη κ αν ειναι το φθηνοτερο τις εταιριας?
παρε κ κανε οτι τραβαει η ψυχη σου.αν εσυ νιωθεις ομορφα με τον εαυτο σου.μην ακους τις ''σειρηνες''  :)

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 06:42:07 μμ »
απλα ρωταω αν οντως ειναι ετσι,αλλωστε γιαυτο ανοιξα το θεμα για να ακουσω αποψεις για τα ρολογια που εχουν αναφερθει

Αποσυνδεδεμένος antonio-titanium

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 06:54:17 μμ »
Αν και δεν έχεις rolex στα προτεινόμενα αυτό το daytona

Uploaded with ImageShack.us

http://www.rolex.com/en#/rolex-watches/cosmograph-daytona/cosmograph-daytona-40mm-everose-gold-m116515ln-0004

από τα προτεινόμενα το  vacheron ..με τη λογική ότι είναι πάρα πολλά τα 20000 για "πειραματισμους".Στα 30000 + !pp nautilus chrono και ας είναι και ατσαλι!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2012, 07:21:57 μμ από antonio-titanium »

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #78 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 08:11:04 μμ »
ε οχι κ 20000 για ρολεξ ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 08:15:46 μμ »