Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό φόρουμ για Ωρολογοποιία
Σε συνεργασία με το
www.paneristihellas.gr
MyWatch.gr Tapatalk ENABLED ! ! !
Το MyWatch.gr στο Facebook
To MyWatch.gr δέχεται το μήνα πάνω από 41.000 μοναδικές επισκέψεις, από την Ελλάδα και το εξωτερικό!
Νέο Ενότητα: Εντός Εκτός και Επί τα Αυτά --> Η Γωνία του ερασιτέχνη Ωρολογοποιού
ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ στα Τεχνικά θέματα
Τι φοράνε τα μέλη του MyWatch.gr ? ? ?
NEΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ: Modular, Integral Caliber ορισμοί, απόψεις, διαξιφισμοί !
To MyWatch.gr είναι ενεργό, αδιάλειπτα από τον Μάρτιο 2006, και δέχεται καθημερινά πάνω από
1000
μοναδικές επισκέψεις
NEA ENOTHTA - ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να φωτογραφίσω το ρολόι μου...?
Για Επιλογή-Αγορά ρολογιού,
Ζητήστε την άποψη άλλων μελών.
Kαταστήματα και αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το Internet.
Αρχική
Βοήθεια
Σύνδεση
- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
»
Ελεύθερες συζητήσεις - Image / Video Gallery
»
Chat & Fun
»
Απο ποτε ξεκινησατε?(+μπονους νεο μέλος!!)
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Απο ποτε ξεκινησατε?(+μπονους νεο μέλος!!) (Αναγνώστηκε 1264 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
morfeas3kala
38mm case
«
στις:
Μάιος 05, 2012, 11:45:17 μμ »
Είμαι περίεργος να μάθω από πόσο νωρίς ξεκινήσατε να κάνετε συλλογές ρολογιών..(κυριως αυτα που αγοράσατε μόνοι σας ..) Εγώ π.χ. είμαι 23 χρονών και έχω μέχρι τώρα 4 ρολόγια..(τα 2 δεν είναι και τίποτα σημαντικά η ακριβά..)φυσικά δεν βάζω μέσα και αυτό που αγόρασα από τον THANOS58(σε ευχαριστώ πολύ Θάνο) καθώς το έκανα δώρο..Αλλά και πάλι (μπορεί λόγω της τρέλας για τα ρολόγια)μου φαίνεται πως δεν έχω τίποτα..
Και φυσικά έτσι όπως μας έχουν πάει τους μισθούς δεν βλέπω να αγοράζω καθόλου μα καθόλου σύντομα ένα από τα δυο ρολόγια που είναι στόχοι ζωής..το panerai 372 η το breitling-b01 τα οποία θέλω κάποια στιγμή να τα κάνω δικά μου πριν πεθάνω!!(τουλάχιστον ένα από τα δύο)
αναρωτιέμαι μήπως βιάζομαι να αποκτήσω συλλογή η είναι φυσιολογικό..?
εσείς σαν πιο έμπειροι σε αυτό το θέμα τη λέτε..?
Επί της ευκαιρίας..να σας γνωρίσω το νέο μου απόκτημα που περήφανα σας παρουσιάζω
(ελαφρώς μεταχειρισμένο..αλλά με τον μισθό εκεί που έφτασε πλέον,πολύ δύσκολα για καινούργιο..)
Καταγράφηκε
alexandrosF.
42mm case
Απ: Απο ποτε ξεκινησατε?(+μπονους νεο μέλος!!)
«
Απάντηση #1 στις:
Μάιος 05, 2012, 11:52:35 μμ »
Ομορφο το κουαντρατο! Εγω από τα 16 περιπου, αλλα ειναι κληρονομικη η τρελα! Λογω του οτι δεν εργαζομαι ακομα τα περισσοτερα ηταν δωρα η αποτελεσμα οικονομιων από χαρτηλικια
Καταγράφηκε
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta
poseidon88
48mm case
«
Απάντηση #2 στις:
Μάιος 06, 2012, 12:08:35 πμ »
Καλορίζικο το tissot,όμορφο..
Περίπου ένα χρόνο πριν ανακάλυψα το φόρουμ,στα 23.
Όλοι έχουμε την ανυπομονησία να φτιάξουμε τη συλλογή μας-κι αυτά τα άτιμα τα ρολόγια τα θες όλα!!
Απλά χρειάζεται υπομονή ώστε να γίνονται και οι σωστές επιλογές έχτω και λιγότερες..
Φιλικά, Μάνος.
Καταγράφηκε
morfeas3kala
38mm case
«
Απάντηση #3 στις:
Μάιος 06, 2012, 12:23:45 πμ »
πράγματι χρειάζεται υπομονή...αλλά έλα που δεν κρατιέμαι!!και όσο δεν κρατιέμαι τόσο δεν έχω χρήματα να πάρω αυτά που θέλω...
Εύχομαι πραγματικά να μεγαλώσω τη συλλογή μου..μου φαίνεται πολύ μικρή!
Καταγράφηκε
koubilaihan
Honorary Moderator
Tourbillion
«
Απάντηση #4 στις:
Μάιος 07, 2012, 01:48:40 μμ »
Υπομονή, υπομονή, υπομονή.
Ένα καλό το χρόνο μπορείς να παίρνεις; Σε 10 χρόνια θα έχεις μια ζηλευτή συλλογή.
Καταγράφηκε
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
»
Ελεύθερες συζητήσεις - Image / Video Gallery
»
Chat & Fun
»