@Istar
Ελπίζω σε λίγα χρόνια να είσαι ακόμη εδώ για να ξαναμιλήσουμε για τις τιμές και το κύρος των Γιαπωνέζων! Επειδή δεν ξέρω την ηλικία σου αν ανατρέξει κανείς στα τέλη του 70 και στις αρχές του 80 τα TOYOTA ήταν σε κύρος χειρότερα κι από ... "κινέζικα"! Σήμερα???
Φιλικά
Νίκος
Φίλε Νίκο εγώ δεν είπα ότι δεν κάνουν καλά ρολόγια ίσα ίσα και σε καλές τιμές τα δίνουν.
Απλά δίχως ξεκάθαρη σχεδιαστική ταυτότητα και αγοραστικό κοινό βλάπτουν τα High End μοντέλα τους τουλάχιστον όπως
φαίνεται από τα Ελληνικά δεδομένα. Απευθύνονται στους πάντες από παιδάκια δημοτικού με τα Casio,Seiko των 35-50 ευρώ
μέχρι παππούδες 80 χρονών με τα κλασικά 5άρια. Ε δεν μπορεί κάπου θα χάσεις, όλα βρε αδερφέ δεν γίνεται καλώς ή κακώς.
Θα ανοίξω λοιπόν topic in topic με το τι θεωρεί ο καθένας σήμα κατατεθέν κάποιας εταιρίας που έχει και ξεκινάω με τα brands που έχω εγώ:
OMEGA: To Ελληνικότατο Ω με φτιάχνει κάθε φορά που σκέφτομαι ότι top brand παγκοσμίως έχει επιλέξει για σύμβολο
της τελειότητας και κύρους αυτό το γράμμα.
Ζenith: Στο Zenith μου αρέσει το αστεράκι που κοσμεί και το Defy και το χαρακτιριστικό μπλέ γνώρισμα της Zenith στα
limited κυρίως μοντέλα της.
Breitling: B δεν έχω, αλλά χαρακτηριστικά της θεωρώ τον δείκτη με το B και την άγκυρα τα bracelet της με το διαγώνιο design
και την χαρακτή στεφάνη.