Nαι ο Κόκκαλης φταίει για τα χάλια του Παναθηναικού, της ΑΕΚ, της οικονομίας, της τρύπας του όζοντος και φυσικά του μεσανατολικού...όσο σκέφτεστε έτσι, εκεί θα είστε και χειρότερα.....Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος, Καραπιάλης, Αλεξανδρής, Ίβιτς, Γεωργάτος, Γκόγκιτς, Λουτσιάνο, Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ, Καρεμπέ, Στολτίδης, Ριβάλντο, Νικοπολίδης, Σούρερ, Τουρέ, Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι, Μπράβο, Αβραάμ, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ.....απ'αυτούς έπρεπε να φυλάγεστε, αλλά το μυαλό σας ήταν αλλού...
Χρήστο chris5 είσαι μεγάλο πειραχτήρι τελικά...
Οπως καταλαβαινεις καλε μου Γιαννη,το συγκεκριμενο εντελως ατοπο

ποσταρισμα σου ,δεν ειναι δυνατον να μεινει αναπαντητο!!!
Οχι οτι εχω κατι με τον ολυμπιακο και τους οπαδους του,ισα-ισα ειναι οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπου!!!

Εξ αλλου εχω εναν στο σπιτι μου και οπως βλεπεις του φερομαι αψογα!!
Η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια,δεν ξερουμε απο που να πρωτοφυλαχθουμε:απο τους παικτες σας,απο τους ευηποληπτους προεδρους σας(οι οποιοι προσφερουν και κοινωνικο εργο,αναγκαζοντας την πολιτεια να φτιαξει ειδικη πτερυγα στον κορυδαλο,με ταμπελα ''Προεδροι ολυμπιακου')',απο τους επιστημονες οπαδους σας,απο τα αγαπημενα σας κορακια(για να τα αναφερω πρεπει να μεγαλωσετε τη μνημη του φορουμ),απο τους γκαγκατσηδες & σια,απο την πολιτεια που σας χαριζε γηπεδο,απα...απο...απο...δεν εχει τελειωμο!!!
Βεβαια η αδιαφιλονικητη αξια σας φαινεται στην ευρωπη,εκει που οι ''Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος, Καραπιάλης, Αλεξανδρής, Ίβιτς, Γεωργάτος, Γκόγκιτς, Λουτσιάνο, Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ, Καρεμπέ, Στολτίδης, Ριβάλντο, Νικοπολίδης, Σούρερ, Τουρέ, Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι, Μπράβο, Αβραάμ, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ.''τα σαρωνουν ολα στο διαβα τους!!!

απλα οι ξενοι δεν τους γνωριζουν,δεν φυλαγονται και τους πιανετε κωτσους.
Θελω να γραψω κι αλλα,δεν μπορω ομως γιατι αναβω και θα την πληρωσει ο καυμενουλης που περιμενει στο σαλονι(και ειναι και παναθηναικος).
Παντα πολυ φιλικα και με μεγιστη δοση πλακας
Σπυρος