δεν θα το δωσω το citizen,γιατι ουτε 500ε δεν θα πιασει............
δεν με κοιτανε πλεον στο προσωπο οταν μου μιλανε,ειναι σαν να μιλανε με το χερι μου.
Αγαπημένε μου συμφορουμίτη erizzzz,συγνώμη που θα στο πω,αλλά δεν είσαι εσύ ρε φίλε για campagnoles.
Εσύ είσαι για κανά βαρβάτο Omega,σαν κι αυτό που παρήγγειλες,ή κανένα ρολεξάκι να τα φοράς και να κάνεις το κομμάτι σου στο Βόλο.Αυτά είναι τα ρολόγια που σε εκφράζουν και πιστεύω ότι δε θα βιαστείς να τα ξεφορτωθείς.Άν και μαζί σου,ποτέ δεν ξέρει κανείς................εδώ κοτζάμ Steelfish κι έφυγε νύχτα.
Πάω στοίχημα λοιπόν ότι με το που έρθει το PO,το Citizen θα πάρει το δρόμο του για τις αγγελίες.Ποιά 500€;;;Καμιά 300αριά θα το δώσεις κι άμα δεις ότι αργεί να πουληθεί θα δώσεις δώρο και το Ferragamo.(τυχερέ bshop και όχι bhop)
Το ότι δε σε κοιτάνε πλέον στο πρόσωπο αλλά στο χέρι,δεν είναι και τόσο καλό.Θα σου πω γιατί.............
Μια μέρα θα πάρεις την καλή σου για να κάνεις την καθιερωμένη Dolce Vita στα τσιπουράδικα του Βόλου.Εκεί που θα βολτάρεις λοιπόν και θα της σιγοτραγουδάς "γιατί δε με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς",θα πετύχεις κάτι φιλαράκια..............
-Εεεε,Καπετάν-Βλάσση που χάθηκες;Όλα καλα;Ώπα τι βλέπω,καινούριο ρολογάκι;Με'γειές.Τί μάρκα είναι;(λες και ξέρουν)
-Citizen Campagnola (κι εκεί αρχίζεις και δαγκώνεσαι)
-Τι,τι,τι;;;Citizen τι;;;;Cariola;;;
-Όχι ρε συ.C-a-m-p-a-g-n-o-l-a.Είναι η ακριβή σειρά της Citizen,φτιαγμένο όλο στο χέρι απο το μπρασελέ μέχρι το μηχανισμό,μπλα....μπλα.....μπλα.....μπλα.....(προσπαθείς να τους πείσεις ότι δεν είναι κανένα τυχαίο ρολόϊ)
-Χα,χα,χα,χα!!!!!Τί Campagnola κι αρ...δια μας τσαμπουνάς Καπετάν-Βλάσση;Εμείς τα μόνα Campagnola που ξέρουμε,έιναι τα
ελαιοραβδιστικά-Δε με χέζετε ρε άσχετοι.Που να ξέρετε εσείς απο ρολόγια;Καληνύχτα.................(καθώς φεύγεις σκέφτεσαι:"Αϊ στο διάολο,πήγα κι έδωσα 2900€ για να γελάει όλος ο Βόλος μαζί μου.Απο αύριο το βάζω στις αγγελίες του forum όσο όσο)
Αυτή πιστέυω ότι θα είναι η τύχη του φουκαριάρικου του Campagnola.Μακάρι να βγω ψεύτης.............
Με χιουμοριστική διάθεση πάντα,
Δημήτρης