Αποστολέας Θέμα: Παλιές αγάπες που ξαναζωντανεύουν  (Αναγνώστηκε 13891 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: παλιες αγαπες που ξαναζωντανευουν
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 10, 2008, 02:00:53 μμ »
εγω τα βλεπω απο διαφορετικη σκοπια! για μενα πρωτα μετραει η εταιρεια και μετα ο μηχανισμος! καλη εταιρεια δικος της μηχανισμος το καλυτερο διδυμο! φυσικα αυτο μονο λιγες εταιριες το εχουν! παραδειγμα με τον el primero ton φορεσε το daytona τωρα πουλιεται πιο ακριβα απο τα καινουργια, τον πηρε ο parmigiani τον εκανε αγνωριστο τετοιο φινιρισμα θα δεις μονο σε πολυ λιγα ρολογια!!! τον εχει η μαμα zenith αλλα ειναι zenith! θα μου πεις ειναι ολα θεμα μαρκετινγ? για μενα υπαρχουν διαφορετικα επιπεδα ,οπως και στην ζωη μας οσο μεγαλωνουμε τα βλεπουμε τελειως διαφορετικα πολλα πραγματα !αυτες οι μικρες λεπτομερειες ειναι που κανουν την διαφορα στην ποιοτητα ζωης!   Υ.Γ και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα ειδος πολυτελειας, και οχι για να βλεπουμε την ωρα!!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 10, 2008, 02:09:57 μμ »
η εξηγηση μου ηταν πανω σε κατι συγκεκριμενο,ολα αυτα που λες ειναι εν μερει σωστα αλλα δεν εχουν να κανουν με αυτο που ανεφερα.παντως η λεμανια 5100 ,δεν το λεω εγω φυσικα,ποιος ειμαι αλλωστε!,ειναι μια πολυ καλη ,αξιοπιστη,ακριβης μηχανη. ;)

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 10, 2008, 02:23:33 μμ »
η εξηγηση μου ηταν πανω σε κατι συγκεκριμενο,ολα αυτα που λες ειναι εν μερει σωστα αλλα δεν εχουν να κανουν με αυτο που ανεφερα.παντως η λεμανια 5100 ,δεν το λεω εγω φυσικα,ποιος ειμαι αλλωστε!,ειναι μια πολυ καλη ,αξιοπιστη,ακριβης μηχανη. ;)

οπως το ειπες πολυ σωστα μια καλη μηχανη! τιποτε παραπανω ομως!!! για μενα ειναι αψυχη ,βουβη,απροσωπη. ειναι μονο για να βλεπουμε την ωρα! δεν μπορει να μου μιλησει ,δεν μπορει να με ταξιδεψει ,γιατι βγηκε απο εναν τορνο οπως τοσες αλλες αψυχες βιδες!!! δεν υπαρχει ΜΑΓΕΙΑ......!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 10, 2008, 02:24:42 μμ »
???? και που ειναι η μαγεια ?

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 10, 2008, 02:33:21 μμ »
???? και που ειναι η μαγεια ?

στα χερια του τεχνιτη που θα δημιουργησει επανω της!!
που θα κεντησει,θα προσπαθησει να σου μεταφερει το μυνημα! που θα προσπαθησει να της δωσει ζωη!!!
αυτο ειναι μαγεια για μενα φιλε μου !αυτο πρεπει να το νιωσεις μονος σου δεν θα σου το πω εγω!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 10, 2008, 02:42:54 μμ »
ομολογω να πω οτι οι ελβετοι ειναι πολυ καλοι στο μαρκετινγκ αλλα να σου πω οτι αυτο σπανιζει κατα αρχην και επισης οτι π.χ  η union και GO μοιραζονταν ιδιες σχεδον μηχανες ,περα απο το χειροποιητο σε καποια κομματια,την μικρορυθμιση(λαιμος κυκνου) και 2 3 ακομα σημεια,διαφορα εως και 300%,η ιδια πανεμορφη μηχανη!καταλαβαινεις τι εννοω?

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 10, 2008, 02:51:02 μμ »
γι'αυτο αγορασα το lange george!
και κατι αλλο που ειχα ξεχασει. για χρονογραφο  καποια στιγμη θα παρω τον datografh kai oxi ton 50-70.απλως ο 50-70 ειναι χρηματιστηριο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 10, 2008, 02:52:53 μμ »
αλλο ειπα,οκ καλα εκανες

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 10, 2008, 02:58:57 μμ »
νομιζω οτι με το lange σου απαντησα! δεν θα την βρεις πουθενα!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 10, 2008, 03:13:54 μμ »
Νομίζω πως με το τρόπο που το εκφράζει ο dimis με πείθει κα θα συμφωνήσω μαζί του γιατί αν αναζητάς πάντα την απόλυτη ακρίβεια και αυτό γίνεται αυτό σκοπός σου αναπόφευκτα πας σε quartz η άντε σε υβρίδιο που πετυχαίνουν φοβερούς χρόνους αλλά έχει κανένα νόημα ;στην ουσία εγώ νομίζω το ρόλοι είναι έργο τέχνης  για την ακρίβεια ένα ζωντανό έργο τέχνης  όποτε μια ξερή μηχανή δεν λέει και πολλά αν την κοιτάς συνέχεια ως προς τα χαρακτηριστικά της μόνο σαν επιδόσεις και δεν σε νοιάζει πως φτιάχτηκε και τι κόπος αφιερώθηκε για το φινίρισμα αυτής και γενικά του όλου ρολογιού(ποτέ δεν θα ξεχάσω το lange του παππού μου που ακόμη και όντας πολύ μικρός όταν το φορούσε πάντα το κοίταζα με δέος γιατί ένιωθα ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο, νομίζω πολύ λίγα ρολόγια αποπνέουν τέτοιο αέρα)
Υ.Γ
Το ρόλοι αυτό το έχει φυλάξει ο πατέρας μου και θα το πάρω όταν αποφοιτήσω από το πολυτεχνείο ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 10, 2008, 03:21:53 μμ »
Νομίζω πως με το τρόπο που το εκφράζει ο dimis με πείθει κα θα συμφωνήσω μαζί του γιατί αν αναζητάς πάντα την απόλυτη ακρίβεια και αυτό γίνεται αυτό σκοπός σου αναπόφευκτα πας σε quartz η άντε σε υβρίδιο που πετυχαίνουν φοβερούς χρόνους αλλά έχει κανένα νόημα ;στην ουσία εγώ νομίζω το ρόλοι είναι έργο τέχνης  για την ακρίβεια ένα ζωντανό έργο τέχνης  όποτε μια ξερή μηχανή δεν λέει και πολλά αν την κοιτάς συνέχεια ως προς τα χαρακτηριστικά της μόνο σαν επιδόσεις και δεν σε νοιάζει πως φτιάχτηκε και τι κόπος αφιερώθηκε για το φινίρισμα αυτής και γενικά του όλου ρολογιού(ποτέ δεν θα ξεχάσω το lange του παππού μου που ακόμη και όντας πολύ μικρός όταν το φορούσε πάντα το κοίταζα με δέος γιατί ένιωθα ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο, νομίζω πολύ λίγα ρολόγια αποπνέουν τέτοιο αέρα)
Υ.Γ
Το ρόλοι αυτό το έχει φυλάξει ο πατέρας μου και θα το πάρω όταν αποφοιτήσω από το πολυτεχνείο ;D ;D ;D
Εργο τεχνης ειναι μονο η χειροποιητη διακοσμηση/εργασια(σε καποια τμηματα) η ακομα και κατι αλλο πιο σημαντικο οπως η εφυια του μηχανικου/ ωρολογοποιου ,που πλεον κανει χρηση νεων μεθοδων,οτι και να λεμε ολες οι εταιρειες ,ακομα και επιπεδου κανουν χρηση στο μεγαλο ποσοστο μηχανηματων!
η μηχανη  δινει την ζωη σε ενα ρολοι,το μυαλο του δημιουργου του

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 10, 2008, 03:30:46 μμ »
Υ.Γ
[/quot

σου ευχομαι να παρεις το πτυχιο σου με αριστα!
και να συνεχισεις την οικογενειακη παραδοση στα παιδια σου

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 10, 2008, 03:37:19 μμ »
ευχαριστω πολυ αν και εχω ακομα χρονια για το πτυχειο .νομιζω πως η "οξεια ορολογιτιδα" απο την αποια και πασχω εχει περασει στο DNA μου οποτε δυσκολα δεν θα περασει στα παιδια μου  :D :D

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 10, 2008, 09:42:10 μμ »
βαλτός είσαι παλιοπειραχτήρι.....τελικά τί θα γίνει με την 5100;(αν την περιποιηθούν λιγάκι,φινίρισμα και κάτι άλλα,τότε............... ίσως την πάρω κι εγώ στο μέλλον :D :D :D :D).
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 10, 2008, 09:56:31 μμ »
βαλτός είσαι παλιοπειραχτήρι.....τελικά τί θα γίνει με την 5100;(αν την περιποιηθούν λιγάκι,φινίρισμα και κάτι άλλα,τότε............... ίσως την πάρω κι εγώ στο μέλλον :D :D :D :D).

Βρε τι να φινιρισουνε;Η μηχανη ειναι military καθαρα,μιλαμε για rugged καταστασεις...Οι πιλοτοι θελουνε ευαναγνωστες και αξιοπιστες ενδειξεις,οχι να χαζευουν με τις ωρες τα cotes de Geneve και τα τσιντζιρι μιτζιρι απ το open back,οπως εσυ...ουστ :D

Α,sorry george_  :offtopic

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 10, 2008, 10:53:39 μμ »
ειναι ασχημη,εχει και πλαστικα ,αλλα ο τροπος μεταδοσης (κυκλικος τροχος )θεωρειται σαν column wheel.για μενα παρτε οτι σας εκφραζει και μονο,σε οποιον δεν αρεσει,δεν αρεσει και basta,δεν θελουμε να σας στρεψουμε σε επιλογες που σας καταπιεζουν ! :banned: ::)

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 12, 2008, 12:42:15 μμ »
για δειτε και αυτο μιας και εχει αναφερθει στο post ;)
http://www.thehourlounge.com/index.php?module=Thread&action=viewEntire&threadid=17460

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 12, 2008, 02:19:35 μμ »
Φτου να πάρει! Έλλειψα μια βδομάδα και έχασα την κόντρα.

Γι' αυτό προσοχή πως γράφετε, για να μη σας παρεξηγούν. Προσοχή πως διαβάζετε, για να μη σας παρεξηγούν.
Αυτά τα λέω για να τα ακούω και εγώ.

Φιλικά
Δημήτρης