Αποστολέας Θέμα: TAG HEUER  (Αναγνώστηκε 701360 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aquaracer

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: TAG HEUER
« Απάντηση #500 στις: Ιανουάριος 23, 2012, 01:29:27 μμ »
Όλα καλά . Μπαταρία . Μπήκε καινούρια και έλαβα εγγύηση στεγανοποίησης . 10 λεπτά αναμονής και 30 εβρουλάκια ελαφρύτερος  . Η κάρτα ήταν αρκετή .

;D

alexis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #501 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 01:10:20 μμ »
αυτο το καινουργιο που διαφημιζουν ξερουμε ποτε θα βγει και ποσο θα κανε?

Αποσυνδεδεμένος nikos_trade

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 05:25:43 πμ »
χαιρετω το φορουμ καθοτι καινουριο μελος αλλα με μεγαλη αρρωστεια για τους μικρους μας φιλους που μας ζεσταινουν τους καρπους....
ειμαι ιδιοκτητης του μοντελου με την ασπρη πλακα και το δερματινο λουρακι...CV2A11.FC6235 δωρο της γυναικας μου οταν αρραβωνιαστηκαμε...3 χρονια πριν...

http://www.tagheuer.com/int-en/home#/int-en-thecollections-menswatches-watches-carrera-products-carreracalibre16daydatea-productsheet-cv2a11-fc6235

εκτοτε το ρολοι το εχω φορεσει μετρημενες 10 φορες.....οχι γιατι δεν μου αρεσει αλλα γιατι δεν ταιριαζει στο στυλ μου...
επειδη το να το πουλησω για να παρω αλλο ειναι λιγο μη πρεπον σκεφτηκα να αλλαξω το λουρι με μπρασελε και την πλακα απο ασπρη σε μαυρη...CV2A10.BA0796

http://www.tagheuer.com/int-en/home#/int-en-thecollections-menswatches-watches-carrera-products-carreracalibre16daydatea-productsheet-cv2a10-ba0796

αν ολα αυτα ειναι εφικτα παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας καθως και κοστος στο περιπου....

αν ειμαι δε και τοσο τυχερος και υπαρχει καποιος απο εδω με το ιδιο προβλημα...αναποδα...τοτε γιατι οχι.....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 12:00:24 μμ »
Καλωσήρθες στο φόρουμ.
Τεχνικά αυτές οι αλλάγές γίνονται και εύκολα μάλιστα. Το κόστος της εργασίας είναι πολύ χαμηλό. Για ο κόστος των ανταλλακτικών (καντράν, στεφάνη, μπρασελέ) θα χρειστεί επικοινωνία με την αντιπροσωπεία, αλλά θα είναι σημαντικό. Μπορείς να το μειώσεις αρκετά, μη βάζοντας το μπρασελέ, αλλά ένα after market λουράκι σε πιό σπορ γραμμή. Υπάρχουν ανάλογα θέματα στο φόρουμ όπου μπορείς να πάρεις μια ιδέα.
Μπορείς να πάρεις ο ίδιος τα ανταλλακτικά ή να αφήσεις όλη τη δουλειά να την κάνει ένας τεχνικός, που έτσι κι αλλιώς θα τον χρειαστείς για την τοποθέτηση.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος lefteris31

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #504 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 12:45:30 μμ »
χαιρετω το φορουμ καθοτι καινουριο μελος αλλα με μεγαλη αρρωστεια για τους μικρους μας φιλους που μας ζεσταινουν τους καρπους....
ειμαι ιδιοκτητης του μοντελου με την ασπρη πλακα και το δερματινο λουρακι...CV2A11.FC6235 δωρο της γυναικας μου οταν αρραβωνιαστηκαμε...3 χρονια πριν...

[url]http://www.tagheuer.com/int-en/home#/int-en-thecollections-menswatches-watches-carrera-products-carreracalibre16daydatea-productsheet-cv2a11-fc6235[/url]

εκτοτε το ρολοι το εχω φορεσει μετρημενες 10 φορες.....οχι γιατι δεν μου αρεσει αλλα γιατι δεν ταιριαζει στο στυλ μου...
επειδη το να το πουλησω για να παρω αλλο ειναι λιγο μη πρεπον σκεφτηκα να αλλαξω το λουρι με μπρασελε και την πλακα απο ασπρη σε μαυρη...CV2A10.BA0796

[url]http://www.tagheuer.com/int-en/home#/int-en-thecollections-menswatches-watches-carrera-products-carreracalibre16daydatea-productsheet-cv2a10-ba0796[/url]

αν ολα αυτα ειναι εφικτα παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας καθως και κοστος στο περιπου....

αν ειμαι δε και τοσο τυχερος και υπαρχει καποιος απο εδω με το ιδιο προβλημα...αναποδα...τοτε γιατι οχι.....
καλημερα και απο εμενα  το κοστος για το ολο project υπολογισε να κοστισει  350-450ε το μπρασελε  και το καντραν μαζι με τους δεικτες υπολογιζω κανα 100-150 ε και η tag heuer δεν στελενει πλεον ανταλακτικα οποτε μονο εκει μπορει να γινει η αλλαγη με το αναλογο κοστος ,για το καντραν λεω.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 01:02:57 μμ »
Τα πράγματα ειναι πολύ σφιχτά πλέον με τα ανταλλακτικά όχι μόνο με την Tag αλλά και με άλλες εταιρείες όπως η Omega και η Breitling. Όμως παρόλη τη δυσκολία η δουλειά μπορεί να γίνει και εκτός αντιπροσωπείας, όπου σίγουρα το κόστος εργασίας θα είναι πολύ λιγότερο. Μόλις μίλησα με τον τεχνικό μου για άσχετο θέμα και επ'ευκαιρία τον ρώτησα και για ανταλλακτικά από Τag Heuer.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 08:26:50 μμ »
πηγα σημερα στο βηχο και τους ρωτησα...μου ειπαν οτι αυριο θα μου τηλεφωνησουν και θα με ενημερωσουν για το κοστος....οτι μαθω θα το μαθετε...
σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 07:40:54 μμ »
μολις μου απαντησαν....
μπρασελε 370
στεφανη 150
πλακα με εργασια 400 !!!!!!!
συνολο 920......τη γνωμη σας παρακαλω...

Αποσυνδεδεμένος aspromavros

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 08:41:11 μμ »
μολις μου απαντησαν....
μπρασελε 370
στεφανη 150
πλακα με εργασια 400 !!!!!!!
συνολο 920......τη γνωμη σας παρακαλω...

Με αυτα τα λεφτα, παρε ενα 2ο ρολοι που να ταιριαζει στο συλ σου και ετσι θα εχεις 2 ρολογια.... ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 10:20:48 μμ »
Πολλά τα λεφτά!!! Και για μένα δεν αξίζει ο κόπος. Παίρνεις ένα άλλο πιό σπορ ρολόι και κρατάς το Tag για καμμιά βραδυνή έξοδο ;)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Φεβρουάριος 08, 2012, 02:53:36 μμ »
Κανονικη ληστεια. Δεν αξιζει νομιζω.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #511 στις: Φεβρουάριος 08, 2012, 03:43:51 μμ »
Όχι απλά δεν αξίζει αλλά μιλάμε για κανονικό ξεβράκωμα.Εγώ λέω να αρχίσουν οι προτάσεις για ρολόϊ αξίας 920€.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Φεβρουάριος 08, 2012, 07:41:10 μμ »
συμφωνω μαζι σας....το μονο που ισως κανω ειναι το μπρασελε....αλλαζει τελειως το ρολοι και μονο με αυτο...
αλλα η πλακα 400 αν ειναι δυνατον....!!!
και σε τετοιους χαλεπους καιρους......

Αποσυνδεδεμένος akaliptosZR

• Just Registered
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Μάρτιος 06, 2012, 06:12:01 μμ »
Δεν χρειάζεται τίποτε ιδιαίτερο, το μόνο που θα ζητήσει κάποια στιγμή είναι αλλαγή μπαταρίας, κατά τη οποία θα ζητήσεις και έλεγχο στεγανοποίησης.

Καλοφόρετο

Αποσυνδεδεμένος akaliptosZR

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Μάρτιος 06, 2012, 06:28:25 μμ »
Δεν χρειάζεται τίποτε ιδιαίτερο, το μόνο που θα ζητήσει κάποια στιγμή είναι αλλαγή μπαταρίας, κατά τη οποία θα ζητήσεις και έλεγχο στεγανοποίησης.

Καλοφόρετο

Ευχαριστώ πολύ !!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Μάρτιος 10, 2012, 02:11:17 πμ »
Οι άνθρωποι έχουν σκιστεί τελείως! Είχαμε μείνει κάγκελο με το Mikrotimer Flying 1000, που μέτραγε το 1/1000ο του δευτερολέπτου, με ελατήριο 500Hz συχνότητα ( 3.600.000 v.p.h ) και τώρα μας στέλνει τελείως με το Mikrogirder 2000, που μετρά τα 5/10000α του δευτερολέπτου, με συχνότητα 1000 Hz ( 7.200.000 v.p.h ) και νέο ελατήριο το οποίο καταναλώνει λιγότερο power reserve απο το συνηθισμένο. Και τώρα περιμένουμε Mikrogirder 10000, που λογικά θα μετρά το 1/10000 του δευτερολέπτου...? Τί γίνεται ρε? Δε περιγράφω άλλο! Δείτε το βίντεο! ;D

Υ.Γ Εν τω μεταξύ μοιάζει σα πειραγμένο Seiko Bullhead! Η ///AMG Black Series έκδοση του Bullhead τελείως!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Μάρτιος 10, 2012, 09:33:07 πμ »
Φαινεται εκπληκτικη μηχανη,προσωπικα μου αρεσει και εμφανισιακα.
πολυ ωραιο και το videaκι.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Spyros_stam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Ιούλιος 03, 2012, 12:01:54 μμ »
ολα τα λεφτα το ρολοι..εμενα μου αρεσουν πολυ τα carrera!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Ιούλιος 03, 2012, 07:40:46 μμ »
Παρότι η Tag Ηeuer κατατάσεται, στη συνείδηση του κοινού και των ρολογόφιλων, στην κατηγορία Omega-Breitling και κάτω από Rolex κλπ, μηχανολογικά έχει πολυ ανώτερα επιτεύγματα από αυτές  ;)
Μην ξεχνάμε πχ την V4 με τους ιμάντες...