Εγώ, χαριτολογώντας, θα πρότεινα να μην στείλει κανεις αυτά τα μαγαζιά στον erizzz, γιατί οι μαγαζάτορες θα κάνουν πάρτυ μαζί του.
Ελπίζω να κατάλαβες ότι το παραπάνω το λέω για το καλό σου.
Με αφορμή το post του Πάνου,είναι σα να βλέπω το σκηνικό να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μου.Άν κρίνω απο τις αγγελίες του forum,είμαι σίγουρος ότι θα τους τρελάνει.
Να,κάπως έτσι ας πούμε:
erizzzz: Καλημέρα.Μήπως κανετε ανταλλαγές;
μαγαζάτορας: Βεβαίως κύριε.Εσείς τί ακριβώς θα θέλατε;
erizzzz: Θα ήθελα να σας δώσω αυτό το Seiko Ananta για να πάρω ένα Omega PO.Μπορείτε να μου το κοστολογήσετε;
μαγαζάτορας: Μάλιστα.Πολύ καλό ρολόϊ και απ'ότι βλέπω το έχετε σε άριστη κατάσταση.Να υπολόγιζετε ότι θα σας το πάρω 450€.
erizzzz: 450€;;;;;Μόνο;;;;;;Μα η αξία του είναι πάνω απο 2000€.
μαγαζάτορας: Λυπάμαι κύριε.Είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω.
erizzzz: Καλά.........(σκέφτεται λιγάκι).Εντάξει λοιπόν.Είμαστε σύμφωνοι.
μαγαζάτορας: Ωραία,να βάλω μπροστά τη διαδικασ.....
erizzzz: Μάλλον.ξέρετε κατι;Το μετάνιωσα.Είναι πολύ λιγα αυτά που δίνετε.
μαγαζάτορας: Όπως νομίζετε κύριε.
erizzzz: .....ή μάλλον θα το πάρω τελικά.
μαγαζάτορας: Εντάξει κύριε.
erizzzz: ........ή μάλλον ξέρετε κάτι;Τελικα το αποσύρω.Δεν το ανταλλάσω.
μαγαζάτορας: Κύριε θα αποφασίσετε επιτέλους;;;Τί το περάσατε εδώ,αγγελίες του "My watch";
erizzzz: Καλά,καλά έχετε δίκιο.Ας προχωρήσουμε στην ανταλλαγή.
μαγαζάτορας: Ωραία.Μόνο που θα κάνετε τον κόπο να έρθετε πάλι αύριο.Δεν έχω εδώ το Omega PO που θέλετε και θα πρέπει να το φέρω απο το άλλο μας κατάστημα.
erizzzz: Τι;;;;;Αδύνατον!!!Δε μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο.Εγώ τώρα το θέλω.Δώστε μου ότι έχετε ευχαρίστηση για το Ananta.Δώστε μου έστω και 200€ και θα πάω να το πάρω εγώ απο το άλλο κατάστημα.
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις φίλε erizzzz.Καλαμπούρι κάνω έτσι;Απλά κάνε κι εσύ λίγο
υπομονή.
Για το καλό σου το λέω.......