Αποστολέας Θέμα: το 1ο σχετικα καλο μου ρολοι...  (Αναγνώστηκε 12434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
το 1ο σχετικα καλο μου ρολοι...
« στις: Ιούλιος 04, 2012, 10:08:17 πμ »
καλημερες φιλοι μου!!!!
υπαρχουν καποια λεφτα στην ακρη λογω πτυχιου τα οποια σκεφτομαι να τα επενδυσω σε ρολοι η να τα κρατησω για ταξιδακι με την κοπελια...οποτε τονιζω πως το ρολοι πρεπει να'χει μεταπωλητικη αξια ενω θεωρω απαραιτητο να'ναι εταιρειας ευρεως αποδεκτης μιας και θα'ναι το πρωτο μου ρολοι με τοσα χρηματα....
θελω να'χει διαμετρο 40-42 και να μην ειναι χρονογραφος και να μην εχει ασπρο καντραν..

επισης η αγορα θα γινει απο ελληνικο καταστημα αφου δοκιμασω καμια δεκαρια φορες το ρολοι οποτε αυστηρη προυποθεση να'ναι ρολοι ασπο εταιρεια που ερχεται στην Ελλαδα...

το ποσο φτανει μαξ μεχρι 2000 για κατι που πραγματικα το αξιζει..

δε λεω οχι σε μεταχειρισμενα αρκει να μου προτεινετε εαν ξερετε και απο που μπορω να το παρω...

Τελος εχω σκεφτει να παρω το quartz της ομεγα λογω κυρους της εταιρειας και θα ηθελα της αποψη σας σ'αυτο...

υγ-εχω αυτη τη στιγμη το tissot le locle και το tissot visodate για να σασ δωσω να καταλαβετε τι ρολογια περιπου μ'αρεσουν...
ευχαριστω για το χωρο!

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: το 1ο σχετικα καλο μου ρολοι...
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 04, 2012, 11:02:39 πμ »
Αφού το ξέρεις και εσύ πολύ καλά πως θα σου προταθεί....

...το LLD...    :)
...και θα σου μείνουν και χρήματα για ένα καλό Σ/Κ με την κοπελιά...

Καλή σταδιοδρομία !
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 04, 2012, 11:06:32 πμ »
Φυσικά, να μην ξεχάσω και το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ :

superocean heritage...
Είτε σε 42 είτε σε 46mm με μαύρη ή μπλέ πλάκα.

Εάν μπορείς να το βρείς στα χρήματα που διαθέτεις...χτύπα το αλύπητα !
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 04, 2012, 11:11:43 πμ »
Αφού το ξέρεις και εσύ πολύ καλά πως θα σου προταθεί....

...το LLD...    :)
...και θα σου μείνουν και χρήματα για ένα καλό Σ/Κ με την κοπελιά...

Καλή σταδιοδρομία !

+1000000000000000000000
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 04, 2012, 11:18:02 πμ »
Δεν ξέρω από ποιά πόλη είσαι, αλλά εάν θέλεις σε κάτι πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο...

Νομίζω πως υπάρχει στην Αθήνα, αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος Αθηναίος...

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 04, 2012, 11:59:57 πμ »
ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και για τις ευχες!
η αληθεια ειναι πως δε σκεφτομαι κατι αλλο απο το lld... :D
ισως μονο το quartz της ομεγα η καποιο μεταχειρισμενο moonwatch που'ναι κ ο μεγας ποθος...

επιτρεψτε μου καποιες επιπλεον ερωτησεις
1)ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορω να πετυχω στο λονζιν και εαν μπορειτε να μου στειλετε με π.μ καταστηματα με καλη εκπτωση γιατι δε γνωριζω..ειμαι απο επαρχια αλλα η αγορα θα γινει απο Αθηνα η Θεσ/κη οποτε δεκτες ολες οι προτασεις..
2)αληθεια μπορω να πετυχω το μουν με 2000 σε καλη κατασταση?και εαν ναι που πρεπει να αρχιζω να κοιταω?
3)ξερετε καποια καταστηματα σε Αθηνα που να κανουν πολυ καλες εκπτωσεις σε παλια μοντελα οπως ειχα διαβασει παλαιοτερα κατι για την μπουτικ της breitling?
4)αξιζει να κοιταξω κατι σε tag?
5)περιμενω με ανυπομονησια και αλλες προτασεις..

φιλικα

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 04, 2012, 12:39:49 μμ »
χαιρετώ,
αν ήμουν σε αυτό το budget θα κοίταγα αυτό
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,14736.0.html

το λιγουρεύομαι σαν τι αλλά δεν υπάρχει σάλιο..

μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση www.ora24.gr, δεν ξέρω αν υπάρχει κι άλλο αντίστοιχο.
εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το LLD από quartz OMEGA.
αυτά από μένα.
το LLD μπορείς να το βρεις σε αρκετά καλή τιμή, πολύ κάτω του 2000 που έχεις όριο, θα σου στείλουμε PMs..
φιλικά
Βαγγέλης

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 04, 2012, 01:03:32 μμ »
οποτε συνοψιζοντας μεχρι στιγμης εχουμε

1ον)για μεταχειρισμενα επιλογες ειναι οι αγγελιες του φορουμ,ο Καισαρης,η χρυση ευκαιρια,το chrono24..αληθεια αυτο ειναι μονο διαδικτυακο σαιτ η ειναι και μαγαζι στην Αθηνα?τι διαδικασια ακολουθειται για την αγορα γιατι θελω το ρολογακι οποως προειπα να το δοκιμασω πρωτα με αλλα λογια να χαρω την αγορα οσο δεν παει!!! ;D ;D ;D ;D

2ον)Μεχρι στιγμης lld και ξερο ψωμι!!!εδω περιμενω την καλη διαθεση σας και την αποστολη π.μ για μαγαζια με την αναλογη για τις εποχες που ζουμε εκπτωση...

και το breitling του φιλου pancho παιζει πλεον πολυ εντονα καθως ειναι πιο πανω νομιζω απ'το λονζιν..το ξερω κουραζω αλλα εδω υπαρχει καμια καλη προταση για καποιο μαγαζι?συγνωμη αλλα ειναι τετοια η πρεπουρα μου γιατι την αλλη εβδομαδα παω Αθηνα οποτε θα'θελα μεχρι τοτε να καταληξω και να ξερω 2-3-4 μαγαζια που να σεβονται τον πελατη να μπω να χτυπησω το στοχο αμεσως και να παω  για μπανακια ανετος!! :D :D :D :D

φιλικα

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 04, 2012, 01:26:05 μμ »
Το Β αν πληρωσεις ντουκου παει 2.400 βεβαια σε αλλα μαγαζια ισως παει και πιο κατω  ;) Β απο μενα με 1000
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 04, 2012, 01:31:39 μμ »
...και το breitling του φιλου pancho παιζει πλεον πολυ εντονα καθως ειναι πιο πανω νομιζω απ'το λονζιν..το ξερω κουραζω αλλα εδω υπαρχει καμια καλη προταση για καποιο μαγαζι?συγνωμη αλλα ειναι τετοια η πρεπουρα μου γιατι την αλλη εβδομαδα παω Αθηνα οποτε θα'θελα μεχρι τοτε να καταληξω και να ξερω 2-3-4 μαγαζια που να σεβονται τον πελατη να μπω να χτυπησω το στοχο αμεσως και να παω  για μπανακια ανετος!! :D :D :D :D

φιλικα
Ένας βασικός λόγος που σου πρότεινα το Breitling, είναι πως (...πέρα από το ότι είναι ρολογάρα),
αναζητάς κάτι πιο αναγνωρίσιμο και "βαρύ" ώς όνομα μιας και είναι το πρώτο σου "καλό" ρολόι...

Δεν υποστηρίζω πως η Longines είναι μικρό όνομα, (πως θα μπορούσα άλλωστε, όντας κάτοχος ενός LLD   ;D  ),
αλλά ίσως η Breitling είναι ένα "κλίκ" παραπάνω στον τομέα αυτό...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 04, 2012, 02:00:59 μμ »
Αφού θα είναι το πρώτο σου καλό ρολόϊ,όπως λες,θα σου πρότεινα να εκμεταλλευτείς όλο το ποσό που σκοπεύεις να διαθέσεις.Μη σκεφτείς δηλαδή ότι έχω 2000€ οπότε παίρνοντας το LLD,που με την έκπτωση θα μου βγεί στα 1000€-1100€,μου μένουν και 900€ στην τσέπη.
Όχι πως τα Longines δεν είναι καλά ρολόγια αλλά θα έλεγα να αρχίσεις να κοιτάς μια κατηγορία πιο πάνω.Επειδή τέθηκε μάλιστα και θέμα σύκρισης με την Breitling,επίτρεψέ μου να σου πω πως είναι,όχι μια,αλλά πολλές κλάσεις πάνω η Β.
Άν θέλεις τη γνώμη μου,κοίτα και σε μοντέλα της Β τα οποία έχουν καταργηθεί αλλά δεν πάυουν να είναι ρολογάρες.
Για παράδειγμα το Superocean Steelfish το οποίο το βρίσκεις άνετα στα 2000€ (μαύρο-μπλε-λευκό καντράν).Μιλάμε για ΤΟ ρολόϊ.

Ψάξε λιγάκι και μη βιαστείς να καταλήξεις.Δε θα βγεις χαμένος.....
Καλή έρευνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 04, 2012, 03:22:56 μμ από jim teo »

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 04, 2012, 02:43:34 μμ »
+10000 για το Breitling. Κλάσεις ανώτερη εταιρεία απ'τη Longines. ;)

Αποσυνδεδεμένος nikosperos

• 36mm case
    • Προφίλ
το 1ο σχετικα καλο μου ρολοι...
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 04, 2012, 04:13:27 μμ »
Breitling με κλειστά ματια εγω πρότεινα του φίλου το δικό μου που το έχω αγγελία αλλά δε θέλει με λευκό καντραν

NikosPeros
Jeager-Lecoultre master compressor GMT   railmaster chronometer 2803.52.37 1

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 04, 2012, 08:53:48 μμ »
Αν μπορέσεις  ανεβάσεις το μπάτζετ και να φτάσεις το Superocean Heritage μη το σκέφτεσαι, είναι αστέρι.
Και για το Longines Legend Diver βέβαια δεν χρειάζονται συστάσεις, εξαιρετική επιλογή στα λεφτά του.
Σου στέλνω και πμ για κατάστημα.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 04, 2012, 09:57:39 μμ »
Εγώ για 1ο ρολόι είμαι fan των Οmega, TAGheuer ή και Breitling (αν δώσεις κάτι παραπάνω) σε όποιο μοντέλο σε παίρνει οικονομικά έστω και Quartz.
Έχω πει τη γνώμη μου για τα entry lvls των brands http://www.mywatch.gr/index.php/topic,14932.20.html
και καλώς ή κακώς στο 1ο ρολόι σχεδόν όλοι θέλουν ένα από τα παραπάνω.
Αλλιώς θα συνεχίσουν να τα χαζεύουν κάθε φορά που περνάνε από τη βιτρίνα.

Αφού αποκτήσεις τον παιδικό πόθο μετά αρχίζεις να κοιτάς ρολόγια για συλλογή με βάση τα χαρακτηριστικά.
Στο 1ο ρολόι μετράει το σχήμα το brand και το συναίσθημα που έχεις από αυτό το συνδιασμό.
Οι μηχανές, τα χαρακτηριστικά, οι ποιότητες των μπρασελέ etc μετράνε από το 2ο ρολόι και μετά.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 04, 2012, 10:13:00 μμ »
Ευχαριστω πολυ  παιδια για τις απαντησεις σας ιδιαιτερως το Γιαννη για το π.μ!αν καποιος μπορει να πει και καποιο αλλο καταστημα θα'μουν υποχρεος... ;)
η αληθεια ειναι πως με ταλανιζει αρκετα το να παρω ομεγα η tag αρκει να'ναι και μπαταριας μονο και μονο επειδη ειναι δωρο πτυχιου 1ο καλο ρολοι και το brand name ας ειμαι ειλικρινης παιζει μεγαλο ρολο στην παρουσα φαση για μενα...απ'την αλλη αυτο το λονζιν μ'αρεσει τρελα και ειναι και μηχανικο...μεγαλο μπερδεμα...το ιδιο και τα 2 οαρα;πανω μπραιτλινκ

σε ταγκ χοιερ τι επιλογες εχω αν εχω?
επισης το chrono 24 ειναι μαγαζι στην Αθηνα δηλαδη μπορω να παω να δοκιμασω τα ρολογια του η ειναι μονο διαδικτυακο καταστημα?
οποιεςδηποτε αλλες προτασεις ευπροσδεκτες εως και αναγκαιες ...

ευχαριστω για το χρονο σας..

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 04, 2012, 10:36:17 μμ »
Ευχαριστω πολυ  παιδια για τις απαντησεις σας ιδιαιτερως το Γιαννη για το π.μ!αν καποιος μπορει να πει και καποιο αλλο καταστημα θα'μουν υποχρεος... ;)
η αληθεια ειναι πως με ταλανιζει αρκετα το να παρω ομεγα η tag αρκει να'ναι και μπαταριας μονο και μονο επειδη ειναι δωρο πτυχιου 1ο καλο ρολοι και το brand name ας ειμαι ειλικρινης παιζει μεγαλο ρολο στην παρουσα φαση για μενα...απ'την αλλη αυτο το λονζιν μ'αρεσει τρελα και ειναι και μηχανικο...μεγαλο μπερδεμα...το ιδιο και τα 2 οαρα;πανω μπραιτλινκ

σε ταγκ χοιερ τι επιλογες εχω αν εχω?
επισης το chrono 24 ειναι μαγαζι στην Αθηνα δηλαδη μπορω να παω να δοκιμασω τα ρολογια του η ειναι μονο διαδικτυακο καταστημα?
οποιεςδηποτε αλλες προτασεις ευπροσδεκτες εως και αναγκαιες ...

ευχαριστω για το χρονο σας..
Θα ρωτήσεις εκεί που σου είπε ο Γιάννης. Μακράν η καλύτερη έκπτωση που θα πετύχεις.  ;D

Υ.Γ Συγχαρητήρια και για το πτυχίο σου.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 04, 2012, 11:08:56 μμ »
Breitling με κλειστά ματια εγω πρότεινα του φίλου το δικό μου που το έχω αγγελία αλλά δε θέλει με λευκό καντραν

NikosPeros
Ε έχει και το σκούρο μες στους χρονογράφους αυτό είναι που το κάνει πολύ ιδιαίτερο και η τιμή σου είναι πολύ καλή πιστεύω.
Δεν το λες άσπρο όπως κάτι κουφετάκια + το καινούργιο Superocean με αυτήν την 90's γραμματοσειρά από ψηφιακό κοντέρ αυτοκινήτου σε διαφορα χρώματα
τη θεωρώ απογοητευτική για τα standar της εταιρίας.
ΤΟ δικό σου το αγόραζα άνεταααααα.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος m1234

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 04, 2012, 11:25:12 μμ »
Θα ρωτήσεις εκεί που σου είπε ο Γιάννης. Μακράν η καλύτερη έκπτωση που θα πετύχεις.  ;D

Ρε παιδιά, εμένα το συγκεκριμένο κατάστημα δεν μου είπε καθόλου καλή τιμή. Βέβαια δεν επέμεινα γιατί δεν ήθελα να αγοράσω εκείνη τη στιγμή. Πάντως από τα 4-5 μαγαζιά που ρώτησα αυτός μου είπε την υψηλότερη τιμή που άκουσα και με διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 05, 2012, 01:47:09 πμ »
Ρε παιδιά, εμένα το συγκεκριμένο κατάστημα δεν μου είπε καθόλου καλή τιμή. Βέβαια δεν επέμεινα γιατί δεν ήθελα να αγοράσω εκείνη τη στιγμή. Πάντως από τα 4-5 μαγαζιά που ρώτησα αυτός μου είπε την υψηλότερη τιμή που άκουσα και με διαφορά.
Αν μιλάμε για το ίδιο, μάλλον κάποια λάθος συνεννόηση θα έγινε. Η έκπτωση εκεί είναι στο 28-30% ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης