konakis το black seal παρ'ολιγο να το χτηπησω : 2400 euro συν ομως το 20%
τι λες ? επρεπε ?
αν πρόκειται για την σειρά G(φέρει το λογότυπο BLACK SEAL πάνω από το 6 και είναι από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν το 2004 ή 2005 νομίζω δεν είμαι σίγουρος,ενώ sτα δικά μας το γράφει κάτω από το 12 ) ίσως έπρεπε! μαζί με όλα μεταφορικά κι ιστορίες πόσο θα έβγαινε;Αν γύρω στα 3200 ΝΑΙ τότε και φυσικά θα το χτύπαγα,αν και με χαλάει ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ paneraipaneraipanerai που "σταμπάρουν" πάνω στον μηχανισμό όπως τα πρώτα μοντέλα,είμαι πιο κλασσικό "αγόρι" και προτειμώ τα cotes de Geneve

to dikό μου πάντως το πήρα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΟ 3150 ΕΥΡΩ στην ανταλλαγή,άρα και 3χιλ. θα το χτύπαγα στα μετρητά!Σαν μελλοντική αξία το σειράς G θα πρέπει να κρατήσει και να ανακτήσει σίγουρα μεγαλύτερη από το δικό μου,όπως και να το κάνουμε η παραγωγή (1500 κάθε χρόνο) σε σχέση με την ζήτηση και ειδικά στην σειρά Historique,είναι πάρα πολύ μικρή.Αν αναλογιστεί κάποιος πως με αρχική τιμή 3900 ευρώ (μετά την αύξηση του Απριλίου) και με όλη την παγκόσμια οικονομική κρίση(τόσος κόσμος ακόμη και οι Αμερικάνοι της μεσαίας τάξης δυσκολεύονται με την βενζίνη και το φαγητό)το ρολογάκι κρατάει σε μεγάλο βαθμό την αξία του!Και κάτι άλλο και στο επίσημο σέρβις του Καίσαρη να το πάς είτε για τυπικό service είτε για πιθανή βλάβη,το κόστος και σε ΕΠΙΣΗΜΟ δίκτυο είναι πολύ λογικό και ΤΙΜΙΟ!Αν π.χ. το port 7days της ΙWC πάθει κάτι,σε αυτήν την καλίμπρα δύσκολα βάζουν χερι στην Ελλάδα οπότε με τα μεταφορικά και τις "Ελβετικές" χρεώσεις καταλαβαίνεις που θα πάει η βαλίτσα.....

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ φίλοι μου,θέλει προσεχτικές και έξυπνες κινήσεις από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,απλά η άποψή μου.....άν δείτε τί ευκαιρίες υπάρχουν (εφόσον ψαχτείς και ξέρεις, στα 2nd hand),δείτε απλά τις τιμές σε κορυφαία κομμάτια μέσα από το Αntiquorum όπως έγραψε κι ο megalos,φανταστείτε στην "πιάτσα" τί γίνεται.....