Έχω δηλώσει διάφορες φορές ότι και να γνώριζω ονόματα, public γράφω τα nicks ώστε να μην μπερδεύονται τα νέα μέλη
ή οι επισκέπτες που παρακολουθούν τη συζήτηση με τα ονόματα ( "λέμε τώρα", όποιος ψυχάκιας επισκέπτης παρακολούθούσε το σημερινό τελοσπάντων. )
Δεν σε βλέπω εδώ gerogian ( Σπύρο )
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,16171.0.html οπότε ξεκινάμε με το μάθημα1
1 ) η βασική αρχή είναι

2) Δεν κλείνεις ποτέ με intopic. πχ. εσύ τώρα είσαι in λες καληνύχτα και τέτοια. Αυτά τα λένε αυτοί που φεύγουν πιο νωρίς για να δείξουν ευγένεια. Αν είσαι τελευταίος όμως? τι να κάνεις? σε ποιον να πεις καληνυχτα?
Τι να κάνεις? "ΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ" στους πρωινούς κάτι σαν και αυτό
( "της έκανε έκπληξη", ο ορισμός του oφτοπικά είναι ο τοτός εδώ, και ο KOSTAS τέτοια παίζει να γράφει στις εξετάσεις )
Στο σχολείο η δασκάλα βάζει τα παιδάκια να γράψουν μια έκθεση με θέμα "Πώς πέρασα το καλοκαίρι". Ο Τοτός έγραψε:
- "Το καλοκαίρι πήγα στο χωριό του παππού μου. Ο παππούς μου έχει ένα μεγάλο κτήμα και πολλά ζώα. Έχει και μία άσπρη και μία μαύρη αγελάδα. Μια μέρα ήρθε ένας ταύρος και γάμ..σε την άσπρη αγελάδα."
Η δασκάλα σοκαρισμένη σκέφτεται να μην ξαναβάλει θέμα που θα θυμίσει στον Τοτό το κτήμα του παππού του. Κι έτσι βάζει έκθεση με θέμα "Η Πελοπόννησος".
Ο Τοτός γράφει:
- "Στην Πελοπόννησο είναι η Πάτρα. Κοντά στην Πάτρα είναι τα Καλάβρυτα. Στα Καλάβρυτα ο παππούς μου έχει ένα μεγάλο κτήμα με πολλά ζώα και έχει και δύο αγελάδες. Μια μέρα ήρθε ένας ταύρος και γάμ..σε την άσπρη αγελάδα."
Η δασκάλα αποφασίζει να μιλήσει στον Τοτό.
- "Τοτέ δεν κάνει να λες τέτοιες κακές λεξούλες"
- "Και πώς να το λέω;", της λέει απορημένος ο Τοτός.
- "Να λές
έκανε μια έκπληξη στην άσπρη αγελάδα".
- "Καλά κυρία", απαντά ο Τοτός.
Η δασκάλα μη θέλοντας να το ριψοκινδυνέψει βάζει θέμα "Η Ευρώπη".
Ο Τοτός γράφει:
- "Στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Στην Ελλάδα είναι η Πελοπόννησος. Στην Πελοπόννησο είναι η Πάτρα. Κοντά στην Πάτρα είναι τα Καλάβρυτα. Στα Καλάβρυτα ο παππούς μου έχει ένα μεγάλο κτήμα με πάρα πολλά ζώα. Και έχει και δύο αγελάδες, μία άσπρη και μία μαύρη. Και μία μέρα ήρθε ένας ταύρος και έκανε μια έκπληξη στην άσπρη αγελάδα! Γάμ..σε την καφέ!!!"
έτσι λοιπόν και εσύ πριν κοιμηθείς κλείσε τα πάντα, φώτα, TV και πριν κλείσεις το PC γράψε τον τελευταίο προβληματισμό της ημέρας σου ή όποιο θέμα θα ήθελες να ξυπνήσεις και να βρεις απαντημένο το πρωί.΄
Έτσι και εσύ θα έχεις κέρδος και οι πρωινοί αντί να διαβάζουν καληνύχτες και να βαριούνται θα έχουν σε κάτι να απαντήσουν.
Και δεν θα ξεχάσουν να σε ευχαριστήσουν στην επόμενη ψηφοφορία..

κλείνω εγώ λοιπόν για να σου δείξω περίπου πως γίνεται

πολύ πουλάνε οι αστροναύτες τελευταία
ποιο είναι το πιο περίεργο προιόν που θα προωθούσατε εσείς χρησιμοποιώντας αστροναύτες?
( ΚOSTAS απαγορεύεται να ποστάρεις προφυλακτικά )