Αποστολέας Θέμα: OΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΟΝΤΑ  (Αναγνώστηκε 33536 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ενα διαιτητικο λαθος δεν ειναι απαραιτητα αναγκαιο να σημαινει οτι η ομαδα που ευνοηθηκε ειχε συννενοηθει με τον διαιτητη για να γινει αυτο `η ακομα ακομα και οτι ο διαιτητης ηταν κατα καποιον τροπο υπαλληλος της συγκεκριμενης ομαδας. Το ανθρωπινο λαθος δεν το λαμβανουμε ποτε υπ`οψιν? Ουτε η αδικημενη ομαδα οπως συνεβει σημερα με την ΑΕΚ,νομιζω πως θα μπορουσε να κερδισει αυτο το παιχνιδι,ουτε να γλυτωσει τα 4 γκολ που `εφαγε`.Βεβαια παντα η ευνοια στα διαιτητικα σφυριγματα βαραινει τον ισχυρο που στην προκειμενη περιπτωση ειναι ο Ολυμπιακος,τι γινεται ομως οταν αδικειται? Κανεις δεν ασχολειται ποτε με την αδικια αυτη,γιατι επι σειρα ετων εχει ευνοηθει? Θα ηθελα να πω και κατι που ειχε συμβει στο παρελθον επι προεδριας του συγχωρεμενου Λουκα Μπαρλου που σε καποιο παιχνιδι στη Νεα Φιλαδελφεια εσβηναν κατα εναν περιεργο τροπο οι προβολεις του γηπεδου,αλλα ποιος τα θυμαται αυτα? Εξαλλου ο Ολυμπιακος ειναι ο αιωνιος ευνοημενος. Τελος παντων,συμφωνω απολυτα στο οτι εχουμε πολλα περισσοτερα προβληματα να ασχοληθουμε.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ επιτέθηκε στον Τάσο Σιδηρόπουλο, έκανε λόγο για αγώνα - παρωδία και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη συμπεριφορά του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν ακόμη εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου να δίνει ρεσιτάλ κακής διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας. Η ΑΕΚ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα να επιλύσει και δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Έχει όμως τεράστιο όνομα και εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους που κυριολεκτικά υποφέρουν παρακολουθώντας την να γίνεται βορρά στις ορέξεις του οποιουδήποτε.

Ζητάμε την τιμωρία του διαιτητή Σιδηρόπουλου, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και απαιτούμε σεβασμό. Καλούμε τους αρμόδιους της ΕΠΟ να αναλάβουν αμεσα τις ευθύνες τους και να απομακρύνουν αυτούς που επιθυμούν το πισωγύρισμα του ποδοσφαίρου μας.

Τέλος αισθανόμαστε την αναγκη να ευχαριστήσουμε τον κοσμο της ΑΕΚ που στάθηκε δίπλα στην ομάδα απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτού του αγώνα - παρωδία."

Απο το newsit.gr

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/21QVYr_9_KM" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/21QVYr_9_KM" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Ο Π Α !!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ

Γιώργος Κουτσογιαννέλης11/11/2012 - 21:33

Τα πέναλτι δεν είναι για όλους

Ο Γιώργος Κουτσογιαννέλης γράφει στο sday.gr για τα πέναλτι που δεν γίνεται να τα παίρνουν όλες οι… ομάδες και τα δύσκολα που τώρα αρχίζουν για την ΑΕΚ.

Προφανώς και η ζωή είναι άδικη. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι το ξέρουν καλά, δεν χρειάζεται να δουν μπάλα για να το καταλάβουν.

Ναι, η ΑΕΚ αδικήθηκε στο ΟΑΚΑ με τη χερούκλα του Χολέμπας που δεν κατέστη δυνατό να δει ο ρέφερι, ούτε ο βοηθός του. Θύμισε τη χερούκλα του Μέλμπεργκ πριν λίγα χρόνια, στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο. Ψέματα θα λέμε;

Πρέπει όμως επιτέλους να δεχθούμε ότι τα πέναλτι δεν είναι για όλους. Ούτε τα φάουλ, ούτε τα οφσάιντ. Ε, αν τυχαίνει τώρα και τα περισσότερα τα παίρνει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να μας πιάνει η καχυποψία και να αρρωσταίνουμε.

Για όλα, άλλωστε, υπάρχει εξήγηση. Οπως φάνηκε, ο Σιδηρόπουλος είναι ένας διαιτητής που δεν γουστάρει να δίνει πέναλτι. Δεν του αρέσει να στήνει κάθε τρεις και λίγο τους παίκτες στην άσπρη βούλα. Είναι αγχωτικό και για τους ίδιους, δεν το καταλαβαίνετε;

Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο ότι ο ικανός ρέφερι έχει διαβάθμιση στα πέναλτι. Σφυρίζει τα πιο πέναλτι από τα πέναλτι. Σφυρίζει τα «βαριά». Αυτά που πάνε πακέτο με κόκκινη κάρτα. Ε, έτυχε τώρα να γίνει από την ΑΕΚ ένα τέτοιο πέναλτι. Νομίζετε πως αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό, θα του είχε χαριστεί;

Αφήνοντας την πλάκα, διότι η υπόθεση της τελευταίας στη βαθμολογία ΑΕΚ είναι πολύ σοβαρή, η τύχη του πολέμου θα κριθεί στα ματς που ακολουθούν. Εκεί θα φανούν οι ηγέτες και οι μάγκες στην ΑΕΚ. Χάθηκε ένα ματς από έναν την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Τίποτα περισσότερο. Από ‘δω και μπρος διακυβεύονται πάρα πολλά. Και είναι πολύ πιο δύσκολο για τους παίκτες της ΑΕΚ να μαζέψουν τα τρίποντα που θα κρατήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, από το να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα 90λεπτο με τον Ολυμπιακό. Δεν θα είχε σωθεί η ΑΕΚ με ένα «Χ» από τον Ολυμπιακό. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και η αποτυχία απαγορεύεται!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Ανδρέας Δημάτος

Αχρείαστος ήσουν τελικά, Σιδηρόπουλε...

Και τελικά τι κατάλαβε ο Σιδηρόπουλος, που έκλεισε τα μάτια μαζί με τον... μόνιμο βοηθό του Βασιλειάδη στο ξεκάθαρα απλωμένο χέρι του Χολέμπας μετά τη σέντρα του Κοντοέ στο 38' του χθεσινού ντέρμπι του ΟΑΚΑ;

Στη χειρότερη περίπτωση το σκορ να γινόταν 1-1, άντε και να είχε υπάρξει αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι αν ο Χολέμπας είχε ήδη μία κάρτα, οπότε θα ήταν δεύτερη αυτή που πήρε πριν πάει στα αποδυτήρια. Και τι θα γινόταν δηλαδή; Το πολύ – πολύ το... όποιο ντέρμπι να ξεκινούσε από την αρχή. Τόσο κακό θα ήταν;

Το ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από την ΑΕΚ το γνωρίζαμε και δεν ήταν ανάγκη το χθεσινοβραδινό 0-4 στο ΟΑΚΑ για να το καταλάβουμε. Δεν μας βοήθησε ο Σιδηρόπουλος σε αυτό. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες από το περασμένο καλοκαίρι και μετά έχει εκτοξευθεί σε χαοτικά επίπεδα. Αυτό ήταν το γνωστό...

Καλύτερος θα ήταν και στο 1-1, όπως καλύτερος ήταν στο 0-1, στο 0-2, στο 0-3 και στο 0-4!

Αυτό που δεν μπορέσαμε να μάθουμε είναι αν η ΑΕΚ του Εβαλντ Λίνεν θα μπορούσε να αντιδράσει απέναντι στον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες και με 0-1 από το 22'. Η πρώτη σημαντική φάση έκρινε και σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι με τον Σιδηρόπουλο απόλυτα σωστά να δίνει το πέναλτι στο τράβηγμα του Γιάγκο στον Μήτρογλου και να αποβάλλει τον παίκτη της ΑΕΚ.

Κάπου εκεί τα πράγματα έδειχναν τελειωμένα παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι, που είχαν μπει με τρομακτική ενέργεια και πάθος στο ματς για να τα δώσουν όλα για όλα, δεν κατέρρευσαν, όπως οι περισσότεροι θα περίμεναν, ειδικά όταν μετά από λίγη σκέψη ο Λίνεν κατάλαβε ότι ήταν αναγκασμένος να βγάλει από το γήπεδο τον ορεξάτο Γκερέιρο για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνάς του μετά την αποβολή του Γιάγκο.

Το μεγαλύτερο οξύμωρο, άλλωστε, στο χθεσινό ντέρμπι δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο οι νεαροί και άπειροι παίκτες της ΑΕΚ με... Ελ Σιντ τον Κοντοέ σε θέση δεξιού εξτρέμ (θυμίζοντας την επινόηση προ 25ετίας του Γκμοχ να χρησιμοποιήσει στην ίδια θέση τον Μάκη Χατζή σε ντέρμπι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό...) μπήκαν στο ματς.

Το «είμαι περήφανος για τους παίκτες μου» που είπε ο Λίνεν μετά το τέλος του ντέρμπι ταιριάζει περισσότερο στην αντίδρασή τους μετά το 22', όταν ο Ολυμπιακός δεν πήρε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, όπως αναμενόταν, αλλά παρέμεινε σε παθητικό ρόλο. Τι θα μπορούσε να είχε αλλάξει; Πολλά και τίποτα...

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα άλλαζε τίποτα ακόμα κι αν γινόταν το 1-1, όπως θα έπρεπε να είχε συμβεί. Οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να επιβραβευτούν και κάποια πιτσιρίκια που τόσα έχουν ακούσει και που έχουν δικαίωμα αν μη τι άλλο να το παλέψουν. Ακόμα κι αν τελικά δεν τα καταφέρουν.

Ο Σιδηρόπουλος φρόντισε να μας αφήσει μόνο με τις εκτιμήσεις. Αυτή ήταν και η μοναδική συμβολή του στα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Εξαιτίας τέτοιων διαιτητών, άλλωστε, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καταδικασμένο να ζει με τα «αν».

Κατά τα λοιπά ο Δωδεκανήσιος ρέφερι δεν πρόσφερε υπηρεσία σε καμία από τις δύο ομάδες. Τον Ολυμπιακό μάλλον τον εξέθεσε και του μείωσε την πανηγυρική διάθεση για το τελικό 0-4. Αν και η αντίδραση του Ζαρντίμ μετά το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου μάλλον με διαψεύδει...

Ως προς την ΑΕΚ μπορεί και μόνη της να υποβιβαστεί, έχει τα δικά της προβλήματα να αντιμετωπίσει και δεν θα χρειαστεί κανένας Σιδηρόπουλος για να την σπρώξει πιο κάτω. Οπότε; Αχρείαστος ήταν ο Σιδηρόπουλος και αυτό μπορεί να του έχει προκαλέσει και ένα μεγάλο κενό, μία οδυνηρή αμηχανία, ειδικά αν ήθελε να είναι εκείνος ο πρωταγωνιστής. Για τους δικούς του λόγους.

Ούτε αυτό δεν κατάφερε... Την επόμενη φορά...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
4 ρουφήξατε, φτάνει η κλάψα...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
 Παράθεση από: GiannisH στις Σήμερα στις 01:30:57 μμ >
Παράθεση
4 ρουφήξατε, φτάνει η κλάψα...

τον γαυρακο κι αν τον πλενεις,το σαπουνι σου χαλας  :dielaughing:
 :dielaughing:

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Σημερα στις 7 τ απογευμα γινεται ο αγωνας ΑΠΟΛΛΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ,το συγκεκριμενο πρωταθλημα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον καθως μετα απο 8-9 αγωνιστικες,τιποτα δεν ειναι σιγουρο για το ποιος θα πεσει η ποιος θ ανεβει.
Ειστε καλεσμενοι μου,οσοι θελετε στειλτε πμ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Υπάρχει μια  γραμμή μεταξύ πλάκας και χαρακτηρισμών, ας μην την ξεπερνάμε ;)

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
 Παράθεση από: GiannisH στις Σήμερα στις 02:25:42 μμ >
Παράθεση
Υπάρχει μια  γραμμή μεταξύ πλάκας και χαρακτηρισμών, ας μην την ξεπερνάμε ;)

KΑΛΟ μου φιλαρακι,ποτε τετοια απο μενα αφου με ξερεις,αλλα τι σε πειραξε; το γαυρακος η το σαπουνι; 

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Γράψε λάθος, όλα καλά ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Με κατι τετοιους διαιτητες πραγματικα ο χαμενος ειναι ο Ολυμπιακος. Δεν χρειαζομαστε τετοιους διαιτητες οταν πραγματικα εχουμε την καλυτερη ομαδα. Θα μπορουσαμε ανετα να κερδισουμε την ΑΕΚ χωρις τη βοηθεια του συγκεκριμενου διαιτητη. Γιατι να μην δωσει το πεναλτυ στο χερι του Χολεμπα? Γιατι,γιατι,γιατι. Γιατι να δινεται τροφη στον καθεναν ωστε να μειωνει την ανετη αυτη νικη μας? Πραγματικα εχω βαρεθει πια ολο αυτο που γινεται με την διαιτησια. Θα επρεπε να βρεθει μια λυση ωστε καμια ομαδα να μην αδικειται. Η μονη λυση που εχω σκεφτει εγω εδω και καιρο ειναι ενα ηλεκτρονικο συστημα σαν το photo-finish που συνανταμε στον στιβο `η ενα συστημα διαιτησιας-computer οπως συνανταμε στα βιντεοπαιχνιδια οπως το Pro evollution soccer και το Fifa. Δηλαδη να μην υπαρχει ανθρωπος που θα αποφασιζει αλλα κατι αλανθαστο οπως ενα computer. Moνο ετσι κανεις δεν θα κανει παραπονα και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι. Γιατι δεν το εφαρμοζουν? Δεν το εχουν σκεφτει νομιζετε? `Η μονο εγω το εχω σκεφτει αυτο? Μηπως δεν τους συμφερει να υλοποιηθει μια τετοια ριζοσπαστικη λυση?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Όταν έπαιρνε πέναλτι η ΑΕΚ
12/11/2012, 19:44 | Αποστολή

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του τραγουδώντας «αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας».

Στη μόδα ήταν το απαράδεκτο αξεσουάρ κλειδιών «ευχούλης».

Στη Βουλή «μονομαχούσαν» ο Παπανδρέου με τον Μητσοτάκη.

Και στα γήπεδα ήταν η τελευταία φορά που η ΑΕΚ έπαιρνε πέναλτι ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό!

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες της «Ένωσης» για το χέρι του Χολέβα, το sport-fm.gr γυρίζει 17,5 χρόνια πίσω και εντοπίζει την… εσχάτη των ποινών που κέρδισαν οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενώντας τους «ερυθρόλευκους» για το πρωτάθλημα.

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Το ανέκδοτο που κυκλοφορούσε στα «πέτρινα χρόνια» του Ολυμπιακού αναρωτιόταν «τι δεν έχει δει ένα δεκάχρονο παιδί». Επιδιώκοντας με την απάντηση «τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωτάθλημα» να πικάρει τους φίλους του. Το παιδί όμως που δεν έχει δει την ΑΕΚ να παίρνει πέναλτι σε τέσσερις διαφορετικές έδρες (Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Νέα Σμύρνη, ΟΑΚΑ) απέναντι στους Πειραιώτες δεν είναι… του δημοτικού. Ετοιμάζεται να πάει φαντάρος!

Διότι ήταν μεν Πρωταπριλιά (του 1995) όταν συνέβη τελευταία φορά, αλλά δεν είναι ψέμα: Παίκτης της «Ένωσης» έχει περισσότερα χρόνια να σταθεί στη βούλα ως γηπεδούχος απ’ όσα είναι τα… βήματα που απέχει εκείνη από το τέρμα! Κάτι παραπάνω από 17,5!

Τότε που ο σημερινός γενικός αρχηγός της (Χρήστος Κωστής) ήταν στην ενδεκάδα. Ο σημερινός προπονητής στην ομάδα Νέων της (Ντανιέλ Μπατίστα) έπαιζε στον Ολυμπιακό, σκόραρε δις (το δεύτερο με απίστευτο σουτ) και… έχανε και πέναλτι. Και ο Δημήτρης Σαραβάκος αξιοποιούσε εκείνο που είχε σφυρίξει ο διαιτητής Ναζίρης σε ανατροπή του Κούτουλα από τον Παχατουρίδη…

Έκτοτε στη βούλα η ΑΕΚ δεν ξαναπήγε φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό. Ένα χέρι, δε, (χθες του Χολέβα, τότε του Μέλμπεργκ) ήταν εκείνο που προκάλεσε και την τελευταία μεγάλη της διαμαρτυρία γι’ αυτό. Όταν η μπάλα χτύπησε πάνω του τον Σεπτέμβρη του 2009 -σε κεφαλιά του Νέμεθ- προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων της «Ένωσης» για τον διαιτητή Δαλούκα.
Μπορεί λοιπόν ο… νεαρός που δεν έχει δει γηπεδούχο ΑΕΚ να εκτελεί πέναλτι απέναντι στον Ολυμπιακό να ψηφίζει στις επόμενες εκλογές, αλλά εκείνος που την έχει δει να το κάνει ως φιλοξενούμενη είναι αρκετά μικρότερος. Πλησιάζει τα 8 και παρακολούθησε τον Κώστα Κατσουράνη (στις 13 Μαρτίου 2005 και μέσα σε ένα άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη») να εξαργυρώνει την παράβαση που κέρδισε ο Ίβιτς από τον Νικοπολίδη.

Θα ηταν ενδιαφερον να βρουμε ποσα εχει κερδισει ο ολυμπιακος αυτα τα χρονια!!!θα το ψαξω...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Βεβαια μια ακομα λυση θα ηταν και η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του πεναλτυ ως κανονας-λακτισμα στη διαδικασια ενος ποδοσφαιρικου αγωνα και στη θεση του θα μπορουσε να επανερθει το εμμεσο φαουλ. Βεβαια τη λυση που προτεινα παραπανω την βλεπω πιο σωστη αλλα δυσκολα υλοποιησιμη γιατι δεν υπαρχει θεληση απο τους αρμοδιους.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Βρε Σπύρο ειλικρινά με έχεις κουράσει πολύ...

Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά να σου εξηγήσω σε τι παγίδα σας εχουν βάλει όλοι αυτοί που τα κονομάνε από εσας...

Εαν ερχόταν η ΑΕΚ στο Καραισκάκη και μου πετούσε 4 μπαλάκια, ξέρεις τι θα έκανα?

1) Θα κρυβόμουν για μερικές μέρες και δεν θα προσπαθούσα να βγω κι από πάνω.

2) Θα άκουγε τα εξ αμάξης ο κουτός ο αμυντικός που έκανε το πέναλτι και έμεινε η ομάδα με 10 παίχτες.

3) Καντήλια, μπινελίκια και όλα τα συναφή σε όλους, από πρόεδρο μέχρι φροντιστή κι από τερματοφύλακα μέχρι σέντερ φορ.

4) Κατάρες στις προηγούμενες διοικήσεις που έφεραν την ομάδα στην ανέχεια, από τον ψηλό με το πούρο και τον κοντό με την ψευτομαγκιά, μέχρι τον κουτό που γκρέμισε το γήπεδο...

Μετά από όλα αυτά νομίζεις πως θα είχα όρεξη-κουράγιο-θέληση να ασχοληθώ με το αν δεν μου έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι? Και να κάνω copy-paste δημοσιεύματα του κάθε πικραμένου? Φυσικά και δεν θα ασχολούμουν, γιατί εγώ φίλε είμαι Ολυμπιακός, είμαι περήφανος για την ομάδα μου και αυτήν θα αποθεώσω στις δόξες της, αλλά και σ αυτήν θα καταλογίσω ευθύνες για την ήττα και ειδικά την συντριβή...

ΥΓ. Αν δεχθούμε πως η φάση του Χολέμπας είναι πέναλτι, ποιόν ευνόησε η μη καταλόγισή του? Τον Ολυμπιακό? Το πιθανότερο θα ήταν να τρώγατε 5-6 μετά. Μάλλον την διοίκηση της ΑΕΚ ευνόησε που βρήκε πάνω σ'αυτή τη φάση το άλοθι για την ξεφτίλα της ομάδας. Το κακό είναι ότι το τυράκι το τσιμπάνε και οι φίλαθλοι...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Ρε μην τσιμπατε,δεν ειμαστε πια πιτσιρικαδες,στην σημερινη χωρα του τιποτα,προσπαθει ο καθε επιτηδειος να μας κανει ν ασχολουμαστε με κατι,οσο εμεις χανουμε λογια τοσο τα λαμογια γεμιζουν τσεπες.
Ενας εξυπνος ανθρωπος απλα τους ΑΓΝΟΕΙ.

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Βρε Σπύρο ειλικρινά με έχεις κουράσει πολύ...

Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά να σου εξηγήσω σε τι παγίδα σας εχουν βάλει όλοι αυτοί που τα κονομάνε από εσας...

Εαν ερχόταν η ΑΕΚ στο Καραισκάκη και μου πετούσε 4 μπαλάκια, ξέρεις τι θα έκανα?

1) Θα κρυβόμουν για μερικές μέρες και δεν θα προσπαθούσα να βγω κι από πάνω.

2) Θα άκουγε τα εξ αμάξης ο κουτός ο αμυντικός που έκανε το πέναλτι και έμεινε η ομάδα με 10 παίχτες.

3) Καντήλια, μπινελίκια και όλα τα συναφή σε όλους, από πρόεδρο μέχρι φροντιστή κι από τερματοφύλακα μέχρι σέντερ φορ.

4) Κατάρες στις προηγούμενες διοικήσεις που έφεραν την ομάδα στην ανέχεια, από τον ψηλό με το πούρο και τον κοντό με την ψευτομαγκιά, μέχρι τον κουτό που γκρέμισε το γήπεδο...

Μετά από όλα αυτά νομίζεις πως θα είχα όρεξη-κουράγιο-θέληση να ασχοληθώ με το αν δεν μου έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι? Και να κάνω copy-paste δημοσιεύματα του κάθε πικραμένου? Φυσικά και δεν θα ασχολούμουν, γιατί εγώ φίλε είμαι Ολυμπιακός, είμαι περήφανος για την ομάδα μου και αυτήν θα αποθεώσω στις δόξες της, αλλά και σ αυτήν θα καταλογίσω ευθύνες για την ήττα και ειδικά την συντριβή...

ΥΓ. Αν δεχθούμε πως η φάση του Χολέμπας είναι πέναλτι, ποιόν ευνόησε η μη καταλόγισή του? Τον Ολυμπιακό? Το πιθανότερο θα ήταν να τρώγατε 5-6 μετά. Μάλλον την διοίκηση της ΑΕΚ ευνόησε που βρήκε πάνω σ'αυτή τη φάση το άλοθι για την ξεφτίλα της ομάδας. Το κακό είναι ότι το τυράκι το τσιμπάνε και οι φίλαθλοι...

Ειλικρινα λυπαμαι που κουραστηκες ,δεν ηταν αυτη η προθεση μου.
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι εσεις με εχετε κουρασει υπερβολικα!!!!
Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε τι θελω να σας πω;
Δεν μιλαω κινεζικα;ελληνικα μιλαω η ετσι νομιζω.
Δεν ισχυριζομαι οτι φταιει ο διαιτητης για την ηττα,ουτε οτι η ΑΕΚ ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο ουτε οτι επρεπε να κερδισει ,ενταξει ως εδω;
Και βεβαια τα εχω με την ομαδα μου για τα χαλια της;καταλαβαινω την κατασταση και δεν ειμαι τοσο ηλιθιος να μην καταλαβαινω ποιος φταει για τα χαλια της και ξερω που να ζητησω ευθυνες.
Αυτο ομως που επισης καταλαβαινω και που δεν θελετε με τιποτα να καταλαβετε κι εσεις ειναι οτι αυτο δεν νομιμοποιει κανεναν να την αδικει!!!Και ναι θα ηθελα να φαω 6 γκολ αλλα  να κυνηγησω τις πιθανοτητες μου.Αυτο ομως μου το στερησαν και αυτο με ενοχλει!!!Και δεν ειναι η πρωτη φορα ουτε η τελευταια.
Οπως με ενοχλει οτι ετυχε να μην δει καμμια φαση υπερ της ομαδας μου ο διαιτητης οπως τυχαια δεν εχει δει και κανενας αλλος εδω και 17,5 χρονια!!
Τυχαια!!!!!
Επειδη ακρη δεν βγαζουμε και δεν θελω  να χαλασουμε κι αλλα τις καρδιες μας,εγω τελος.Αν καταλαβες τι θελω να σου πω ,καλως!!Αν οχι .......

Υ.Γ. Και κατι σχετικο-ασχετο αλλα σημαντικο: το πρωτο και πιο σημαντικο βημα για να θεωρουμαστε χιουμοριστες ειναι να μαθουμε εμεις πρωτοι να δεχομαστε την πλακα!!!!
Γενικα μιλαω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
Αεκ στα ευκολα Αεκαρα στα δυσκολα....

μ'αρεσει παντως που αυτοι που ξεκινησαν το ολο θεμα στο τελος παρεξηγιουνται κιολας..τεσπα ειλικρινα βαριεμαι να επιχειρηματολογησω εις βαρος του οσφπ και υπερ της αεκαρας μου.

μονο ενα πραγμα...ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Αν εννοείς εμένα δεν παρεξηγήθηκα, κουράστηκα...ο Σπύρος ήταν ικανός να ποστάρει όλη την αρθρογραφία των αεκοαναθρεμένων δημοσιογράφων της επικράτειας  :wallbash:  :headbash: :hangman: :p

Απ'όλα αυτά καταλήγω στο εξής: Όταν με το καλό γίνει το ρολόι του φόρουμ, ο Σπύρος παίρνει δικαιωματικά το 21 ;)
.
.
.
.
Χρήστο μην κάνεις όρεξη...το 7 είναι καπαρωμένο  :cooler:

jim teo

• Επισκέπτης
Εγώ λέω να την κλείσετε εδώ την κουβέντα,γιατί βλέπω  στον καφέ της Παρασκευής να είμαστε μόνο ο Θάνος κι εγώ. ;D

Αυτό που διαπιστώνω πάντως,είναι ότι όσοι λένε ατάκες του τύπου...........

"Έλα μωρε,δε θα κάτσω να αρρωστήσω κιόλας που έχασε η ομάδα μου"
"Όχι,εγώ δεν πορώνομαι.Απλά ασχολούμαι έτσι για την πλάκα μου"
"Σιγά μην τσακωθούμε.Απλά πειράζουμε ο ένας τον άλλο.Αυτό είναι όλο"

........αυτοί λοιπόν είναι και οι μεγαλύτεροι ψεύτες.

Ο ένας (chris5) που ξεκίνησε και το νήμα,παρεξηγήθηκε πρώτος απ'όλους,όσο κι αν προσπαθεί να πείσει ότι απο τη μεριά του δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.
Υποτίμησαν τη νοημοσύνη του λέει κι άρχισε να διερωτάται αν τελικά είναι φίλος με κάποιους ή όχι. :wallbash:

Ο άλλος (gerogian) που είναι και μεγάλος πλακατζής,προσπαθεί να μας πείσει ότι όσο εύκολα κάνει πλάκα άλλο τόσο εύκολα τη δέχεται και ότι το ποδόσφαιρο μόνο για πλάκα αξίζει.
Παρ'όλα αυτά,όλο δεν ξαναγράφει λέει και κάθε μέρα έχει απο 10 post στο συγκεκριμένο νήμα,παραθέτοντας ότι άρθρο έχει ξεθάψει,υπέρ της ΑΕΚ φυσικά.
"Αν κερδίσω,θα κεράσω όλη τη γειτονιά.Αν χάσω,θα μου κρεμάσουν μπανάνες στο ιατρείο".Ναι,καλά.Μας έπεισες.
Σιγά μην τόλμησε να πλησιάσει κανείς για να κρεμάσει μπανάνες.Θα τον έβαζε κάτω και θα του έβγαζε όλα τα δόντια με την τανάλια. :pipedown:

Ο παράλλος (GiannisH) που υποτίθεται ότι είναι και μεγάλος χαβαλές,έφτασε στο σημείο να τα βάλει,αν έχετε το Θεό σας,με αυτόν τον άγιο άνθρωπο,με αυτή την ψυχούλα που ακούει στο όνομα Δημήτρης (Coral).Ξεπέρασε λέει τη διαχωριστική γραμμή πλάκας και χαρακτηρισμών.Αυτό και μόνο τα λέει όλα.......... :smt062

Άντε να σας δω στο επόμενο ντέρμπι................................

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 13, 2012, 08:59:51 πμ από jim teo »