Αποστολέας Θέμα: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton  (Αναγνώστηκε 182506 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #300 στις: Απρίλιος 18, 2013, 03:03:15 μμ »
Στο Pforzheim :-X απο marketing μια χαρα τα παει.

εεεεεε???????

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Απρίλιος 18, 2013, 03:05:12 μμ »
Αγράμματε...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Απρίλιος 18, 2013, 03:06:29 μμ »

μια χαρα ρολογακι ηταν!

και στο κατω κατω θα στηρίζαμε μια ελληνικη επιχείριση που δεν πιστευω να ειναι ο ανθρωπος (ΒΗΧΟΣ (που δεν τον ξέρω προσωπικά)) απατεωνας.

αλλα και αν ηταν ο Χ, Ψ, "ΒΗΧΟΣ" Ελληνας αντιπρόσωπος  απατεώνας, θα πήγαινες στο γραφείο του που "όντως έχει" και θα τον "έπιανες απο το γιακά".

τον γερμανο ψαξε βρες τον τωρα....

ειχε και την πολυσυζητημένη μετακόμιση τοσο καιρο....

Συμφωνω
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Απρίλιος 18, 2013, 03:10:31 μμ »
Αγράμματε...

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Απρίλιος 18, 2013, 03:11:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Απρίλιος 18, 2013, 05:49:25 μμ »
To "project" του Hamilton ήταν όντως εξαιρετική περίπτωση ρολογιού και τιμής! Βεβαίως δεν ήταν "project" με την τυπική έννοια του όρου, αλλά ομαδική αγορά, όμως για τα μέλη στο τέλος της μέρας αυτό μικρή σημασία θα είχε. ;)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:03:27 μμ »
Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία που την αφήσαμε να χαθεί. Δυστυχώς όμως Ηλία δεν μάζεψε συμμετοχές. Αν θυμάμαι, εκείνη την εποχή είχαμε φαγωθεί όλοι να κάνουμε project  ::)
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Απρίλιος 18, 2013, 10:49:32 μμ »
Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία που την αφήσαμε να χαθεί. Δυστυχώς όμως Ηλία δεν μάζεψε συμμετοχές. Αν θυμάμαι, εκείνη την εποχή είχαμε φαγωθεί όλοι να κάνουμε project  ::)

Kωστα,ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως ενα τετοιο πακετο (ρολοι-τιμη) δεν μπορεσε να μαζεψει ουτε τις μισες συμμετοχες που μαζεψε σε 2-3 μερες το Wakmann.
Ανεξηγητο!!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Απρίλιος 18, 2013, 10:59:52 μμ »
Προφανώς γιατί είναι πιο όμορφο ρολόι Σπύρο και η απλότητα του το κάνει πιο ελκυστικό σε περισσότερους σε αντίθεση με το Hamilton που πρέπει να σου αρέσει το συγκεκριμένο σχέδιο με τα μεγάλα αραβικά νούμερα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Απρίλιος 18, 2013, 11:22:04 μμ »
Προφανώς γιατί είναι πιο όμορφο ρολόι Σπύρο και η απλότητα του το κάνει πιο ελκυστικό σε περισσότερους σε αντίθεση με το Hamilton που πρέπει να σου αρέσει το συγκεκριμένο σχέδιο με τα μεγάλα αραβικά νούμερα.

Οσον αφορα την εμφανιση,εχεις απολυτο δικιο Πανο.Ειναι σαφως πιο ομορφο,μεσα στην απλοτητα του,ρολοι.
Ειναι ομως,μαλλον ηταν,γιατι τωρα πια ξερουμε, κατι αγνωστο ποιοτικα και κατασκευαστικα για μας,πραγμα το οποιο δεν μας επηρεασε στο παραμικρο.Και σε τετοια οικονομικη κατασταση,δεν παυει να ειναι αξιο συζητησης πως ενα ακριβο,χωρις περγαμηνες ρολοι,μονο με την ομορφια του επεισε 37 νοματαιους να δαπανησουν ενα τοσο σημαντικο ποσο για να το αποκτησουν.
Τη στιγμη μαλιστα που εναλλακτικα υπηρχε μια,πιο ασχημη μεν,αλλα απολυτα αξιοπιστη και πληρως υποστηριζομενη προταση στα μισα χρηματα.Και για πολλους(μεσα σ΄αυτους και γω)μικρη σημασια ειχε το πιο ρολοι θα ειναι.Η επιθυμια μας ηταν να εχουμε ενα ρολοι του φορουμ,γι αυτο αλλωστε συμμετειχαμε σε ολες τις προτασεις.
ΑΧ ατιμη  ομορφια, τελικα μπορει να σε καταστρεψει(ειτε αφορα ρολογια ειτε γυναικες ειτε ..... ;D ;D ;D)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Απρίλιος 18, 2013, 11:31:58 μμ »
Οσον αφορα την εμφανιση,εχεις απολυτο δικιο Πανο.Ειναι σαφως πιο ομορφο,μεσα στην απλοτητα του,ρολοι.
Ειναι ομως,μαλλον ηταν,γιατι τωρα πια ξερουμε, κατι αγνωστο ποιοτικα και κατασκευαστικα για μας,πραγμα το οποιο δεν μας επηρεασε στο παραμικρο.Και σε τετοια οικονομικη κατασταση,δεν παυει να ειναι αξιο συζητησης πως ενα ακριβο,χωρις περγαμηνες ρολοι,μονο με την ομορφια του επεισε 37 νοματαιους να δαπανησουν ενα τοσο σημαντικο ποσο για να το αποκτησουν.
Τη στιγμη μαλιστα που εναλλακτικα υπηρχε μια,πιο ασχημη μεν,αλλα απολυτα αξιοπιστη και πληρως υποστηριζομενη προταση στα μισα χρηματα.Και για πολλους(μεσα σ΄αυτους και γω)μικρη σημασια ειχε το πιο ρολοι θα ειναι.Η επιθυμια μας ηταν να εχουμε ενα ρολοι του φορουμ,γι αυτο αλλωστε συμμετειχαμε σε ολες τις προτασεις.
ΑΧ ατιμη  ομορφια, τελικα μπορει να σε καταστρεψει(ειτε αφορα ρολογια ειτε γυναικες ειτε ..... ;D ;D ;D)

Που το ξέρεις ότι είναι κάτι άγνωστο ποιοτικά και κατασκευαστικά Σπύρο?

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #311 στις: Απρίλιος 18, 2013, 11:51:15 μμ »
Που το ξέρεις ότι είναι κάτι άγνωστο ποιοτικά και κατασκευαστικά Σπύρο?

Απο οσα συμβαινουν,εσυ τι συμπερασμα βγαζεις Πανο;
Οτι ειναι παραδειγμα ποιοτητας και καλης κατασκευης;
Οτι ο κατασκευαστης ειναι σοβαρος και σωστος επαγγελματιας;
Οτι οι αγοραστες ειναι ικανοποιημενοι απο το προιον που αγορασαν;
Τι αλλο πρεπει να δουμε;
Τωρα αν θελεις να πεις οτι γνωριζες η καποιος αλλος γνωριζε τη δουλεια του και ηταν σωστη ,τι να πω.Ετυχε σε μας να τα κανει μανταρα;
Οπως και να εχει το προιον που παρεδωσε,στην πλειοψηφια τουλαχιστον,απεχει μακραν απο το να χαρακτηρισθει ποιοτικο!!

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Απρίλιος 19, 2013, 12:00:37 πμ »
Σπύρο μου σκέψου λίγο τις προδιαγραφές του ρολογιού και την καταγωγή του "κατασκευαστη" (τρομάρα του) ...
Τι θα έλεγες ως προς το αποτέλεσμα;
...
Τώρα δες τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και πες μου αν μπορούσε κάποιος με κοινή λογική να ΠΡΟβλέψει ... εγώ πάντως ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!

Φιλικά
Νίκος (από Κομοτηνή => ΠΑΝΘΡΑΞ)
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #313 στις: Απρίλιος 19, 2013, 01:09:52 πμ »
Σπύρο μου σκέψου λίγο τις προδιαγραφές του ρολογιού και την καταγωγή του "κατασκευαστη" (τρομάρα του) ...
Τι θα έλεγες ως προς το αποτέλεσμα;
...
Τώρα δες τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και πες μου αν μπορούσε κάποιος με κοινή λογική να ΠΡΟβλέψει ... εγώ πάντως ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!

Φιλικά
Νίκος (από Κομοτηνή => ΠΑΝΘΡΑΞ)

Νικο μου , δεν διαφωνω καθολου μ 'αυτα που λες.
Η ουσια ειναι οτι το θεωρησαμε ποιοτικο βασει των προδιαγραφων του και της καταγωγης του κατασκευαστη.Δεν ειχαμε ιδια αποψη,απλα το φανταστηκαμε.
Και γι' αυτο αναρωτιεμαι πως τοσοι πολλοι ανθρωποι προτιμησαν κατι που φανταστηκαν οτι ειναι καλο,απο κατι αποδεδειγμενα ποιοτικο και πολυ πιο φθηνο!!
Τελος παντων τωρα πια μικρη σημασια εχει,το σημαντικο ειναι να βρουμε την καλυτερη λυση για ολους!

Υ.Γ οσο για το'ΠΑΝΘΡΑΞ' δεν το σχολιαζω τωρα,θα τα πουμε αλλη στιγμη! (χα!χα!)δεν μπορω να βαλω γελαστες φατσουλες για να δεις οτι αστειευομαι!!!

Αποσυνδεδεμένος sc520

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Απρίλιος 19, 2013, 06:34:24 πμ »
ας πω και εγώ την άποψη μου....
ως ένα από τα νεώτερα μέλη του φόρουμ και ως ένας από τους εξαπατηθέντες του πρότζεκτ....
τα πράγματα είναι πολύ απλά όσο αφορά την προσπάθεια υλοποίησης του πρότζεκτ....
κατ αρχήν δεν συζητώ για το HAMILTON γιατί αυτό δεν ήταν πρότζεκτ...ήταν μιά ομαδική αγορά...
από την πρώτη μέρα που πρότεινα το VOSTOK μέχρι και σήμερα που γράφω (τόσο καιρό διαβάζω με μεγάλη υπομονή χωρίς να σχολιάζω τα όσα συμβαίνουν με το αγαπημένο μας πλέον no name ρολόι ),πιστεύω απόλυτα ότι κάναμε λάθος.
Κάναμε λάθος γιατί πιστέψαμε στον Άρη σαν Άρη και τίποτα άλλο.
Σαν τα πρόβατα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) είπαμε ναι στη πρόταση του Άρη χωρίς να σκεφτούμε τίποτα απολύτως.
Και ενώ το VOSTOK δεν μας άρεσε γιατί ήταν μεγάλο σε διάμετρο...φαινόταν ψεύτικο...ήταν Ρώσικο...δεν ήταν κουρδιστό...ήταν πολύ φθηνό για ρολόι του φόρουμ...μόλις έριξε ο Άρης τη πρόταση και τη φωτό του no name....τρέξαμε να προλάβουμε....να προλάβουμε τι ?
 μα να πάρουμε ένα ρολόι που δεν ήταν ρολόι...απλά σαν τα πρόβατα (και εγώ μέσα) ακολουθήσαμε γιατί το πρότεινε ο Άρης!!!!!
Έτσι δεν είναι? Αυτό δεν έγινε?
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν πονάει.
Στο no name κάποιοι... είδαν το panerai που δεν απέκτησαν ποτέ...κάποιοι είδαν την απλότητα του....κάποιοι είδαν το κουρδιστό (γιατί θα συμετείχαν ΜΟΝΟ αν ήταν κουρδιστό!!!!!)....και κάποιοι άλλοι είδαν το ρολόι του φόρουμ (όπως εγώ και κάποιοι άλλοι που τους βγάζω το καπέλο για τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους).
Θεωρήσαμε,και αυτό το πιστεύω, ότι αφού ο Άρης, με την μεγάλη εμπειρία στα ρολόγια και στα πρότζεκτ,  προτείνει το συγκεκριμένο  no name άρα έχουμε εξασφαλίσει και τη σωστή σχέση τιμής και ποιότητας (ρολόι φόρουμ με 200Ε δεν γίνεται θα μας πουν φθηνούς...με 500Ε όμως...έχουμε ποιότητα και κύρος!!!!) και το μόνο που απομένει είναι να γίνει το πρότζεκτ και να έρθουν γρήγορα τα no name στα χέρια μας...η καλύτερα...στους καρπούς μας.
Εδώ είναι η μεγάλη διαφορά.
Εγώ(αναγκάζομαι να βάλω τη λέξη εγώ αν και δεν τη χρησιμοποιώ στη ζωή μου) πριν προτείνω το VOSTOK είχα δείγμα δουλειάς του ΒΗΧΟΥ και από άλλα πρότζεκτ που είχε κάνει αλλά και από το αυτό που έφτιαξε για μια συγκεκριμένη  Μονάδα του Ελληνικού Στρατού.
Είχα στο καρπό μου το πρότζεκτ των ΟΥΚ και είχα δει με τα μάτια μου και πως λειτουργεί ο ΒΗΧΟΣ σαν εταιρεία (ώρες ατελείωτες στο σχεδιασμό του πρότζεκτ, εκεί μαζί μας να προτείνει...να τροποποιεί και στο τέλος να  παραδίνει ένα ρολόι άριστο από πλευράς εμφάνισης όσο και λειτουργικότητας.(δεν συζητάμε για τριχούλες...κακογραμμένα λογότυπα και τέτοια....αυτά δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ)....αλλά και τι ρολόι απέκτησα (πολλές ώρες κάτω από το νερό....πολλές πτώσεις από αεροπλάνο....πολλές νυκτερινές ασκήσεις...) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα,τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
Ρωτώ λοιπόν....
για τη Γερμανική εταιρεία τι ξέραμε? τι είχαμε δει?τι προιόντα είχαμε δει και είχαμε πιστοποιήσει το αποτέλεσμα και τη ποιότητα κατασκευής? ποιός μας είχε εγγυηθεί για τη ποιότητα εργασίας και παράδοσης του προιόντος?
Κανείς...η μάλλον...ο Άρης.
Αυτός κατ εμέ φέρει και όλη την ευθύνη για όλο το πρότζεκτ.
Και εξακολουθεί να φέρει την ευθύνη μέχρι να τελειώσει αυτό το πρότζεκτ....όπως και αν τελειώσει.
Ταπεινή μου άποψη...Επρεπε την ημέρα που ήρθε ο Γερμανός μετά το φιάσκο της παράδοσης να του δώσει όλα τα ρολόγια πίσω.
Είναι απαράδεκτο ένας ανόητος μη επαγγελματίας Γερμανός να μας δουλεύει τόσο χοντρά και εμείς να μοιράζουμε χαμόγελα....
Εμείς καλοπροαίρετα..ως πρόβατα (και εγώ) πιστέψαμε στον Άρη...πληρώσαμε προκαταβολικά και δεν πήραμε τίποτα παρά μόνο πίκρα και απαγοήτευση.
Γιατί?
Γιατί πολύ απλά πιστέψαμε στον Άρη και έγινε εκμετάλευση της αγάπης μας για το φόρουμ και της επιθυμίας μας να υλοποιηθεί το πρότζεκτ και να φορέσουμε το ρολόι του φόρουμ.
Λυπάμαι αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
Οσο για τις φωνές που ακούγονται τόσες μέρες...συμπάσχω...στεναχωριέμαι...πικραίνομαι κάθε μέρα και περισότερο με όσα διαβάζω......αηδιάζω με όσα μας λέει ο επαγγελματίας από τη Γερμανία...και εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει όσο γίνεται νωρίτερα.
Το no name που έχω δεν το φορώ... μην με ρωτήσετε αν είναι οκ...γιατί δεν το κοιτώ καν...
δεν μπορώ να το φορέσω τη στιγμή που άλλοι δεν έχουν δει ακόμη το δικό τους no name....
Αυτές είναι οι προσωπικές μου σκέψεις και  τις καταθέτω γιατί νιώθω ότι έπρεπε να τα πω πρώτα για μένα και μετά για όλους όσους έχω γνωρίσει στο φόρουμ και ενοείται πως όποια απόφαση και αν ληφθεί για το πρότζεκτ (ακόμη και επιστροφή του ρολογιού) είμαι μέσα....γιατί αυτή είναι, κατ εμέ, η έννοια του να είσαι μέλος στο φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Απρίλιος 19, 2013, 08:53:45 πμ »
Νικο μου , δεν διαφωνω καθολου μ 'αυτα που λες.
Η ουσια ειναι οτι το θεωρησαμε ποιοτικο βασει των προδιαγραφων του και της καταγωγης του κατασκευαστη.Δεν ειχαμε ιδια αποψη,απλα το φανταστηκαμε.
Και γι' αυτο αναρωτιεμαι πως τοσοι πολλοι ανθρωποι προτιμησαν κατι που φανταστηκαν οτι ειναι καλο,απο κατι αποδεδειγμενα ποιοτικο και πολυ πιο φθηνο!!
Τελος παντων τωρα πια μικρη σημασια εχει,το σημαντικο ειναι να βρουμε την καλυτερη λυση για ολους!

Υ.Γ οσο για το'ΠΑΝΘΡΑΞ' δεν το σχολιαζω τωρα,θα τα πουμε αλλη στιγμη! (χα!χα!)δεν μπορω να βαλω γελαστες φατσουλες για να δεις οτι αστειευομαι!!!

Καλημέρα φίλε Σπύρο,

προφανώς στην πορεία μας στο χρόνο με τη συγκεκριμένη ασχολία (ρολόι) ανακαλύπτουμε ότι - όπως και στη ζωή άλλωστε - τα πάντα ρει! Δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για τίποτα!
Σε ότι αφορά τον ΠΑΝΘΡΑΞ, τι ωραία που θα ήταν να τα λέγαμε σε κάποιο καφέ ρε φίλε!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Απρίλιος 19, 2013, 09:11:36 πμ »
Κάναμε λάθος γιατί πιστέψαμε στον Άρη σαν Άρη και τίποτα άλλο.
Σαν τα πρόβατα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) είπαμε ναι στη πρόταση του Άρη χωρίς να σκεφτούμε τίποτα απολύτως.

;)

Dear Aris,
If you reach 30 pieces I make you 500 net … I think this is a crazy good offer …

Τσιμπαει? Τσιμπαει τσιμπαει!

:P
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Απρίλιος 19, 2013, 09:24:11 πμ »
νομιζω οτι υπαρχει μια υπερβολη και 'αυτοτιμωρια' πλεον.

ειτε ο Αρης ειτε ο Κλαους Μαρια Μπρανταουερ ελεγε τα ιδια παλι την ιδια αποφαση θα παίρναμε νομιζω. Η εταιρεια δεν ειχε δωσει δειγματα ερασιτεχνισμου, ο ελεγχος που εκαναν αρκετοι δεν εδειχνε τιποτε ανησυχητικο, η τιμη ηταν καλη και το πακετο ολο συνολικα αρκετα καλο. δε νομιζω να μην τσεκαρε κανεις προτου πει το ναι.

αν δεν τσεκαρε καποιος προσωπικα πριν πει το ναι, τοτε δεν εχει κανενα δικαιωμα να κατηγορησει κανεναν για τη δικη του βλακεια. αν τσεκαρε και δεν ειδε τιποτε επιληψιμο τοτε παλι δεν εχει να κατηγορησει κανεναν για την απατεωνια του Γερμανου.

προσωπικα προτου συμφωνησω και προτου πληρωσω ιδιως ειχα τσεκαρει και δεν ειδα πουθενα καποιο θεμα με τις τυροπιττες και τα πρετζελς του Γερμανου. πουθενα. επομενως δεν κατηγορω τον Αρη για τη γυφτια του γερμανου που τοσους μηνες δεν παραδιδει το προτζεκτ και κανει ολο παπαριες.

ομως αλλο αυτο και αλλο το γεγονος οτι δεν επρεπε να γινει παραλαβη των ρολογιων ποτε, οτι δεν επρεπε να γινει το event, οτι δεν προτεινεται μια λυση επαρκης και εκβιαστικη προς το Γερμανο κοκ. Πχ να του πει κανεις οτι θα τα παμε εδω σε δικο μας να τα φτιαξει και θα σου στειλουμε το τιμολογιο. Οτι θα μας στειλεις τους σωστους δεικτες ειδαλλως θα παρεις πισω αυτα που εχουν κοντους, χοντρους, κοντοχοντρους, μπλε, κοκκινους, πρασινους κοκκους δεικτες κοκ. Για αυτα υπαρχει θεμα και πρεπει να τελειωνει και συντομα`

Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #318 στις: Απρίλιος 19, 2013, 09:28:11 πμ »
;)

Dear Aris,
If you reach 30 pieces I make you 500 net … I think this is a crazy good offer …

Τσιμπαει? Τσιμπαει τσιμπαει!

:P

Ο κυριούλης στη μέση ποιός είναι; Ο Κώστας Βουτσάς;

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Απρίλιος 19, 2013, 09:30:45 πμ »
O torsen
Κοιμιζει τους παντες...