Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΣΕ HAMILTON KHAKI AUTOMATIC X-WIND  (Αναγνώστηκε 1578 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jorje

• Just Registered
    • Προφίλ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΣΕ HAMILTON KHAKI AUTOMATIC X-WIND
« στις: Απρίλιος 20, 2012, 02:05:10 μμ »
Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια πολλά,

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι..Ακριβώς πριν 2 χρόνια και 10 μέρες αγόρασα ένα Hamilton X-Wind automatic και το βράδυ της ανάστασης το ρολόι σταμάτησε να δουλεύει ως εκ θαύματος!  :) (μάλλον έφταιγε ότι είχα καιρό να μπω σε εκκλησία...). Ο ρότορας γυρίζει κανονικά, οι δείκτες είναι κολλημένοι.
Το θέμα δυστυχώς είναι ότι είχε λήξει η εγγύηση του για μερικές μέρες..Το πάω λοιπόν χθές, εκεί που το αγόρασα (κέντρο) και με ενημέρωσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μετάδοση (...?) και οτι θα χρειαστεί να λυθεί και να του γίνει service ενώ μετά το πέρας της επισκευής θα έχω και εγγύηση καλής λειτουργίας 1 έτους...Μου ζήτησαν 150 ευρώ...
Η ερώτηση μου είναι η εξής: Την βρίσκετε λογική τιμή? (αν και δεν είμαι ειδικός, εγώ όχι) Αν όχι, γνωρίζετε κάποιον τεχνίτη καλό (και πιο οικονομικό) που μπορώ να το πάω;

Ευχαριστώ,
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΣΕ HAMILTON KHAKI AUTOMATIC X-WIND
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 20, 2012, 02:19:40 μμ »
Καλωσήρθες. Αν δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πρόβλημα και το κόστος ανταλακτικών είναι δύσκολο να σου πούμε ακριβώς. Πάντως κάνε μια διασταύρωση και με άλλους τεχνικούς, σίγουρα θα σου προτείνουν κάποιους τα μέλη.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Jorje

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 20, 2012, 02:23:50 μμ »
Απ'ότι κατάλαβα από αυτά που μου είπαν, κάτι εσωτερικά στον μηχανισμό μετακινήθηκε από κάποιο χτύπημα..Δεν νομίζω ότι πρόκειται για αλλαγή κάποιου ανταλλακτικού..

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 20, 2012, 02:48:39 μμ »
Πρόβλημα μετάδοσης σημαίνει πως ο ρότορας κινείται, χωρίς να κουρδίζει το μπαρελιέ. ( mainspring ) Με απλά λόγια το μπαρελιέ δεν "ακούει" τον ρότορα. Αυτό κάτι έχει να κάνει με τον ρότορα μόνο (νομίζω), οπότε μικρή η ζημιά.