Αποστολέας Θέμα: Ρολόι armani 4620 - Επισκευή?  (Αναγνώστηκε 3573 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Seldimi

• Just Registered
    • Προφίλ
Ρολόι armani 4620 - Επισκευή?
« στις: Αύγουστος 06, 2012, 12:21:29 μμ »
Καλησπέρα στους φίλους του forum,
Πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει το μηχανικό ρολόι Armani AR4620, επηρεασμένος αρκετά από τις ωραίες εντυπώσεις που διάβασα για τα μηχανικά ρολόγια. Δυστυχώς το ρολόι μου έπεσε από το ύψος του κρεβατιού και εδώ και 3 μήνες προσπαθώ να το φτιάξω... το έστειλα στην Symbol Hellas, που είναι υπεύθυνη για την Armani και μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται γιατί έσπασε ο άξονας και δεν μπορεί να βρεθεί ανταλλακτικό... Έχω κάποιες ερωτήσεις πάνω στο θέμα.

- Να επικοινωνήσω με την Armani στο εξωτερικό μήπως μπορέσω κάπως να το φτιάξω;
- Τι είναι αυτός ο άξονας που ούτε αλλάζεται ούτε μπορεί να μπει κάτι διαφορειτκό και να λειτουργήσει κανονικά
- Έχετε να μου προτείνει κάποια άλλη λύση... το έχω 2 χρόνια και μου κόστισε 500 ευρώ. Κρίμα να πάνε χαμένα...

Ευχαριστώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 06, 2012, 01:05:33 μμ από Seldimi »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι armani 4620 - Επισκευή?
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 06, 2012, 12:40:24 μμ »
Kαλωσήρθες στο φόρουμ. Κατ'αρχήν δεν μπορώ να καταλάβω την ευκολία με την οποία σου είπαν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό. Εφόσον εισάγουν ένα προιόν είναι υποχρεωμένοι να το υποστηρίζουν κιόλας, πόσο μάλλον όταν είναι μόλις 2 ετών. Κακώς το δέχθηκες τόσο εύκολα...

Σε αναζήτηση που έκανα δεν μπόρεσα να βρω τη μηχανή φοράει.

Μπορείς να επικοινωνήσεις και με την Armani στο εξωτερικό, αλλά και να το δώσεις σε κάποιον ανεξάρτητο τεχνικό, αποκλείεται να μην μπορεί να φτιαχτεί.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Seldimi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 06, 2012, 12:47:01 μμ »
Απλά είμαι από Κοζάνη και οι μόνοι μηχανικοί για τέτοια ρολόγια βρίσκονται σε Αθήνα κτλ...
Δεν το δέχτηκα αλλά τι μπορώ να κάνω; Εδώ ο τεχνικός μου είπε να μην ξανασχοληθώ με μηχανικά ρολόγια...
Επίσης, δεν γνωρίζω πως λέγεται ο άξονας στα αγγλικά για να επικοινωνήσω μ την armani, αν γνωρίζετε με βοηθάτε

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 06, 2012, 01:03:35 μμ »
Εγγυηση υπάρχει? Γνωρίζεις την μηχανη του?
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Seldimi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 06, 2012, 01:06:38 μμ »
Η εγγύηση μου είχε λήξει δυστυχώς.... Το ρολό είναι AR4620 (έτσι βγάζει το Google περισσότερα)
Δεν γνωρίζω την μηχανή του, υπάρχει τρόπος να το δω αυτό;

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 06, 2012, 01:24:59 μμ »
Ψαξε στο Google.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Seldimi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 06, 2012, 01:33:06 μμ »
Το έχω θερίσει το google με αναζητήσεις για ανταλλακτικά κτλ, δυστυχώς δεν βρήκα κάτι... αρχίζω να απογοητεύομαι

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 06, 2012, 01:55:04 μμ »
Στειλε mail στην armani. Ειναι σωστό να ξερεις την μηχανή ωστε να βρεις τεχνικό που την υποστηρίζει.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 06, 2012, 03:03:33 μμ »
Εδώ ο τεχνικός μου είπε να μην ξανασχοληθώ με μηχανικά ρολόγια...
Άμα ήταν έτσι, όλοι εμείς θα έπρεπε να είχαμε αυτοπυρποληθεί  :fire:
Ο τεχνικός μάλλον μόνο μπαταρίες ξέρει να αλλάζει...πες του να πάει στη Vodafone ή στον Cosmote να ασχολείται με μπαταρίες και κάρτες μνήμης και να αφήσει την "καριέρα" του ρολογά τεχνικού ;) ;D

Πάντως δεν το χωράει ο νους μου αυτό που σου είπαν από το "επίσημο σέρβις" της Symbol Hellas. Τι πάει να πει δεν μπορεί να βρεθεί το ανταλλακτικό? Επικοινώνησες ο ίδιος μαζί τους ή μέσω του τεχνικού? Δηλαδή αν πάθει ζημειά ένα Οris, θα υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση? Πάρτους τηλέφωνο ο ίδιος και ρώτησέ τους τι μηχανή φοράει το ρολόι σου και ποιό ακριβώς είναι το ανταλλακτικό που δεν βρίσκουν(ονομασία-part number κλπ)...

Που είσαι βρε Βίκτορα(andrey_) να μας διαφωτίσεις νομικά? Διακοπές μάλλον...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 06, 2012, 04:01:28 μμ »
Το θεωρώ απιθανο να μην υπάρχει το ανταλακτικο. Η μηχανη που φοραει ειναι σιγουρα σε παραγωγή.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Seldimi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 06, 2012, 04:29:32 μμ »
Και εγώ αυτό πιστεύω... γιατί ακόμη και τώρα υπάρχει στο διαδίκτυο προς πώληση...
Το κακό είναι ότι είχα στείλει ένα mail στην Symbol και με πήρε κάποιος από εκεί και μου το είπε... δηλ. αν η υπεύθυνη εταιρία σε αποθαρρύνει, τότε τι να πεις.. Θα πάω αύριο να το πάρω από τον πωλητή (ο οποίος το έστειλε στην Symbol) και θα ξαναπάρω ένα τηλ. στην Symbol να δω αν μπορώ να κάνω κάτι... και εξωτερικό θα το έστελνα αν ήξερα κανένα....
Έστειλα και στην armani.com να δω αν πάρω καμια απάντηση και απο εκεί...

Αποσυνδεδεμένος Seldimi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 09, 2012, 01:33:07 πμ »
Συγνωμη για το διπλό post. Γίνεται στο πόλοι να προστεθεί μηχανισμός από παραπλήσιο μοντέλο η άλλος ίδιας διαμέτρου; Η Εν τέλει να μπει άλλος μηχανισμός μπαταρίας αντί μηχανικού? Σε περίπτωση που γίνεται, το κόστος ξεφεύγει στην τιμή?