Αποστολέας Θέμα: Από την μία....  (Αναγνώστηκε 2129 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Από την μία....
« στις: Μάιος 06, 2012, 10:22:21 πμ »
...είναι ευτυχία να έχεις μεγάλο καρπό γιατί μπορείς να φορέσεις μεγάλα ρολόγια, που διαφορετικά δεν θα μπορούσες...

από την άλλη, είναι κατάρα γατί ακόμα και πολύ μεγάλα σε μέγεθος λουριά (όπως αυτό στην φωτό 140/80) τα φοράς στην τελευταία τρύπα (ειδικά τώρα με τις ζέστες που ο καρπός μεγαλώνει περισσότερο )...

Το λουρί αυτό είναι paolo18 και το αγόρασα δεύτερο χέρι. Κοιτάξτε που το φόραγε ο προηγουμένος ιδιοκτήτης, δεύτερη τρύπα από πάνω  ???

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 06, 2012, 10:32:02 πμ από PanosI »

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
Απ: Από την μία....
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 06, 2012, 10:38:26 πμ »
Είναι κι ευλογία τα μεγάλα λουριά γιατί έχουν χώρο για μερικές ακόμη τρύπες!

Το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε τόσο μικρό καρπό δείχνει την τάση των απανταχού Paneristi να φορούν στο ρολόι τους λουριά με ουρά!
Στυλιστικό κατάλοιπο -που το λατρεύω!- του να υπάρχει μακρύ λουρί για να μπορεί να φοριέται πάνω από τη στολή.

Φίλε είναι Ευλογία να χαίρεσαι αυτό το ρολόι...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 06, 2012, 11:01:08 πμ »
Να 'σαι καλά φίλε μου  :cheers:

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 07, 2012, 01:45:12 μμ »
Ξέχασες να πεις όμως Πάνο ότι ο μεγάλος καρπός είναι και ατυχία γιατί δεν μπορείς να φορέσεις μικρά ρολόγια, κάτω από 40, γιατί δείχνουν αστεία.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 07, 2012, 02:01:08 μμ »
Ξέχασες να πεις όμως Πάνο ότι ο μεγάλος καρπός είναι και ατυχία γιατί δεν μπορείς να φορέσεις μικρά ρολόγια, κάτω από 40, γιατί δείχνουν αστεία.

Έτσι είναι Θοδωρή, αλλά με δεδομένο ότι όλες οι εταιρίες, ακόμα και η Rolex, μεγαλώνουν σε μέγεθος τα ρολόγια τους, είναι λίγο δύσκολο να πάει κανείς προς τα πίσω. Αν η τάση ήταν αντίθετη, τότε ναι θα ήταν σοβαρή ατυχία.

Εκτός και αν σκοπεύεις να κινηθείς αποκλειστικά σε Patek Philippe, Lange και γενικότερα στην υπερυψηλή ωρολογοποιία.  ;)   
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 07, 2012, 03:24:30 μμ από PanosI »

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 07, 2012, 03:23:23 μμ »
Μα εμένα με ξέρεις. Εκεί κινούμαι μόνο. :D :D :D
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.