Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Νέο μέλος στην παρέα σας και ελπίζω μέσα από εδω να βρω μια άκρη μιας και εδώ και 4 μέρες ψάχνω και δεν έχω καταλήξει πουθενά .... Έχω διαβάσει αρκετά από τα Posts σε αυτή την κατηγορία και μάλλον μπρεδεύτηκα παραπάνω.

Για αρχή και για να δώσω μια ιδέα για το τι ψάχνω θα σας πω ότι έχω στην κατοχή μου 2 ρολόγια. Το πρώτο είναι το sector 850 (
http://www.glooks.com/Sector-850-2651106025-Mens-Watch_p_19570.html ) αλλά με μεταλλικό μπρασελέ
και το δεύτερο είναι το Hanowa Military swiss recruit chrono, μεταλικό μπρασελέ επίσης.
Το πρώτο αν και "ακριβό" για τις τότε δυνατότητές μου μπήκε στο ράφι όταν άρχισαν ξεθωριάζουν τα νούμερα της ημερομηνίας. Αντικαταστάθηκε από το δεύτερο, μία αγορά χωρίς πολύ σκέψη από duty free αεροδρομίου. Γενικά δεν με έχει προβληματίσει μέχρι στιγμής και φαίνεται αξιοπρεπές για τα λεφτά του, καμιά 130€ πρεπει να είχα δώσει. Το μόνο που με χαλάει γενικώς είναι ότι έχω το άσπρο καντράν με άσπρους δείκτες και κάπου αυτό άχει αρχίσει να με κουράζει στην ανάγνωση της ώρας.
Έχω μπει στην διαδικασία της αντικατάστασής του λοιπόν με κάτι καινούργιο. Οι απαιτήσεις μου είναι κυρίως οι παρακάτω
-Το αρχικό ποσό των 150€ σαν ταβάνι έχει ανέβει στα 200€ max σε περίπτωση που υπάρχει σοβαρή διαφορά στην ποιότητα.
-Ο "χρονογράφος" δεν νομίζω ότι με απασχολεί τόσο πολύ.
-Οι αυτόματοι μηχανισμοί θέλουν συχνά διορθώσεις από ότι καταλαβαίνω, οπότε μάλλον θα τους αποφύγω. Μάλλον σε quartz θα καταλήξω
-Θέλω οπωσδήποτε την ημερομηνία σε παράθυρο και όχι totalizer.
-Θέλω τις γνώμες σας για το εάν θα πρέπει να έχει και ένδειξη ημέρας, μήνα (κάποια Timex έχουν ημέρα,ημερομηνία σε παράθυρο δίπλα δίπλα).
-Μεταλλικο μπρασελέ ασφαλείας
-Αδιάβροχο, να κάνουμε μπάνιο μαζί (στη θάλασσα, όχι καταδύσεις

)
-Θα ήθελα να είναι ρολόι για όλες τις ώρες, καθημερινής χρήσης αλλά να μπορεί να φορεθεί και σε μία κοινωνική εκδήλωση αξιοπρεπώς.
-Μία νότα χρώματος θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτη...
-Οι διαστάσεις των παραπάνω ρολογιών είναι 43 και 39 αντίστοιχα λόγω μικρού καρπού οπότε ψάχνω κάτι σε αυτές τις διαστάσεις.
Τέλος πιστεύετε ότι θα πρέπει να κάνω την αγορά από online μαγαζί, και εάν ναι ποιο προτείνετε, ή να πάω να το πάρω ο ίδιος από κανονικό μαγαζί?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!