Αποστολέας Θέμα: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...  (Αναγνώστηκε 238066 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: tag or tudor?
« Απάντηση #60 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 08:58:29 πμ »
Χα χα χα! Όταν αποφασίσω να πάρω το επόμενο ρολόι, αντί να το πάρω εγώ θα σε  "σπρώξω" να το πάρεις εσύ για να μου το δώσεις σε μια εβδομάδα κοψοχρονιά! :dielaughing:

Φιλικά,

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 09:09:34 πμ »
ο Κυριος μου ειπε ,πηγαινε τεκνον μου κ βοηθησε τους ωρολοφιλους να αποκτουν ωρολογια καινουρια με τα μισα χρηματα.
Ειναι δυνατον να αρνηθω??????

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #62 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 09:12:57 πμ »
ο Κυριος μου ειπε ,πηγαινε τεκνον μου κ βοηθησε τους ωρολοφιλους να αποκτουν ωρολογια καινουρια με τα μισα χρηματα.
Ειναι δυνατον να αρνηθω??????

Η εντολή αυτή καλύπτει και ρολόγια από μη Χριστιανικές χώρες? ας πούμε... Βουδιστικές/Σιντοϊστικές ?

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 09:15:07 πμ »
βεβαιως,δεν ειμαι ρατσιστης

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 09:19:12 πμ »
επισεις το θεμα ειναι κ ηθικο,ειμαι αραβωνιασμενος ανθρωπος ,δεν μπορω να φοραω ενα ρολοι που διαφημιζει μια χοντρη τραβεστι.

Αποσυνδεδεμένος alexandroudiakou

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 10:41:10 πμ »
θα σου προτεινα το καινουργιο Certina action diver που εχει παρει αριστες κριτικες και δεν το πολυ βλεπω και εδω στο φορουμ...και η τιμη του απο οτι ειδα ειναι σουπερ....

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #66 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 12:23:10 μμ »
το θεμα πλεον δεν με εξυπηρετει ας μεινει προς αποψεις μελων.Επισεις θα ηθελα να μην μου βγαλετε καινουριο ονομα οπως πχ. ο ψυχακιας του φορουμ κλπ. ;D ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 01:04:50 μμ »
Φίλε erizz ΕΧΩ τη ΛΥΣΗ. Θα πάρεις PO αλλά αυτό http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/planet-ocean-big-size/23230462101003 όταν το βάριεσαι
θα αλλάζεις από bracelet σε λουρί και μετά σε καοτσούκ.
Αφού βαρεθείς κάθε συνδυασμό θα παραγγείλεις την aluminum orange στεφάνη=ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΟΛΟΙ :o  :o  ;D  ;D
Μετά θα παραγγείλεις και τα πορτοκαλί καοτσούκ και το πορτοκαλί λουρί.
Όταν μετά από πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρό κάνεις κάθε συνδυασμό και θελήσεις το http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/planet-ocean-big-size/23290462103001 θα ζητήσεις ανταλλαγή του δικού σου με αυτό στο forum.
Ίσως είναι λιγάκι ακριβότερο αλλά τι σκ..τά, τόσα λουρία και στεφάνες θα καλύπτουν την διαφορά οπότε θα κάνεις ανέξοδα την ανταλλαγή αυτή.

Καλά τα DOXA τα CERTINA αλλά όπως σε έχω ψυχολογήσει ψάχνεις κάτι το ιδιαίτερο το αγοράζεις και μετά όταν είναι δικό σου βλέπεις ότι δεν ήταν και τίποτα τόσο φοβερό και το πουλάς. Εδώ πούλησες πανέμορφο χρονογράφο Β για να πάρεις κάτι παρόμοιο.
(δεν θέλω να σε προσβάλλω προς θεού να βοηθήσω θέλω να δώσεις μια φορά τα λεφτά και να μην τα χάσεις με τον τρόπο σου σε δυο βδομάδες...Β στα 1200 αλήθεια??)

Καλά τα DOXA,τα CERTINA (το DS action chrono το έχει φίλος μου φοβερό ρολόι στα λεφτά του) αλλά αν πάρεις κάτι λιγότερο από PO ή ROLEX expII
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/0p8niPd25qU" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0p8niPd25qU" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
  στα 42mm ή  http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=16570-4&cat=86 στα 40mm πιστέυω ότι θα έχει ίδια τύχη με τις προηγούμενες αγορές σου.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 01:12:21 μμ »
αμα σου πω οτι πριν λιγο ακυρωσα το ομεγκα που εβαλες κ πηρα ενα speedmaster moon,κ ενα breitling heritage τι θα πεις?Ξερω τι θα πεις οτι δεν βγαζεις ακρη αλλα ουτε κ εγω βγαζω  ακρη ,το  μυαλο μου ειναι καπως θολο,ετσι γενηθηκα δεν φταιω

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 01:16:17 μμ »
θα σου προτεινα το καινουργιο Certina action diver που εχει παρει αριστες κριτικες και δεν το πολυ βλεπω και εδω στο φορουμ...και η τιμη του απο οτι ειδα ειναι σουπερ....

και μετα θα ψαχνει να το πουλησει?

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 01:17:57 μμ »
αμα σου πω οτι πριν λιγο ακυρωσα το ομεγκα που εβαλες κ πηρα ενα speedmaster moon,κ ενα breitling heritage τι θα πεις?Ξερω τι θα πεις οτι δεν βγαζεις ακρη αλλα ουτε κ εγω βγαζω  ακρη ,το  μυαλο μου ειναι καπως θολο,ετσι γενηθηκα δεν φταιω
Βλαση είσαι κορυφή!Δεν παίζεσαι!!! :D
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #71 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 01:25:50 μμ »
Βάζω πρώτη υποψηφιότητα για το Heritage που θα μπει αγγελία την Παρασκευή!

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 01:32:44 μμ »
Θα πω μην ανοίξεις τα κουτιά ακόμα κράτα τα κλειστά μια μέρα χαχαχαχ.
Είσαι ΟΚ πιστέυω με το moon λόγω ιστορίας και το heritage αφού έισαι diver τύπος (είχες πολύ καιρό seamaster αν δεν κάνω λάθος ήταν το μακροβιότερο στη συλλογή).
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 01:45:34 μμ »
αμα σου πω οτι πριν λιγο ακυρωσα το ομεγκα που εβαλες κ πηρα ενα speedmaster moon,κ ενα breitling heritage τι θα πεις?

Aξίζουν και τα δύο!!! Αυτά μάλιστα!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος alexandroudiakou

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 02:05:53 μμ »
παρε οποιο σε ευχαριστει!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 02:28:41 μμ »

Δεν είμαι ο κατάλληλος για συμβουλές σοφρωσύνης, ίσως να είναι λίγοι σε αυτό το φόρουμ..

Πολύ φιλικά όμως και με εκτίμηση θα σου έλεγα ότι διακρίνω ένα είδος ακραίου εθισμού τον οποίο εκτός από το να απενεχοποιείς (έτσι γεννήθηκα, δε φταίω) θα έπρεπε να εξετάσεις. Οι αγοραπωλησίες της μιας εβδομάδας είναι κάτι που στα μάτια μου τουλάχιστον ξεφεύγει λίγο από τα συνήθη και μπορεί να έχει και επικίνδυνες παρενέργειες. Το "έτσι είμαι, δε φταίω" είναι κάτι που θέλει συζήτηση για το τι σημαίνει, πού οφείλεται, πού μπορεί να οδηγήσει και πώς διορθώνεται.

Υ.Γ. Συγγνώμη για το θάρρος, αλλά η συνείδησή μου μού έλεγε να σε προειδοποιήσω.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 03:10:48 μμ »
δεν εγινε ξαφνικα αυτο ουτε το θεωρω κατι κακο,παντα ετσι ημουν, με τα κινητα ειχα θεμα ,με τα PC ειχα θεμα ,τα οποια λυθηκανε οταν πηρα iPhone κ mac,οταν θα βρω τα ρολογια που θα νιωσω οτι μου κανουν ,θα σταματησει κ αυτο,εχω αλλαξει περιπου 50 κινητα, 7 pc μεσα σε 4 χρονια ,εδω κ 1 χρονο που βρηκα αυτα που μου κανανε δεν ξανα ασχοληθηκα

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 03:16:50 μμ »
Ευτυχως στα ρολογια κανεις πιο καλες επιλογες απ'οτι στα κινητα και τα pc  :P
Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself.
Henry Miller (1891 - 1980)
My Instagram

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 03:18:11 μμ »
Βρε Erizzzz κακό δεν είναι τίποτα, αλλά προσωπικά νοιώθω την ευθύνη να συμβουλεύσω έναν άνθρωπο που χάνει χρήματα με το τσουβάλι να προσέχει!  ;)

Δεν έχω κάνει εγώ τρέλλες για τρέλλες; Ή λίγο ή πολύ οι περισσότεροι εδώ μέσα; Ίσως στα μάτια μου ένα ρολόι είναι κάτι παραπάνω από αντικείμενο και η μεταχείρισή του ως τέτοιου, χωρίς συναισθηματισμό δηλαδή, δε μου κολλάει.

Σε κάποιες κοινωνίες πάντως η αλόγιστη σπατάλη θεωρείται ένδειξη κοινωνικού status!

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 03:25:00 μμ »
Eγώ γιαυτό πρότεινα μόνο δυο standarakia για να μην ξανασχοληθείς.
Και σε αυτά που πας και τα δυο standarakia μου φαίνονται.
Ελπίζω να σου φανούν πιο μόνιμες επιλογές από τις δικες μου. Καλοφόρετο το Heritage!!!!
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"