Αποστολέας Θέμα: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ  (Αναγνώστηκε 1349 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
« στις: Μάιος 12, 2012, 02:35:17 μμ »
Καλησπέρα. Μετά από ένα δυνατό, σχετικά, χτύπημα- ''ατυχήμα'' στο Hamilton μου, παρουσιάστηκε ένα μικρό σημαδάκι που... αν και μικρό, μου χει ''κάτσει'' και νιώθω κάπως... Να πω ότι είναι από την καθημερινή χρήση του ρολογιού μου (και άρα αναμενόμενο) να το καταλάβω, αλλά το φοράω μόνο για βόλτα και όχι στη δουλειά. Γνωρίζετε αξιόπιστους τεχνίτες σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να...επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη μου; Ευχαριστώ.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 12, 2012, 03:26:28 μμ »
Καλησπέρα!Και μένα έχει ένα-δυο μικρά σημαδάκια το hamilton μου.
Καταλαβαίνω τι λες αλλά γνώμη μου αν δεν είναι κάτι σημαντικό μη μπεις σε διαδικασία γυαλίσματος.
Ίσως κάποια στιγμή αργότερα αν μαζευτούν αρκετά (σαν τα γρατζουνίσματα σε καινούριο αυτοκίνητο).. ;D
Αλήθεια,στη στεφάνη το έπαθες;Επειδή έχω το ίδιο σε αυτόματο,είναι αρκετά εκτεθειμένο μιας και 44άρι..

Φιλικά, Μάνος.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 13, 2012, 10:19:24 πμ »
Καλημέρα. Στη στεφάνη το έπαθα και...αν δε σου το δείξουν, είναι δύσκολο  να το εντοπίσεις. Μιλάμε για χιλιοστό. Το ρολόι είναι ''βουρτσισμένο'' και όχι γυαλισμένο. Ρώτησα τον πατέρα ενός φίλου μου που ασχολείται με παλιά ρολόγια στην Αθήνα και μου είπε πως υπάρχουν τεχνίτες εκεί που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Λεπτομέρειες και λοιπά στοιχεία των τεχνιτών αυτών δεν ρώτησα, μιας και ήθελα μια γνώμη από το φόρουμ. Κι εγώ συμφωνώ σε αυτό που λες, ότι όταν μαζευτούν κι άλλα, τότε να μπω στη διαδικασία μιας και εδώ που τα λέμε, δεν αξίζει για ένα χιλιοστό τώρα... Απλά  για... να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση μεγαλύτερων ''ατυχημάτων''. Ευχαριστώ.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!