Αποστολέας Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ  (Αναγνώστηκε 18438 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 09:49:35 μμ »
1975;;;;;;;;;;;;;;............!!!!!!!!!!!!!!!!

Θανουλη για να μην ξεχνιομαστε,εγινε κι αυτος μελος της

http://varometro.ws/rafailidis_vs_savvopoulos/

εκεινη την αρπαχτη της συγχρονης Σοφιας Βεμπο,ο φορολογουμενος την πληρωσε 40.000.000 δρχ
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 10:06:19 μμ »
Σωστόν... Αλλά δεν παύει να περιγράφει ορθώς  :nutty:το αναλλοίωτον το χάλι μας... Ο κόσμος πάει τούμπα (όχι του ΠΑΟΚ...) κι εμείς μπάααααλλααααααααααααα..... Το όπιον του λαού καλά κρατεί! Εγώ λοιπόν, ο ζαβός της παρέας, θα ζω στην καρακοσμάρα μου... Το μόνο που θέλω και θυμάμαι από το ποδόσφαιρο ήταν η πρώτη επαγγελματική αμοιβή του ...Τρομάζου, δηλαδή ένα κασόνι πορτοκαλάδες (ή λεμονάδες;;)... :nutty:
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 10:13:34 μμ »
Σωστόν... Αλλά δεν παύει να περιγράφει ορθώς  :nutty:το αναλλοίωτον το χάλι μας... Ο κόσμος πάει τούμπα (όχι του ΠΑΟΚ...) κι εμείς μπάααααλλααααααααααααα..... Το όπιον του λαού καλά κρατεί! Εγώ λοιπόν, ο ζαβός της παρέας, θα ζω στην καρακοσμάρα μου... Το μόνο που θέλω και θυμάμαι από το ποδόσφαιρο ήταν η πρώτη επαγγελματική αμοιβή του ...Τρομάζου, δηλαδή ένα κασόνι πορτοκαλάδες (ή λεμονάδες;;)... :nutty:

+1

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 10:24:10 μμ »
Ειναι απολυτα διασκεδαστικο,καλυτερο κι απο τ ανεκδοτα,το ποδοσφαιρο ειναι μια πολυ σημαντικη αφορμη για να περιπαιζομαστε,τι θελεις να μαλωνουμε με τους ρολεξαδες;;; καλυτερα με τους γαυρους  :dielaughing:

Απολυτα σωστο!!!το ποδοσφαιρο χωρις πειραγμα και καλαμπουρι ειναι εντελως ανουσιο,ειδικα για μας τους παλιοτερους που ειχαμε συνηθισει να πηγαινουμε ολοι μαζι παρεα στο γηπεδο ,για να πειραζουμε τους αντιπαλους και τους χαμενους.
Ακομα και τωρα οποτε χανει ο ολυμπιακος(ευτυχως σπανια και ετσι δεν ξοδευομαι)κερναω στο ιατρειο τους γαβρους καφε σκετο και κονιακακι.
Αντιθετα πολυ συχνα με κερνανε μπανανες και αλλα διαφορα περιπαικτικα πραγματακια,μιας και η ομαδα μου πεταει!!!
Επομενως το ολο θεμα ,προσωπικα,το βρισκω αρκετα χαλαρωτικο και διασκεδαστικο και δεν με χαλαει καθολου.!!
Εξ αλλου ειναι τοσο μεγαλος ο πλουτος των πληροφοριων και των ειδικων θεματων του φορουμ μας,που ειναι εξαιρετικα ευκολο σε οποιον χαλιεται να στραφει σ άυτα και να αγνοησει παντελως το συγκεκριμενο ;D ;D
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 10:48:01 μμ »
Απολυτα σωστο!!!το ποδοσφαιρο χωρις πειραγμα και καλαμπουρι ειναι εντελως ανουσιο,ειδικα για μας τους παλιοτερους που ειχαμε συνηθισει να πηγαινουμε ολοι μαζι παρεα στο γηπεδο ,για να πειραζουμε τους αντιπαλους και τους χαμενους.
Ακομα και τωρα οποτε χανει ο ολυμπιακος(ευτυχως σπανια και ετσι δεν ξοδευομαι)κερναω στο ιατρειο τους γαβρους καφε σκετο και κονιακακι.
Αντιθετα πολυ συχνα με κερνανε μπανανες και αλλα διαφορα περιπαικτικα πραγματακια,μιας και η ομαδα μου πεταει!!!
Επομενως το ολο θεμα ,προσωπικα,το βρισκω αρκετα χαλαρωτικο και διασκεδαστικο και δεν με χαλαει καθολου.!!
Εξ αλλου ειναι τοσο μεγαλος ο πλουτος των πληροφοριων και των ειδικων θεματων του φορουμ μας,που ειναι εξαιρετικα ευκολο σε οποιον χαλιεται να στραφει σ άυτα και να αγνοησει παντελως το συγκεκριμενο ;D ;D

Δεν μας παρατάς μωρέ με τις χανούμισές σου και την Βασιλεύουσα, που έχω τσιμπημένο ζάχαρο, και δίπλα στο παλιό σας γήπεδο ήταν εκείνος ο αναθεματισμένος με το εκμέκ με καιμάκι Πολίτικο, γ@... το κέρατό μου, να μην είμαι τώρα 25 χρονών, να γονατίσω 4-5 μπωλ... Άααααχχ μανούλα μου... :-({|=

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 10:57:59 μμ »
Δεν μας παρατάς μωρέ με τις χανούμισές σου και την Βασιλεύουσα, που έχω τσιμπημένο ζάχαρο, και δίπλα στο παλιό σας γήπεδο ήταν εκείνος ο αναθεματισμένος με το εκμέκ με καιμάκι Πολίτικο, γ@... το κέρατό μου, να μην είμαι τώρα 25 χρονών, να γονατίσω 4-5 μπωλ... Άααααχχ μανούλα μου... :-({|=

Το θυμασαι βρε θηριο το καταπληκτικο εκμεκ;Εχουνε κλαψει μανουλες εκει!!! ;D ;D ;D Αχ,που΄ναι τα χρονια!!5 μπωλ για πλακα,ενω τωρα,βρασε ορυζα :( :(

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 11:10:44 μμ »
Το θυμασαι βρε θηριο το καταπληκτικο εκμεκ;Εχουνε κλαψει μανουλες εκει!!! ;D ;D ;D Αχ,που΄ναι τα χρονια!!5 μπωλ για πλακα,ενω τωρα,βρασε ορυζα :( :(

Μόλις είχε τελειώσει το ΑΕΚ - Νόττιγχαμ Φόρεστ, και πήγαμε αμέσως στον Κανάκη (αυτός δεν ήταν;), αν το θυμάμαι; Σπύρο αυτήν ακριβώς την στιγμή αντιδρώ σαν το σκυλί του Παβλώφ... :smt110

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 11:42:05 μμ »
ΑΕΚ -Νοτιγχαν Φορεστ:1-2 με γκολ του Τασου.(1978)
Ημουν κι εγω εκει,μαλιστα ο πατερας μου ειδε και τη ρεβανς στην Αγγλια.
Κανακης με το ονομα.Αυτο που δεν θυμαμαι ειναι το οναμα της απιθανης πολιτικης ταβερνας στη δεκελειας στο υψος του γηπεδου περιπου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 27, 2012, 04:38:04 μμ »
Παράθεση
Αυτο που δεν θυμαμαι ειναι το οναμα της απιθανης πολιτικης ταβερνας στη δεκελειας στο υψος του γηπεδου περιπου

ο Γιωργος  ;)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 27, 2012, 05:57:46 μμ »
ο Γιωργος  ;)

Φιλε μου απολλωνιστη σ'ευχαριστω πολυ!!!:god:

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 30, 2012, 07:56:34 μμ »
Άλλος ένας βαθμός "χρυσάφι" για τον Πρέσβη

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 30, 2012, 08:39:42 μμ »
Άλλος ένας βαθμός "χρυσάφι" για τον Πρέσβη
Kατα πολλους θα φταιει ΠΑΛΙ η παραγκα του κυριου Κοκκαλη και του κυριου Μαρινακη,για την σημερινη ισοπαλια του Παναθηναικου.Σιγουρα ο διαιτητης θα ηταν <μιλημενος> για να αδικηθει ΠΑΛΙ ο Παναθηναικος και να φερει την ισοπαλια με τον Αστερα Τριπολης.Αραγε αυτο το ανυπαρκτο οφσαιντ που εδωσε ο διαιτητης σε τετ α τετ επιθεσης του Αστερα ηταν δουλεια της ΠΑΡΑΓΚΑΣ???
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 30, 2012, 08:57:52 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτώβριος 01, 2012, 05:20:28 μμ »
Μεγάλη γκέλα του Αστέρα χθες...άμα δεν μπορείς να πάρεις διπλό στον παραπροτελευταίο, δεν μπορείς να έχεις σοβαρές προσδοκίες...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 01, 2012, 10:48:31 μμ »
Ολυμπιακός Παναθηναικός Ολυμπιακός Παναθηναικός Ολυμπιακός Παναθηναικός Ολυμπιακός Παναθηναικός Ολυμπιακός Παναθηναικός Ολυμπιακός Παναθηναικός...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-