Χαιρετώ και πάλι τα μέλη του φόρουμ.
Μετά τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές διαπίστωσα οτι κάτι έλειπε απο την μέχρι τώρα (μικρή) συλλογή μου απο καταδυτικά.
Ενώ στην συλλογή υπάρχει μαύρο, μπλέ και πορτοκαλί καταδυτικό (PO 2200.50.00 , BLUE MAKO XL, Orange Monster αντίστοιχα) δεν υπάρχει ακόμα κάποιο σε λευκό καντράν. Και ενώ υπάρχει ρολόι στην συλλογή μου με λευκό καντράν (SEIKO Premier SRG003) , είναι πολύ dressy για να φορεθεί με NATO ή Zulu λουράκια με τα οποία έχω φάει τρελλό κόλλημα ....
To νέο "project" λοιπόν καλείται "καταδυτικό με λευκό καντράν" και το όριο τιμής που έχει τεθεί είναι τα 1000 Ευρώ.
Το project έχει περισσότερο αναγνωριστικό χαρακτήρα - δηλαδή να βρεθεί το καλύτερο καταδυτικό (υποκειμενικά πάντα) σε αυτήν την τιμή.
Λογικά η αγορά θα γίνει με την νέα χρονιά (υπάρχει και άλλο project που τρέχει παράλληλα....)
Δεν με ενδιαφέρει η χώρα προέλευσης (Ελβετία, Ιαπωνία, Γερμανία, κτλ) αλλά αν θα μπορούσα να βρώ κάτι σε αυτήν την τιμή που να έχει και μια ιστορία απο πίσω του τότε θα ήταν ότι καλύτερο. Δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος MUST HAVE, αλλά αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε αυτό που ψάχνω θα με ενδιέφερε.
Γενικώς τα ρολόγια που αγοράζω δεν τα πουλάω- μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνεί κάτι τέτοιο . Επομένως προτιμώ να αγοράσω κάτι που "θα μείνει"
(Κάτι σαν τα LLD και MoonWatch που τρέχουν ήδη σαν "projects"....).
Έχω καποια ρολόγια στο μυαλό μου αλλά επειδή έιχα θέσει άλλο Budget αρχικά τα ρολόγια είναι σε μικρότερες τιμές (κυρίως SEIKO , αλλά και κάποια Promitheus).
Κάποια DEEP BLUE έιδα και μου άρεσαν αλλα μάλλον οι περισσότεροι σε αυτό το φόρουμ δεν τα προτέινουν απ' 'οσο κατάλαβα.
Let the project begin επομένως.... παρακαλώ για τις προτάσεις σας
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά
Μιχάλης