Η διαπιστωση μονο μια μπορει να ειναι : δεν μας σωζει τιποτα και σε κανενα επιπεδο!!!!
Κρατος, αστυνομια, ομαδες, διαιτησια ,καφροι.... τι να πρωτοπεις.
Πηγαν απο την Αθηνα φιλοι μου στο γηπεδο και δεν μπηκαν καν στο γηπεδο, φοβηθηκαν και γυρισαν πισω. Και οσοι τολμησαν να μπουνε , εγιναν πολεμικοι ανταποκριτες.
Και με τα δικα μας παιδια (του φορουμ) που ηταν στο γηπεδο και σηκωσαν το κυπελλο και τους συγχαιρω γι αυτο, και ειχα επικοινωνια πριν το παιχνιδι, η κυρια σκεψη μου ηταν να γυρισουν σωοι και καλα στα σπιτια τους.
Αυτο δεν μπορει να ειναι αθλητισμος, δεν μπορει να ειναι γιορτη του ποδοσφαιρου, παρα μονο αλητεια!!!
Επι της ποδοσφαιρικης ουσιας τωρα, χαλια η ομαδα μου, δεν εκανε ουτε μια σημαντικη ευκαιρια σε ολοκληρο 90λεπτο. Βεβαια και ο ΠΑΟΚ τα ιδια χαλια ειχε, αλλα ειχε κατι παραπανω.
free screenshot softwarecertificity.comΜονο 2 μετρα οφσαιντ. Και επισης πολυ αμφιβολο αν ηταν οφσαιντ το γκολ της ΑΕΚ που ακυρωθηκε στο 0-0.
Τεσπα, δεν ειμαι τοσο θυμωμενος, οσο απογοητευμενος, γιατι δεν υπαρχει τελικα περιπτωση σε αυτη τη χωρα να γινουμε ανθρωποι.
Απο παραγκα σε παραγκα, απο λαμογια σε αρχιλαμογια, απο αιλουροειδη σε ρωσικες αρκουδες και καπετανιους μαφιοζους και παει λεγοντας.
Εδω και ωρα προσπαθω να δωσω στον Πετρο να καταλαβει οτι δεν αξιζει να στενοχωριεται και να χαλαει τη ψυχουλα του με ολα αυτα.
Ισως φταιω κι εγω που τον εμπλεξα με την ΑΕΚ, που σχεδον μονιμα ειναι εξωπαραγκικη.