Αποστολέας Θέμα: Ρολογια με σκουρο μωβ dial  (Αναγνώστηκε 3210 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• 38mm case
    • Προφίλ
Ρολογια με σκουρο μωβ dial
« στις: Οκτώβριος 29, 2012, 10:14:58 μμ »
Kαθως κοιτουσα απο δω κι απο κει στο ιντερνετ επεσε το ματι μου στην παρακατω φωτογραφια και τρελαθηκα με το χρωμα του dial μιας και ειμαι λατρης του συγκεκριμενου χρωματος. Εψαξα να βρω ρολογια με αυτο το "μωβ επιταφιος" οπως το αποκαλω αλλά τα περισσοτερα ηταν γυναικεια ή invicta (παραδειγμα invicta http://www.mediatwinkle.com/invicta-11157-reserve-mens-venom-ocean-quest-ii-swiss-quartz-chronograph-polyurethane-strap-watch-complete-collection-free-shipping/ ). Στο τελος ομολογω οτι προβληματιστηκα, μονο σε μενα θα αρεσε ενα ρολοϊ με τετοιο χρωμα dial? Εχω γυναικεια γουστα?  :P Εσεις τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο χρωμα σε dial? Επισης, αν εχετε καποιο υποψην σας με αυτο το χρωμα μοιραστειτε το  :)

Uploaded with ImageShack.us
Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself.
Henry Miller (1891 - 1980)
My Instagram

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Ρολογια με σκουρο μωβ dial
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 30, 2012, 12:10:12 πμ »
Άμα είσαι sk8ter Vestal Destroyer

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 30, 2012, 12:35:38 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 30, 2012, 01:21:01 πμ »

This post contains 100% recycled electrons

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 30, 2012, 02:01:38 πμ »
To 1o vestal και το android φερνουν αρκετα στο επιθυμητο χρωμα. Το κακο ειναι οτι δεν ειναι ωραια. Ηλπιζα σε κατι πιο "σοβαρο". Κατα τη γνωμη μου ενα σκουρο μωβ sunray dial θα ηταν καταπληκτικο για dress watch και θα ξεφευγε απο τα κλασσικα. Παραδειγμα τρομερου χρωματος (κατα τη γνωμη μου) ειναι αυτο το γυναικειο omega και το rolex

Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself.
My Instagram

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 30, 2012, 07:11:25 πμ »
Πανέμορφο χρώμα. Το 5άρι του πατέρα μου είχε sunray ντεγκραντέ από σκούρο λιλά στο κέντρο σε μωβ στην περιφέρεια.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 30, 2012, 01:42:45 μμ »
To 1o vestal και το android φερνουν αρκετα στο επιθυμητο χρωμα. Το κακο ειναι οτι δεν ειναι ωραια. Ηλπιζα σε κατι πιο "σοβαρο". Κατα τη γνωμη μου ενα σκουρο μωβ sunray dial θα ηταν καταπληκτικο για dress watch και θα ξεφευγε απο τα κλασσικα. Παραδειγμα τρομερου χρωματος (κατα τη γνωμη μου) ειναι αυτο το γυναικειο omega και το rolex

Το Rolex ποτέ δεν είχε αυτό το χρώμα.
Είναι η "πατίνα" του συγκεκριμένου μοντέλου σε πάρα πολύ λίγα κομμάτια.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 30, 2012, 03:19:26 μμ »
Nαι καπου το διαβασα οταν εψαχνα τις εικονες, ηταν μπλε και με τα χρονια πηρε αυτο το υπεροχο χρωμα. Το εβαλα σαν παραδειγμα  ;)
My Instagram