Αποστολέας Θέμα: suunto alu deep black απο στοα φεξη  (Αναγνώστηκε 6053 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TISSOT

• Just Registered
    • Προφίλ
suunto alu deep black απο στοα φεξη
« στις: Αύγουστος 30, 2012, 10:00:34 μμ »
εδω και μια εβδομαδα κανουμε μια ερευνα αγορας με τον ξαδερφο μου για το suunto alu deep black εχουμε περασει απο μερικα μαγαζια και σημερα καταληξαμε και απο στοα φεξη , η πρωτη μας επισκεψη στη στοα καθως και νεαροι στην ηλικια και τωρα τελευταια εχουμε αρχίσει και αποκτουμε παθος οσον αφορα τα ρολογια , θα σας παρακαλουσα να με κατατοπίσετε η αλλιως ανοιξτε μου τα ματια για το ανωτέρω ρολοι το οποιο και θα αποκτησουμε και οι δυο κατα 99.9% αλλα και για το περιβαλον της στοας φεξη αν ειναι ολα οκ οσον αφορα τα μαγαζια και τα προιοντα ,  μην παρεξηγηθω , απλως ειναι η πρωτη φορα που επισκεφτηκαμε τη συγκεκριμενη στοα για αυτο εχουμε αποριες και οι δυο, ευχαριστω εκ τον προτέρων

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: suunto alu deep black απο στοα φεξη
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 01, 2012, 11:14:46 μμ »
Φίλε καλησπέρα και από εμένα,
Το συγκεκριμένο ΣΟΥΝΤΟ, το θέλετε γιατί έχετε ανάγκη κάποια δυνατότητα που προσφέρει (π.χ. αλτίμετρο, βαρόμετρο, πυξιδα?), ή απλά σας αρέσει σαν σχέδιο και εμφάνιση?
Σίγουρα σαν ρολόγια-εργαλεία τα ΣΟΥΝΤΟ είναι από τα κορυφαία, αλλά και η τιμή που βλέπω δεν είναι ασήμαντη (400€). Μήπως με ένα G-Shock ή ένα Pro-Trek από την Casio κάνετε την δουλειά σας με πολύ μικρότερο κόστος?
Αλλά ακόμα και αν το ΣΟΥΝΤΟ είναι ο διακαής σας πόθος, δεν κοιτάτε και την αγορά από το εξωτερικό? Και για δύο ρολόγια σίγουρα θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα...

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 03:07:39 πμ »
Το ότι προβάλονται και θεωρούνται trendy τα Suunto συμφωνώ,  όπως συμφωνώ και για τις επιδόσεις τους ως ρολόγια. Για λάβετε υπ όψην και τα όσα ανέφερε και ο ''aboulafia''...
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 03:19:05 πμ »
αν η χρηση του είναι πιο πολύ ως εργαλειο τότε εκτος από τα G  υπάρχει και η λύση και της polar που είναι πολύ αξιόλογη στον χώρο της.

η αγορα μέσω διαδικτύου πρεπει να αποτελει μονόδρομο σε τετοιου είδους επιλογές ρολογιών.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 06:48:58 μμ »
Ως πρώην κάτοχος suunto core all black και νυν κάτοχος casio protrek prw 1500 συστήνω ανεπυφήλακτα το casio το οποίο μπορείς να βρείς σε ακόμα χαμηλότερη τιμή από αυτές τις ελληνικής αγοράς στο ebay. εναλακτικά του 1500 μπορείς να δείς και  το prw 2500. μιλάμε για τιμές μέχρι 240 ευρώ. Εγω το πήρα πρίν απο 15 ημέρες 200 ευρώ όταν η χαμηλότερη στην ελληνική αγορά είναι 290, από το παρακάτω κατάστημα
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221118041435

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 07:42:11 πμ »
Παιδιά συγγνώμη που παρεμβαίνω στο θέμα αλλά ήθελα να ρωτήσω αν το Casio μετράει και υποθαλάσσιο βάθος.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 08:46:56 πμ »
Κάποια μοντέλα ναι. Για παράδειγμα το sea-pathfinder που έχω το κάνει.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 11:04:02 πμ »
Διάβασα ότι το protrek prw2500b μετράει από - 700 εώς 10000 μέτρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μετράει υποθαλάσσιο βάθος;

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 12:05:24 μμ »
Υψόμετρο πρέπει να εννοεί. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι κάτω από το επίπεδο της θάλασσας. Όχι βυθόμετρο, μέσα στο νερό δηλαδή.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 12:26:46 μμ »
κι εγω πιστεύω ότι δεν μετράει υποθαλάσσιο βάθος γιατι οι   μετρήσεις του υψομέτρο εξαρτούνται από τος μετρίσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 12:36:21 μμ »
επίσης εάν είναι 200μ καταδυτικό είναι λίγο δύσκολο να μετρά 700μ βάθος :)

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 05:05:21 μμ »
Συγγνώμη παιδιά δεν έχω ιδέα από αυτά τα ρολόγια :/

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 05:11:11 μμ »
Καλά μη νομίζεις ότι είμαι ειδικός, απλά έκανα την αφαίρεση και μου βγήκε -500 μέτρα βάθους οπότε κάτι δεν κόλλαγε!!!  ;D  ;D  ;D

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 05:13:53 μμ »
Ένα δίκιο το έχεις :) τραγικός. Ούτε Κάν μπήκα στη διαδικασία να δώ τα μέτρα που μπορεί να κατέβει

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 07, 2012, 05:21:03 μμ »
it's all good!

off topic άλλα ένα elementum το χτύπαγα αλύπητα τώρα...ειδικά με το negative display...

Αποσυνδεδεμένος gousias

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 06, 2013, 10:33:11 πμ »
τελικά ο ενδιαφερόμενος για το ρολόι του θέματος το αγόρασε; μπορεί να δώσει εντυπώσεις; φυσικά θα ήταν καλοδεχούμενη κάθε άποψη και απο οποιονδήποτε, με ενδιαφέρει η αγορά του συγκεκριμένου ρολογιού αλλά έχω διαβάσει απο κάποιους χρήστες στο εξωτερικό ότι υστερεί η ένδειξη της οθόνης στον φωτισμό (πως πέφτει πάνω) και απο άλλους για διάφορα προβληματα! απο την άλλη υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις που το εκθειάζουν, ωστόσο όλα αυτά με βάζουν σε σκέψεις γιατί η μονομερής αποδοχή τόσο της θετικής όσο και της αρνητικής άποψης ενδεχομένως να υποκρύπτει και... εμπορικές σκοπιμότητες, λέω τώρα εγώ!