Αποστολέας Θέμα: Εγέρθητοι και μη μιλάει κανείς... με τις υγείες σας  (Αναγνώστηκε 27310 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Εγέρθητοι και μη μιλάει κανείς... με τις υγείες σας
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 21, 2012, 09:44:34 μμ »
Ανθελληνες πλεον μπορουν να χαρκτηριζονται,οσοι με την πενιχρη δυναμη της ψηφου τους,επελεξαν να συνεχιστει το ξεπουλημα αυτου του τοπου,καποτε αυτους (την πλειοψηφια τους) τους θεωρουσα παραπληροφορημενους,πλεον τους θεωρω συνενοχους,φιλε Θανο η επανασταση εχει ηδη ξεκινησει μεσα στις καρδιες μας,την σπιθα περιμενουμε.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 21, 2012, 09:53:17 μμ »
Ο κ. Μπερλουσκόνι, πολύ "έμπειρος"  πολιτικός άνδρας διατύπωσε μια απορία. Την ίδια απορία με τον κ. Μπερλουσκόνι έχω και εγώ και περιμένω απάντηση από τους Ευρώπληκτους. Γιατί να χαθεί συνολικά μέρος του εθνικού μας πλούτου, αν επιστρέψουμε οι "Νότιοι" στα εθνικά μας νομίσματα; Θα αφαιρεθεί μέρος της ενσωματωμένης στα σπίτια μας εργασίας των μαστόρων που τα κτίσανε; Μήπως θα χάσουμε την ικανότητά μας για εργασία; Τα χωράφια μας θα χάσουν από πάνω τους τον ήλιο ή μήπως θα στερέψουνε τα νερά μας; οι ελληνικές μικροβιομηχανίες λιπασμάτων, που σε πείσμα της παγκοσμιοποίησης, παράγουν ελληνικά λιπάσματα θα κλείσουν; Ο ορυκτός μας πλούτος θα χωθεί πιο βαθιά στη γη; Δεν θα μας δίνουν οι Ιρανοί και οι Ρώσοι πετρέλαιο; Θα συμβεί κάτι άλλο;
Υποψιάζομαι πως αυτό που θα συμβεί, όταν διαλυθεί η Ευρωζώνη, θα είναι το εξής: Οι συνάνθρωποί μας απανταχού της Γης, που έχουν αποταμιεύσει καθ' οιονδήποτε τρόπο σε οποιονδήποτε χαρτονόμισμα, θα ανακαλύψουν την τραγική αλήθεια, που τόσο μανιωδώς και επιμελώς τους κρύβουν οι "υπερασπιστές" του Ευρώ και της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη. Θα ανακαλύψουν έντρομοι πως όλος αυτός ο λογιστικός πλούτος είναι virtual.
Αυτό δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ποτέ. Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ποτέ.
Και το εκλογικό αποτέλεσμα πιστοποίησε πως οι μισοί περίπου Έλληνες κάνουν αυτό που κάνουν πολλοί άνθρωποι στην καθημερινή ζωή. Έχοντας καταλάβει πως πάσχουν από μια σοβαρή ασθένεια προτιμούν να μην πηγαίνουν στο γιατρό, γιατί τρέμουν στην ιδέα πως θα τους αποκαλύψει την ασθένειά τους. Αυταπατώνται με τη βλακώδη συλλογιστική: "Δεν έχω τίποτα. Ένα πονάκι είναι. Θα περάσει. Αλλά και, αν έχω "κάτι",  καλύτερα να μην το μάθω. Ας περάσω μερικά χρόνια ξέγνοιαστα. Μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε" .
Φυσικά και μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε. Γιατί όμως να πεθάνουμε πριν από την ώρα μας. Και το πιο εξοργιστικό: Γιατί στην κηδεία μας νεκροθάφτες να είναι οι Μπαρόζο, Σόιμπλε, Μέρκελ και Σια (ΣΒΚ); Εεε ... γιατί;

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 21, 2012, 11:32:20 μμ »
Φωνάζοντας εδώ και 2,5 χρόνια ότι η χώρα έπρεπε να διολισθήσει όσο ομαλότερα γίνεται πίσω στο εθνικό μας νόμισμα, χαρακτηρίστηκα (όχι εδώ μέσα) τρελλός, οπισθοδρομικός και καταστροφικός... Όσο δεν έχεις δικό σου νόμισμα και παραγωγή που να τα κανονίζεις μόνος σου, είσαι σκλάβος και έρμαιο. Τώρα με το 70% των συμπατριωτών μου παραπληροφορημένο, αναμένω μεν να διατηρηθώ στο ευρώ, το οποίο όμως θα αποδειχτεί ιδιαίτερα τοξικό για τον Νότο.
Συμφωνώ 200% με τον αγαπητό φίλο Coral.
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 21, 2012, 11:39:35 μμ »
Ο κ. Μπερλουσκόνι, πολύ "έμπειρος"  πολιτικός άνδρας διατύπωσε μια απορία. Την ίδια απορία με τον κ. Μπερλουσκόνι έχω και εγώ και περιμένω απάντηση από τους Ευρώπληκτους. Γιατί να χαθεί συνολικά μέρος του εθνικού μας πλούτου, αν επιστρέψουμε οι "Νότιοι" στα εθνικά μας νομίσματα; Θα αφαιρεθεί μέρος της ενσωματωμένης στα σπίτια μας εργασίας των μαστόρων που τα κτίσανε; Μήπως θα χάσουμε την ικανότητά μας για εργασία; Τα χωράφια μας θα χάσουν από πάνω τους τον ήλιο ή μήπως θα στερέψουνε τα νερά μας; οι ελληνικές μικροβιομηχανίες λιπασμάτων, που σε πείσμα της παγκοσμιοποίησης, παράγουν ελληνικά λιπάσματα θα κλείσουν; Ο ορυκτός μας πλούτος θα χωθεί πιο βαθιά στη γη; Δεν θα μας δίνουν οι Ιρανοί και οι Ρώσοι πετρέλαιο; Θα συμβεί κάτι άλλο;
Υποψιάζομαι πως αυτό που θα συμβεί, όταν διαλυθεί η Ευρωζώνη, θα είναι το εξής: Οι συνάνθρωποί μας απανταχού της Γης, που έχουν αποταμιεύσει καθ' οιονδήποτε τρόπο σε οποιονδήποτε χαρτονόμισμα, θα ανακαλύψουν την τραγική αλήθεια, που τόσο μανιωδώς και επιμελώς τους κρύβουν οι "υπερασπιστές" του Ευρώ και της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη. Θα ανακαλύψουν έντρομοι πως όλος αυτός ο λογιστικός πλούτος είναι virtual.
Αυτό δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ποτέ. Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ποτέ.
Και το εκλογικό αποτέλεσμα πιστοποίησε πως οι μισοί περίπου Έλληνες κάνουν αυτό που κάνουν πολλοί άνθρωποι στην καθημερινή ζωή. Έχοντας καταλάβει πως πάσχουν από μια σοβαρή ασθένεια προτιμούν να μην πηγαίνουν στο γιατρό, γιατί τρέμουν στην ιδέα πως θα τους αποκαλύψει την ασθένειά τους. Αυταπατώνται με τη βλακώδη συλλογιστική: "Δεν έχω τίποτα. Ένα πονάκι είναι. Θα περάσει. Αλλά και, αν έχω "κάτι",  καλύτερα να μην το μάθω. Ας περάσω μερικά χρόνια ξέγνοιαστα. Μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε" .
Φυσικά και μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε. Γιατί όμως να πεθάνουμε πριν από την ώρα μας. Και το πιο εξοργιστικό: Γιατί στην κηδεία μας νεκροθάφτες να είναι οι Μπαρόζο, Σόιμπλε, Μέρκελ και Σια (ΣΒΚ); Εεε ... γιατί;

κι άλλα τόσα!! (και για τα δύο posts)
+1000000000000000000

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 21, 2012, 11:53:51 μμ »
Παράθεση
Όσο δεν έχεις δικό σου νόμισμα και παραγωγή που να τα κανονίζεις μόνος σου, είσαι σκλάβος και έρμαιο

ετσι οπως το λες,στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας εισαγουμε πορτοκαλια,αποτελεσμα της ταχαμου κοινης αγροτικης πολιτικης,που απωτερο σκοπο ειχε να πληξει την αυτοτελεια ειδικα σε τροφιμα,των χωρων του νοτου.
Γιατι ειδικα σε τροφιμα;μα για να απειλουν τους λαους με πεινα,εχω ξαναγραψει οτι ο ανθρωπος χωρις μιρτσιντε ζει,χωρις ψωμι οχι,ετσι λοιπον ο βιομηχανοποιημενος βορρας(κυριως η Γερμανοι)κατορθωσε να εχει μηδενικη σχεδον ανεργια,σ αντιθεση με τον παλαι ποτε τροφιμοπαραγωγο νοτο,οπου πλεον 1 στους 4 εργαζεται.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 22, 2012, 12:03:58 πμ »
Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να είμαστε στη νομισματικη ένωση και αργότερα και σε μία πολιτική ένωση. Η χρήση του ευρώ έφερε ακρίβεια σε πολλά είδη, αλλά παράλληλα οφέλησε σε πολλούς τομείς, όπως μείωση πληθωρισμού, ευκολότερες συναλλαγές σε εισαγωγές-εξαγωγές, πρόσβαση σε κάποια είδη που παλιότερα ήταν είδος πολυτελείας για τον Έλληνα(αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά κλπ κλπ) και έδωσε στη χώρα μία μεγαλύτερη βαρύτητα. Προτιμώ λοιπόν την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και όχι έξω από αυτήν. Φυσικά μιλάω για μια Ευρώπη διαφάνειας-δικαιοσύνης και όχι για μια Ευρώπη με κράτη-αντίπαλους όπως είναι τώρα...
Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ όρους σαν αυτούς των μνημονίων και της δανειακης σύμβασης. Προτιμώ εθνική αξιοπρέπεια με δραχμή παρά να είμαι αποικία οποιασδήποτε Γερμανίας.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούνιος 22, 2012, 12:16:52 πμ »
Παράθεση
μείωση πληθωρισμού, ευκολότερες συναλλαγές σε εισαγωγές-εξαγωγές
,

κυριως εισαγωγες διοτι ο στασιμοπληθωρισμος σ εκανε μη ανταγωνιστικο στις εξαγωγες,αρα ελλειματικο εμπορικο ισοζυγιο και μειωση παραγωγικοτητας.

Παράθεση
πρόσβαση σε κάποια είδη που παλιότερα ήταν είδος πολυτελείας για τον Έλληνα(αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά κλπ κλπ)

ακριβως, ωθηση στην βιομηχανικη παραγωγη των βιομηχανικα ανεπτυγμενων χωρων,κυριως Γερμανια που για να εχει μειωση κοστους παραγωγης κρατησε σταθερους τους μισθους για μια 10ετια περιπου.

Παράθεση
Προτιμώ λοιπόν την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και όχι έξω από αυτήν. Φυσικά μιλάω για μια Ευρώπη διαφάνειας-δικαιοσύνης και όχι για μια Ευρώπη με κράτη-αντίπαλους όπως είναι τώρα
...

μαζι σου,διασφαλισε μου ομως την ενοτητα κι οχι την επιλεκτικη αναπτυξη

Παράθεση
Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ όρους σαν αυτούς των μνημονίων και της δανειακης σύμβασης. Προτιμώ εθνική αξιοπρέπεια με δραχμή παρά να είμαι αποικία οποιασδήποτε Γερμανίας.

2 φορες μαζι σου,γι αυτο θα χαρω οταν δω κρεμαλες στο Συνταγμα για τιμωρια των δοσιλογων