Ψηφοφορία

Eπιθυμίες μελών.

Project έως 300 ευρώ
22 (46.8%)
Project 300 έως 600 ευρώ
14 (29.8%)
Oμαδική αγορά Hamilton
11 (23.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 44

Αποστολέας Θέμα: Για να δούμε που το πάμε...  (Αναγνώστηκε 84305 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ: Για να δούμε που το πάμε...
« Απάντηση #100 στις: Νοέμβριος 09, 2012, 11:24:41 μμ »
Αλήθεια θα μπορούσε κάποιος mod να εμφανίσει τα ονόματα της ψηφοφορίας - ποιος ψήφισε τι;
¨
MISSION IMPOSSIBLE, μονο το κομπιουτερ του καθενος γνωριζει τι ψηφισε!...   :D
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Νοέμβριος 20, 2012, 06:29:52 μμ »
:rolleyes:
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 09:44:55 πμ »
 ;D

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 10:16:10 πμ »
 ;D
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 02:59:38 μμ »
Project μπορεί να μην κάνουμε, αλλά από φατσούλες πάμε καλά...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 03:04:47 μμ »
Βαλτε και καμια φατσουλααααααα ...............................

:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 03:09:03 μμ »
OK

:butthead:      :smt019      :finga:

Το βλέπω το

να έρχεται..............
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 06:20:35 μμ »
Παιδιά σοβαρευτείτε, υπάρχουν και κάποια όρια...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 06:27:17 μμ »
Κωστα μην μπερδευεσαι, τα ορια ειναι στους χαρακτηρισμους, οχι στις φατσουλες...

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 08:05:51 μμ »
Τελικά με το project τι θα κάνουμε και όχι τίποτα άλλο αλλα παράτησαμε και το Hamilton

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Νοέμβριος 21, 2012, 10:43:20 μμ »
:2thumbs: :2thumbs:

Σπύρο σου έστειλα ΠΜ αλλά δεν μου απάντησες!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 01:00:00 μμ »
Τελικά με το project τι θα κάνουμε και όχι τίποτα άλλο αλλα παράτησαμε και το Hamilton

Ήταν ωραία περίπτωση πάντως...  :)

Δεν πειράζει όμως εμείς οι καινούριοι θα συμμετέχουμε σε επόμενο project.. όταν θα έχουμε γνωριστεί περισσότερο και ίσως η γνώμη μας μετράει πιο πολύ..!!
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 04:22:56 μμ »
Υπάρχει ΛΙΣΤΑ Συμμετοχών για το Vostok εδώ
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,15637.msg178363.html#new

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 05:39:19 μμ »
Ήταν ωραία περίπτωση πάντως...  :)

Δεν πειράζει όμως εμείς οι καινούριοι θα συμμετέχουμε σε επόμενο project.. όταν θα έχουμε γνωριστεί περισσότερο και ίσως η γνώμη μας μετράει πιο πολύ..!!
Δεν υπαρχει παλιος και καινουριος σ`αυτο το φορουμ, ολοι ειναι ΙΣΑΞΙΟΙ και η γνωμη ολων μετραει το ιδιο.
Το φορουμ λειτουργει με δημοκρατικες διαδικασιες οποτε αυτο που ειπες δεν επρεπε ουτε καν να το σκεφτεις.
Project υπαρχει και οπως σου ειπε ο asot μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 09:52:28 μμ »
Δεν υπαρχει παλιος και καινουριος σ`αυτο το φορουμ, ολοι ειναι ΙΣΑΞΙΟΙ και η γνωμη ολων μετραει το ιδιο.
Το φορουμ λειτουργει με δημοκρατικες διαδικασιες οποτε αυτο που ειπες δεν επρεπε ουτε καν να το σκεφτεις.
Project υπαρχει και οπως σου ειπε ο asot μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη.

Χαίρομαι που το ανέφερες..!

Είχα αναφέρει την άποψή μου σχετικά με τη συγκεκριμένη μάρκα και το συγκεκριμένο αντιπρόσωπο σε προηγούμενο σημείο των ανταλλαγών απόψεων οπότε προσωπικά δεν θέλω να δηλώσω συμμετοχή.
Κατανοώ και αντιμετωπίζω τα ζόρια της εποχής αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό στην καλύτερη δυνατή τιμή που να αναδεικνύει και το κύρος του φόρουμ και όχι για ένα, κατά την άποψή μου, μέτριας ποιότητας ρολόι που κάνουν "κωλοτούμπες" να μας το πουλήσουν.. πιστεύω ότι και 10 άτομα να μαζευτείτε "θα κάνει ότι μπορεί για να σας ικανοποιήσει".. που σημαίνει απελπισία!

Όσο για τις σκέψεις, αυτές δεν είναι δυνατό να περιοριστούν!

Θεωρώ ότι οι περισσότεροι εδώ είστε καλά ενημερωμένοι και καλά παιδιά οπότε ο στόχος της συμμετοχής μου είναι να σας γνωρίσω καλύτερα και όχι να σας στενοχωρήσω ή να παρεξηγηθώ ή και να μειώσω τον κόπο του κάθε μέλους..!!! ;D

Ελπίζω σιγά σιγά να καταφέρω να έρθω και σε κάποια από τις συναντήσεις σας για να τα πούμε κι από κοντά πιο αναλυτικά..!

Φιλικά, Αλέξανδρος

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 10:26:22 μμ »
Συνονοματε, Εσυ προτεινες το Χαμιλτον το οποιο ειναι ενα ποιοτικο ρολοι αλλα δεν ηταν προτζεκτ οπως και να το κανουμε. Το Βοστοκ ειναι ενα ρολοι που μπορουμε οι περισσοτεροι αν οχι ολοι να αγορασουμε, κρατωντας παραλληλα εναν ξεχωριστο χαρακτηρα(Ρωσικη μηχανη, Οχι ευραιως διαδεδομενη εταιρια,). Επισης τα ΒΕ ειναι αρκετα ποιοτικα για την τιμη τους.
Τελος θα ηθελα να πω πως στο προτζεκτ συμμετασχουμε οχι με βαση το αν το ρολοι ειναι 100% οπως το θελω εγω, ουτε με βαση αν ο αντιπροσωπος που τα εισαγει ειναι ο Βηχος, ο Παλατζιαν κ.ο.κ
Εγω για παραδειγμα εχω ηδη το επομενο μοντελο του Γκαζ14. Αυτο δεν σημαινει πως δεν θα συμμετασχω, αντιθετως περιμενω πως και πως γιατι σε 50 χρονια απο τωρα, αυτο το ρολοι θα μου θυμιζει την αρχη της ενασχολησης μου με το κοσμο του ρολογιου και τους ανθρωπους που με βοηθησαν να μπω στον κοσμο αυτο!
Φιλικα, Αλεξανδρος
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 10:57:59 μμ »
Aς μην εμπλακούμε σε μια αντιπαράθεση, έστω και φιλική, για το αν είναι καλό ή όχι το Vostok Europe την στιγμή που τρέχει η ψηφοφορία.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:02:19 μμ »
Συνονόματε, εγώ δεν πρότεινα  to Hamilton. Είχα πει ότι παρόλο που δυσκολεύομαι οικονομικά αυτή τη χρονική στιγμή, θα συμμετείχα σε αγορά Ελβετικού ρολογιού.

Όσο για το Βοστοκ, προσωπικά έχω θέμα και στο επίπεδο της ποιότητας και στον αντιπρόσωπο που καλώς ή κακώς αν χρειαστεί κάτι θα πρέπει να απευθυνθώ εκεί. Αν θέλεις λεπτομέρειες θα σου τις δώσω κάποια στιγμή μέσω πμ.

Τέλος την αρχή της ενασχόλησης με τον κόσμο του ρολογιού την έχω κάνει μόνος μου. Την πορεία όμως και την αξιόλογη παρέα στην οποία φιιλοδοξώ να μπω θα ήθελα να μου την θυμίζουν μετά από 50 χρόνια και αξιόλογα κομμάτια..!! :)
Διαφορετικά έπαιρνα απλώς ένα καπελάκι καλής ποιότητας με το λογότυπο του Mywatch.gr μπροστά και το ψευδώνυμο του καθενός από εμάς στο πλάι, το οποίο παρεπιπτόντως θα ήθελα να προτείνω σαν μελλοντική ιδέα, και τελείωνε η υπόθεση.

Φιλικά Αλέξανδρος ο νέος..! (στο Φορουμ) ;D

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:05:57 μμ »
Δεν υπάρχει αντιπαράθεση αλλά φιλική ανταλλαγή απόψεων που δεν έχει ως σκοπό να επηρρεάσει την ψηφοφορία ;D

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:09:55 μμ »
Δεν υπάρχει αντιπαράθεση αλλά φιλική ανταλλαγή απόψεων που δεν έχει ως σκοπό να επηρρεάσει την ψηφοφορία ;D
Aκριβως  ;) εχεις π.μ.
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta