Αποστολέας Θέμα: Κλοπη Chopard mille miglia gran turismo XL  (Αναγνώστηκε 8645 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος afinis2004

• 40mm case
    • Προφίλ
Κλοπη Chopard mille miglia gran turismo XL
« στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 06:30:56 μμ »
Αγαπητοί συμφορουμίτες

Θα ήθελα να σας ενημερωσω οτι σήμερα μόλις μου έκλεψαν μεσα απο τα μάτια μου(γιατι το είχα βγάλει απο τον καρπο μου να ξεκουραστει) στο φαρμακείο μου στο κέντρο της Αθήνας το αγαπημενο μου Chopard millie miglia GT XL CHRONO TITANIUM limited No 302/1000. Περα απ'το οτι θέλω να μοιραστω τον πόνο μου και να σας κάνω να κοιτάξετε τον καρπό σας με λίγη παραπάνω εκτίμηση για λίγη ώρα.... επειδη όλοι κυκλοφορούμε στην αγορά (καποιοι μπορει απο σας έχετε και μαγάζια) αν το συναντήσετε στο δρόμο σας μπορείτε να με ενημερώσετε!

Τώρα αν κάποιος έχει να μου πεί κάποια οδηγία όσον αφορα επικοινωνία μου με την αντιπροσωπεία ας δώσει τα φώτα του!

Τέλος, γνωριζω για τα δύο καταστήματα του Πρίντεζη, το ένα του Καπετανάκη στο κολωνακι και το ora24 στην Λυκαβητού που εμπορεύονται μεταχειρισμένα ρολόγια και πιστεύω οτι πρεπει να τους ενημερώσω. Γνωρίζει καποιος καποιο αλλο μαγαζι να τους ενημερώσω και αυτούς??

Ευχαριστώ πολύ, και να ενημερώσω οτι λόγο δουλειάς μπορεί να μην απαντήσω-ευχαριστήσω αρκετα άμεσα τον όποιον με συλληπηθεί!

Υ.γ: Αγαπητο mywatch νοιώσε άνετα να χρησιμοποιησεις τον πόνο μου σε καποιον ερανο :)
Υ.γ2: www.helppoorgeorgefindhiswatch.com
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
Απ: Κλοπη Chopard mille miglia gran turismo XL
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 07:16:47 μμ »
Να το δηλώσεις και εδω
http://forums.watchuseek.com/f90/

και βάλε και καμια φωτό!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 10:11:26 μμ »
Ο Χριστός και η Παναγία  :nosmile: :nosmile: :nosmile:
Δεν γίνονται αυτά ρε φίλε. Ευτυχώς που δεν είχες μαζί σου όπλο να τρέχεις τώρα.
Εύχομαι να βρεθεί φίλε και όλα τα κακά του κόσμου να βρουν τον χαμένο που το έκανε.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 10:19:55 μμ »
Το πρωτο μου ''καλο'' ρολοι,που αγορασα με λεφτα δικα μου,οταν ξεκινησα να δουλευω,ενα tag heuer sl ,το καμαρι μου,μου το εκλεψε καποιος που εκανε τον ασθενη μεσα απο το συρταρι του γραφειου μου.Βεβαια εμαθα αργοτερα οτι τον βαλανε φυλακη για διαφορες κλοπες.
Αυτος λοιπον ,μετα απο 20 χρονια,ειχε το θρασος ,πριν απο 1 μηνα,να ξαναερθει στο ιατρειο μου,για να του φτιαξω τα δοντια!!!!
Περιττο βεβαια να σας πω οτι τον εδιωξα πριν καν μπει!!

Φιλε afinis2004 ευχομαι ολοψυχα να βρεθει!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2012, 10:27:17 μμ από gerogian »
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 10:30:24 μμ »
Το πρωτο μου ''καλο'' ρολοι,που αγορασα με λεφτα δικα μου,οταν ξεκινησα να δουλευω,ενα tag heuer sl ,το καμαρι μου,μου το εκλεψε καποιος που εκανε τον ασθενη μεσα απο το συρταρι του γραφειου μου.Βεβαια εμαθα αργοτερα οτι τον βαλανε φυλακη για διαφορες κλοπες.
Αυτος λοιπον ,μετα απο 20 χρονια,ειχε το θρασος ,πριν απο 1 μηνα,να ξαναερθει στο ιατρειο μου,για να του φτιαξω τα δοντια!!!!

Ααααα φίλε δεν έκανες καθόλου καλά που τον έδιωξες!!!
Είχες τη μοναδική ευκαιρία να πάρεις εκδίκηση για την κλοπή αυτή.
Έπρεπε να τον βάλεις κάτω και να τον κάνεις να υποφέρει, όσο υπέφερες και συ...

Και πέρα από τα αστεία τώρα, παρόλο που το ακριβότερο ρολόι μου είναι της τάξεως των ~240€ με τόσα που ακούγονται κάθε μέρα, σκέφτομαι ότι αν είναι να μου ανοίξουν το σπίτι και με κλέψουν, τουλάχιστον ας μην μου πάρουν την φωτογραφική μου και τα ρολόγια μου.

Παναγιώτης

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 10:39:01 μμ »
@Asot: Θα το κοιταξω ευχαριστω!

@Panos: Thank you! Βεβαια ο τυπος ενα πρεζακι μετανάστης ήταν που δεν εχει στον ηλιο μοιρα... Νομιζω οτι τον έχουν βρει τα πιο πολλα κακά μεχρι τωρα!(Μαλλον ψαρευω για καμια θέση εκει ψηλά οταν έρθει η ωρα μου με την αβροτητα μου)...Αντε ενα-δυο κακά να τον βρούνε τον Π$%^&η!

@Gerodian: Μαλλον ο ιατροφαρμακευτικος κλάδος τους προκαλεί-προσκαλεί! Αλήθεια είναι οτι το να μαθαίνεις απο πρώτο χέρι οτι δεν είσαι ο μόνος που την έχει πάθει απαλύνει λίγο τον πόνο! Ελπίζω να το αντικατέστησες με πολλά καλύτερα κομμάτια στα επόμενα χρόνια της κλοπής όπως ευελπιστώ να κάνω και γω!

Θα επιστρέψω αυριο με πληροφορίες απο ασφαλίστή, αστυνομία και με φωτογραφίες απο το κλειστό κύκλωμα!

Καληνυχτα!
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 10:43:22 μμ »
Όχι ρε συ, ΕΛΕΟΣ με τα λαμόγια τους ψωμολύσσες!!! Εύχομαι ο αλήτης που στο έκλεψε να βγάλει καρκίνο. Κι επειδή είμαι και Σαββατογεννημένος... την πάτησε ΗΔΗ!!!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 10:48:33 μμ »

Φιλε afinis2004 ευχομαι ολοψυχα να βρεθει!!!!
Ααααα κύριε Σπύρο λάθος κάνατε! Εγώ θα τον έδενα στην καρέκλα και θα του έκανα εξαγωγές χωρίς αναισθητικό!!! Χχρρρααακκ το δόντι... σα τον άλλον στο SAW Final Chapter που τον έβαλε να βγάλει τα δόντια του!!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 10:58:22 μμ »

@Gerodian: Μαλλον ο ιατροφαρμακευτικος κλάδος τους προκαλεί-προσκαλεί! Αλήθεια είναι οτι το να μαθαίνεις απο πρώτο χέρι οτι δεν είσαι ο μόνος που την έχει πάθει απαλύνει λίγο τον πόνο! Ελπίζω να το αντικατέστησες με πολλά καλύτερα κομμάτια στα επόμενα χρόνια της κλοπής όπως ευελπιστώ να κάνω και γω!

Καληνυχτα!

Για να σου πω την αληθεια,πολυ συντομα πηγα και πηρα το ιδιο ρολοι(το οποιο εχω σε αριστη κατασταση μεχρι και σημερα)και γενικα δεν εχω παραπονο,με τα χρονια η συλλογη μου μεγαλωσε!!!
Ευχομαι και σε σενα πολυ συντομα να γεμισεις το κενο που σου δημιουργησε αυτος ο αλητης!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 07:12:47 πμ »
κρίμα φίλε,κρίμα δεν έχει πια νόημα το "καλό" ρολοι στο Ελλαδιστάν που ζούμε,ούτε να το χαρείς μπορείς (έχοντας δώσει τόσα χρήματα) είτε "προκαλούμε" πια αφού άλλοι πεινάνε και είναι άνεργοι...το θέμα "καλό" ρολοι "καλή" ζωή και συντροφιά μαζί σου με ένα αγαπημένο μηχανικά σύνολο έσβησε!όπου και να πας πια παραμονεύουν χιλιάδες κίνδυνοι!
και πάλι κρίμα,καλή δουλειά να έχεις.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 07:23:52 πμ »
κρίμα φίλε,κρίμα δεν έχει πια νόημα το "καλό" ρολοι στο Ελλαδιστάν που ζούμε,ούτε να το χαρείς μπορείς (έχοντας δώσει τόσα χρήματα) είτε "προκαλούμε" πια αφού άλλοι πεινάνε και είναι άνεργοι...το θέμα "καλό" ρολοι "καλή" ζωή και συντροφιά μαζί σου με ένα αγαπημένο μηχανικά σύνολο έσβησε!όπου και να πας πια παραμονεύουν χιλιάδες κίνδυνοι!
Πες το ψέμματα, έτσι είναι δυστυχώς. Θέλει μεγάαααλη προσοχή τώρα πια. Να το καλό τώρα που χειμωνιάζει, είναι πως θα φοράμε μακρυμάνικα και θα το κρύβουμε! Το καλοκαίρι είναι πιο δύσκολα!

Υ.Γ Αν θυμάμαι καλά, είχα ανοίξει ένα thread για το πώς να προστατεύουμε τα ρολόγια μας και τους εαυτούς μας. Νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε λίγο περισσότερη σημασία.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 08:48:46 πμ »
Κρίμα, πολύ κρίμα! Εύχομαι σύντομα να βρεθεί και να τιμωρηθεί (έτσι για αλλαγή βρε παιδί μου) ο κλέφτης!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 10:02:57 πμ »
Ax, προσπαθω να καταλάβω που αφησες αυτό το ρολοι!

Αυτο ξαναπες το, δυστυχώς.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 10:56:24 πμ »
Φίλε μου λυπάμαι πολύ, αν σε παρηγορεί ο υπογράφων έχασε Rolex στη θάλλασσα...

Την υγεία μας να έχουμε κι όλα τ' άλλα έρχονται... ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 01:25:02 μμ »
Πρώτα ο Βίκτορας και τώρα εσύ...πολύ λυπάμαι...εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα-όσο είναι αυτό εφικτό- με μια νέα αγορά...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:20:49 μμ »
Παιδια Καλησπέρα!

Έχω πολλα τρεξίματα και δεν εχω ενημερώσει το post μου οπως όφειλα...! Με λίγα λόγια αρχίζω να συνειδητοποιώ οτι το ρολόι έχει βρεθεί πολυ μακριά μου και ο πρεζάκος το έχει πουλήσει για μία δόση. Στην καλυτερη περίπτωση να πιάσουν τον ίδιο αλλα εγω μαζί με την όποια ηθική ικανοποίηση θα έχω για κανά χρόνο στο μυαλό μου πιθανά αντίποινα είτε προς εμένα είτε προς την περιουσία μου(φαρμακείο) μιας και ο τύπος θα φάει τις ψιλές του και σε δυο μέρες θα είναι έξω και μπορεί να ψάχνει τον υπαίτιο για τα δεινά του(ναι ξέρω θα καταλήξω και κερατας και δαρμενος αλλα δεν είναι καιροι για ρίσκα γιατι ο κόσμος έχει τρελαθεί εκεί έξω :( :(. Τα ανδραγαθήματα του όμως θα ανέβουν λίαν συντόμως στο youtube!

Off topic τώρα αλλα έχω μια προσφορά για ένα speedmaster chrono day date  ενός φίλου με 8 κατοστάρικα! Το είχε πάρει 2200! Με συμβουλεύετε να προχωρήσω για να απαλύνω τον πόνο ή το ρολόι δεν είναι αντιπροσωπευτικό-κλασσικό της omega? θα το δώ και στο χέρι μου αλλά αξίζει να ασχοληθω???

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 01:12:43 πμ »
Ηλικία του Omega? Κουτιά-χαρτιά? Κατάσταση? Σέρβις?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 09:02:23 πμ »
Πολύ λυπάμαι για αυτο το δυσάρεστο που σου συνέβη!
Οι ναρκομανείς είναι δυστυχώς ένα απο τα "παλαιά προβλήματα" των φαρμακοποιών.
Το λέω μετα λόγου γνώσεως, μιας και αρκετά χρόνια πριν ήμουν σε καθημερινή βάση σε φαρμακείο φίλων και θυμάμαι τις αρπακτικες επισκέψεις τους σε καθημερινή βάση!

Off topic τώρα αλλα έχω μια προσφορά για ένα speedmaster chrono day date  ενός φίλου με 8 κατοστάρικα! Το είχε πάρει 2200! Με συμβουλεύετε να προχωρήσω για να απαλύνω τον πόνο ή το ρολόι δεν είναι αντιπροσωπευτικό-κλασσικό της omega? θα το δώ και στο χέρι μου αλλά αξίζει να ασχοληθω???

Στο ερωτημά σου τώρα, το day date παροτι δεν είναι το χαρακτηριστικό speedy, έχει αναμφιβολα και αυτο την θέση του στη Βίβλο του χρόνο-chuck ως αυτόματος χρονογράφος.

http://chuckmaddoxwatch.blogspot.gr/

Η τιμή δεν είναι κακιά, παρότι δεν αναφέρεις τι χρονολογιας είναι (απο την τιμη εικάζω όχι πολύ παλιό) καθώς και την κατάσταση του.