Αποστολέας Θέμα: Ρύθμιση omega planet ocean  (Αναγνώστηκε 3342 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος madrivermadonus

• 36mm case
    • Προφίλ
Ρύθμιση omega planet ocean
« στις: Οκτώβριος 09, 2012, 10:24:33 πμ »
Χαιρετώ τους ορολογόφιλους!

Εϊμαι κάτοχος ενός Omega Planet Ocean εδώ και 2 περίπου χρόνια.
το ρολόι έχει απόκλιση +3 λεπτά το μήνα περίπου και το έχω στείλει για σέρβις 2 φορές επειδή μια φορά είχε σταματήσει κιόλας.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν εξαιρέσουμε την σχετικά μεγάλη απόκλιση που δεν περίμενα καθώς είχα διαβάσει στο φορούμ ακόμα και για χρόνους quartz! :'(

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί το ρολόγι ωστε να μην έχει αυτη την απόκλιση.
Κάλεσα στη swatch group αλλα μου είπαν οτι δεν γίνεται απο τη στιγμή που δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Να αναφέρω μάλιστα οτι ακομα και μετά τα δυο σέρβις η απόκλιση είναι η ίδια και δεν βελτιώθηκε.

Ευχαριστώ
Κώστας

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ρύθμιση omega planet ocean
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 11:05:47 πμ »
3 λεπτά τον μήνα είναι 6 δευτερόλεπτα την ημέρα. Ακριβώς στο όριο του cosc. Είσαι λίγο άτυχος γιατί συνήθως τα PO κρατάνε καλύτερους χρόνους, αλλά δεν είναι τραγικό.
Προσωπικά, με τίποτα δεν θα έστελνα ένα ρολόι να ανοιχτεί, για να βελτιωθεί το +6.
Αν έχεις όρεξη πειραματίσου λίγο με τη θέση που αφήνεις το ρολόι τη νύχτα (εκτός αν το φοράς και στον ύπνο).
Καντράν πάνω, καντράν κάτω, πλαγιαστό από τη μια ή την άλλη μεριά, πιθανόν να βρεις μια θέση όπου το ρολόι χάνει λίγο, ώστε να εξισορροπείς τα δευτερόλεπτα που κερδίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος lychounas

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 11:07:45 πμ »
+3' το μήνα είναι +6'' την ημέρα, εντός προδιαγραφών COSC, για αυτό δεν στο καλύπτουν.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 12:28:57 μμ »
Δε γίνεται να σου κάνουν regulation επειδή το ρολόι δεν έχει πρόβλημα; Καλά στόκοι είναι οι άνθρωποι; Δε κάνεις ρύθμιση επειδή υπάρχει πρόβλημα στο ρολόι! Ωραίοι επαγγελματίες...! Φίλε πήγαινε σε έναν ελεύθερο επαγγελματία της προκοπής, γιατί απ'το swatch group όλο πίπες ακούμε.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 12:44:28 μμ »
Λογικα Κωστα δε γινεται με χρηση της εγγυησης διοτι οντως το ρολοι δεν εχει κανενα προβλημα....Φανταζομαι αν πληρωσει στο σερβις θα του κανουν regulation.....

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 12:58:24 μμ »
Λογικα Κωστα δε γινεται με χρηση της εγγυησης διοτι οντως το ρολοι δεν εχει κανενα προβλημα....Φανταζομαι αν πληρωσει στο σερβις θα του κανουν regulation.....
Σίγουρα. Δε τον καλύπτει η εγγύηση αν είναι στα όρια του COSC, αλλα δε σημαίνει ότι δε μπορούν να του το ρυθμίσουν.

Το κακό είναι μη πληρώσει τιμή Maintenance Service για να γίνει η ρύθμιση.  Η ρύθμιση σαν υπηρεσία δε πρέπει να έχει δική της τιμή.  :-\

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 01:11:11 μμ »
Παιδιά, ανεξαρτήτως εγγύησης που έτσι κι αλλιώς δεν καλύπτεται λογω cosc , του ςείπα αν μπορούν να το ρυθμίσουν με κάποιο κόστος ωστε να το φρανάρουμε κατα 2 δευτερα / μην παρίπου.
Μου αρνήθηκαν...
Φοβάμαι να το πάω σε ιδιώτη καθώς αμα γίνει καμιά στραβή θα τρεχω και δεν θα φτάνω...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 01:22:06 μμ »
Παιδιά, ανεξαρτήτως εγγύησης που έτσι κι αλλιώς δεν καλύπτεται λογω cosc , του ςείπα αν μπορούν να το ρυθμίσουν με κάποιο κόστος ωστε να το φρανάρουμε κατα 2 δευτερα / μην παρίπου.
Μου αρνήθηκαν...
Φοβάμαι να το πάω σε ιδιώτη καθώς αμα γίνει καμιά στραβή θα τρεχω και δεν θα φτάνω...
Στον ιδιώτη να φοβάσαι το overhaul. Η ρύθμιση δεν είναι τίποτα δύσκολο, το κάνει και η " κουτσή Μαρία ". :)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 01:22:11 μμ »
Μου αρνήθηκαν...

στελνεις ενα email στη μαμα εταιρεια και τους λες για τη συμπεριφορα του σερβις εδω σε ενα τοσο απλο θεμα. ιδιως το οτι ζητησες ρυθμιση πληρωνοντας το κοστος και στο αρνηθηκαν, ειναι too much. αν και θα επρεπε να στο κανουν τζαμπα, ζητας να στο ρυθμισουν με αναληψη του κοστους απο σενα. τους το αναφερεις και ζητας την παρεμβαση τους.

το κανεις cc και στους εδω.

εχεις τα στοιχεια σου πανω και περιμενεις να σε παρουν τηλ/απαντησουν εμαιλ.
Γαυρος οπαδος....

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 04:14:35 μμ »
Το σκέφτηκα αλλα είναι η ύστατη λύση.
Το έχει κάνει κανείς? Υπάρχει λύση?

Φοβάμαι να το πάω στον καθένα   οχι τοσο για τη ρύθμιση αλλα μην προκύψουν άλλα προβλήματα (πχ υγρασια) και χτυπάω το κεφάλι μου. Δεν θα είχα πρόβλημα να το στείλω στην omega να πληρώσω και κανα 50άρι και να μειωθεί αυτη η απόκλιση.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 09, 2012, 08:47:33 μμ »
Το σκέφτηκα αλλα είναι η ύστατη λύση.
Το έχει κάνει κανείς? Υπάρχει λύση?

Φοβάμαι να το πάω στον καθένα   οχι τοσο για τη ρύθμιση αλλα μην προκύψουν άλλα προβλήματα (πχ υγρασια) και χτυπάω το κεφάλι μου. Δεν θα είχα πρόβλημα να το στείλω στην omega να πληρώσω και κανα 50άρι και να μειωθεί αυτη η απόκλιση.

εγω πολυ παλια με μπρασελε seamaster. απο κει που μου θελανε ενα σκασμο λεφτα τελικα το φτιαξανε τζαμπα. δεν ξερω αν πετυχει αλλα μην το αφηνεις ως υστατη λυση.
Γαυρος οπαδος....