Αποστολέας Θέμα: Aγορά ρολογιού μέχρι 250 ευρώ...  (Αναγνώστηκε 6452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris26

• Just Registered
    • Προφίλ
Aγορά ρολογιού μέχρι 250 ευρώ...
« στις: Απρίλιος 18, 2012, 08:14:08 μμ »
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ και συγχαρητήρια για το μεράκι σας...

Μ' αρέσουν πολύ τα ρολόγια (χωρίς να έχω γνώσεις πολλές γύρω από το θέμα) τώρα έχω ένα festina f16242 κοντά 4 χρόνια αλλά πλέον θέλω να πάρω άλλο.

Μ' αρέσουν τα ρολόγια με μαύρο καντράν συνήθως και θέλω να έχει κάπως μεγάλη διάμετρο δεν εννοώ και τεράστιο αλλά θέλω κάτι μεγαλύτερο από 42 mm πχ σε διάμετρο που τόσο είναι αυτό που φοράω τώρα.

Μηχανισμός και ποιότητα κατασκευής δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Επίσης οι λειτουργίες που τυχόν έχει ούτε αυτές με ενδιαφέρουν. Κυρίως με ενδιαφέρει εμφανισιακά να είναι ωραίο.

Eνδεικτικά κάποια ρολόγια που μ' αρέσουνε:

http://www.click-buy.eu/product/1282/edifice-men-s-watch-eqw-m710-1a.html
(εγγύηση casio μεν αλλά φαινεται  αρκετά τεράστιο και χοντροκομμένο)

http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=22993&option=com_virtuemart&Itemid=1
(πιο κομψό από το πάνω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή αυτή η εταιρία)

http://precisiontimeco.com/watches/sottomarino-italia-watches/sottomarino-italia-otaria-sm50095-a.html?SID=3d21d61097025a8a60b7fddb3803fa73
(πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου αλλά δεν ξέρω μαγαζιά με τη συγκεκριμμένη μάρκα στην  Αθήνα.. Γνωρίζει μήπως κανείς που μπορώ να βρω sottomarino; )

Περιμένω τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας!

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Aγορά ρολογιού μέχρι 250 ευρώ...
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 18, 2012, 09:08:25 μμ »
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Δύο ερωτήσεις αρχικά..
Ψάχνεις συνειδητοποιημένα για quartz (μπαταρίας);Η θα σε ενδιέφερε και αυτόματο;Εμείς έχουμε μια αδυναμία στα δεύτερα..
Τα ρολόγια που μας έδειξες είναι και τα 3 χρονογράφοι.Ωστόσο λες ότι δε σε ενδιαφέρουν οι λειτουργίες.Άρα είσαι ανοικτός και σε κάτι με απλό καντράν.;

Φιλικά, Μάνος.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 18, 2012, 10:37:55 μμ »
Με 250 ευρω αγοραζεις 3-5 swatch ή κανα δυο g-shock και εισαι κυριος! ;)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 18, 2012, 11:36:06 μμ »
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Δύο ερωτήσεις αρχικά..
Ψάχνεις συνειδητοποιημένα για quartz (μπαταρίας);Η θα σε ενδιέφερε και αυτόματο;Εμείς έχουμε μια αδυναμία στα δεύτερα..
Τα ρολόγια που μας έδειξες είναι και τα 3 χρονογράφοι.Ωστόσο λες ότι δε σε ενδιαφέρουν οι λειτουργίες.Άρα είσαι ανοικτός και σε κάτι με απλό καντράν.;

Φιλικά, Μάνος.

Καλώς σας βρήκα!

Aφού έχετε στα αυτόματα θα ήταν χαρά μου να ακούσω και ναι είμαι ανοιχτός και σε κάτι με απλό καντράν.

Για αυτά που σας έδειξα ποια η άποψη σας;;
Επίσης sottomarino στην Αθήνα ξέρετε κάποιο μαγαζί που τυχόν να φέρνει;

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 19, 2012, 09:22:40 πμ »

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 19, 2012, 09:49:40 πμ »
Συμφωνώ με τον erizzzz.
Σε αυτά τα χρήματα, εγγυημένες επιλογές είναι από τις μάρκες Seiko, Orient, Citizen, Casio, Swatch, ως πιο γνωστές. Διέλεξε ανάλογα με το στυλ σου και για ποιο...''ρόλο'' το θέλεις.
Καλά κάνεις και ρωτάς για να μη πιαστείς κορόιδο στα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 19, 2012, 01:38:41 μμ »
Εκτός από αυτόματα και qurtz υπάρχουν και τα κουρδιστά!!!!!!!!!

Δες το παρακάτω και σκέψου και αυτά σαν μια επιλογή.

http://www.poljot24.de/en/pd1628718046.htm?categoryId=3

;D ;D ;D ;D
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 20, 2012, 01:34:44 πμ »
Συμφωνώ με τον erizzzz.
Σε αυτά τα χρήματα, εγγυημένες επιλογές είναι από τις μάρκες Seiko, Orient, Citizen, Casio, Swatch, ως πιο γνωστές. Διέλεξε ανάλογα με το στυλ σου και για ποιο...''ρόλο'' το θέλεις.
Καλά κάνεις και ρωτάς για να μη πιαστείς κορόιδο στα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις.

Kοίτα είμαι 26 χρονών μεν αλλά θέλω κάτι να πέφτει το μάτι των γύρω μου. Λεφτά βέβαια για rollex και omega δεν παίζουν όπως καταλαβαίνετε, αλλά θέλω σε αυτά τα χρήματα κάτι τέτοιο που να είναι όμορφο . g shock πχ τα θεωρώ κακάσχημα αλλά ξέρω ότι είναι αθάνατα ρολόγια.

Από αυτές τις μάρκες που προτείνετε ποια θεωρείτai ποιο "premium";

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 20, 2012, 01:36:30 πμ »
Εκτός από αυτόματα και qurtz υπάρχουν και τα κουρδιστά!!!!!!!!!

Δες το παρακάτω και σκέψου και αυτά σαν μια επιλογή.

http://www.poljot24.de/en/pd1628718046.htm?categoryId=3

;D ;D ;D ;D

Σε ευχαριστώ αλλά θέλω κάτι σε αυτόματο. Το ρώσσικο επίσης με χαλάει πολύ αν και είναι όμορφο εμφανισιακά.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 20, 2012, 02:04:31 πμ »
Λοιπόν,μερικές προτάσεις από αυτόματα:

Και μερικές από eco-drive:

Φιλικά, Μάνος.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 20, 2012, 02:25:01 πμ »
Φίλε Μάνο σε ευχαριστώ καταρχάς για τις επιλογές σου, πολύ όμορφα, αυτό με το καφέ λουράκι το citizen μ αρέσει πολύ αλλά με χαλάει το χρώμα στο λουράκι... Ποιο μοντέλο είναι;

Το πρώτο το μπλε orient πώς σας φαίνεται; Μ αρέσει πολύ αλλά διάμετρο μόνο 42 mm. Θα ήθελα κάτι σε μεγαλύτερο σε αυτό το στυλ. Επίσης άσπρο χρώμα δεν μ αρέσει όσο τα σκούρα (μαύρο ή μπλε δλδ).

Και ξέχασα να αναφέρω ότι το θέλω για καθημερινή χρήση έτσι. Και για να πάω στη δουλειά το πρωί και για να βγω για καφέ το απόγευμα αλλά και στο τρέξιμο αν πάω κάνα Σαββατοκύριακο...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 20, 2012, 02:44:12 πμ από Dimitris26 »

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 20, 2012, 11:12:49 πμ »
Το citizen είναι αυτό..

http://www.creationwatches.com/products/citizen-perpetual-calendar-55/citizen-perpetual-calendar-chronograph-eco-drive-mens-watch-bl5250-02l-bl5250-02-bl5250-1862.html

Και το orient αυτό..

http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-cem65002d-p-159.html?osCsid=ent56bjma6vg5mbbdge23kol42

Και τα δύο είναι πολύ καλά ρολόγια,το πρώτο eco drive, το δεύτερο αυτόματο, από εταιρίες εγγύηση.
Το orient είναι πολύ καλό για τα χρήματα του.Eδώ μπορείς να διαβάσεις ένα review από ένα από τα πολλά μέλη που το έχουν.
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,9021.0.html
Το λουράκι ή το μπρασελέ σε κάθε ρολόι δε πρέπει να σε ανησυχεί μιας και μπορείς να του φορέσεις ό,τι θέλεις μόλις το πάρεις.
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα σαιτ αυτά μήπως σου αρέσει και κάτι άλλο,είναι και τα δύο αξιόπιστα και φθηνά ,δεν το συζητάω να αγοράσεις τα ίδια ρολόγια από εδώ, τουλάχιστον διπλάσια τιμή (ιαπωνικά πάντα απ'έξω!)..

Φιλικά, Μάνος.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 20, 2012, 08:13:22 μμ »
Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου να απαντάς στα ερωτήματα μου. (όπως και τα υπόλοιπα παιδιά)

Πραγματικά πανέμορφο το Orient νομίζω το ερωτεύτηκα σε μπλε ειδικά με λουράκι... όπως σε εκείνο το θέμα που που έχει βάλει φωτογραφίες το παιδί...

http://imageshack.us/photo/my-images/195/resizeofdim0007.jpg/

Μπλε είναι εδώ η μαύρο; Σε μπλε καντράν με μαύρο λουράκι θα του πηγαίνει πιστεύετε;

Eπίσης γνωρίζετε κάποιο μαγαζί με Orient στην Αθήνα να το δω και από κοντά;
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 20, 2012, 08:49:56 μμ από Dimitris26 »

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 21, 2012, 03:35:22 πμ »
Δημήτρη,είναι μπλε το καντράν απλά κάνει παιχνίδια στο φακό.
Προφανώς και θα του πηγαίνει.. ;) Το μαύρο είναι σίγουρα πιο ουδέτερο καντράν αλλά νομίζω στο συγκεκριμένο ρολόι το μπλε δίνει ρέστα..
Για κατάστημα θα σου προτείνουν τα παιδιά, φαντάζομαι στη στοά Φεξή θα υπάρχει.
Δοκιμασε το να το δεις στον καρπό σου και αν σου αρέσει και εκεί, παρήγγειλε το.
Είναι ρολόι που αξίζει κάθε ευρώ του και είναι μια καλή ευκαρία να δεις αν σου αρέσουν τα αυτόματα χωρίς να κάνεις μια ακριβή αγορά.

Φιλικά, Μάνος.