Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή κρυσταλλου  (Αναγνώστηκε 2350 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ital

• Just Registered
    • Προφίλ
Αλλαγή κρυσταλλου
« στις: Απρίλιος 15, 2012, 11:09:05 μμ »
Γεια σας!! εχω απο το 2007 ενα sector 200 .. οπως αυτο εδω   http://global.rakuten.com/en/store/celeb10/item/14241/    δυστυχως πριν λιγες μερες μου επεσε και εσπασε το τζαμακι..μεγαλη πικρα γιατι το συγκεκριμενο ρολοι εχει συναισθηματικη αξια!!  :'(   -Ερωτηση: μιας και θα το αλλαξω μπορω να βαλω κρυσταλλο καλυτερης ποιοτητας που να μην χαραζεται ή πρεπει ντε και καλα να βαλω το ιδιο που ειχε?? αυτο που εχει αποκτουσε μικρογρατζουνιες πολυ ευκολα γιαυτο και θελω να αποφυγω να βαλω το ιδιο.. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Αλλαγή κρυσταλλου
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 15, 2012, 11:17:12 μμ »
Μπορείς να βάλεις και ζαφείρι αν θέλεις.Το κόστος δεν είναι μεγάλο απ'όσο γνωρίζω.Αν γράψεις που βρίσκεσαι μπορούν και άλλα μέλη να σου προτείνουν με πμ που να πας.

Φιλικά, Μάνος.

Αποσυνδεδεμένος ital

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 16, 2012, 01:03:12 μμ »
Σε ευχαριστω για την απαντηση Μανο! Και εγω ζαφειρι σκεφτομαι αλλα δεν ξερω αν μπορω να βρω στις ιδιες διαστασεις εκτως και αν το φτιαξει καποιος χωρις να χαλασει η στεγανοτητα.. Βρισκομαι Κρητη αν καποιος γνωριζει κατι θα με βοηθησει πολυ!

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 16, 2012, 01:28:26 μμ »
Oi διαστασεις στα κρυσταλλα εινai standard. Αρα σιγουρα υοαρχει και για το δικο σου.
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος ital

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 16, 2012, 01:48:24 μμ »
Ευχαριστω Αλεξανδρε δεν το ηξερα αυτο!!  :)  δηλαδη σε οποιο καταστημα και αν παω ακομα και αν δεν εχουν sector δεν υπαρχει προβλημα..απλα θα παραγγειλουν το κρυσταλλο και θα το περασουν.. Σωστα??

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 16, 2012, 02:23:20 μμ »
Έχεις π.μ.

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 16, 2012, 02:47:41 μμ »
Ενας καλος τεχνιτης θα σε καλυψει σιγουρα  ;)
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 29, 2012, 11:16:27 μμ »
Μια και υπάρχει ήδη σχετικό νήμα να μην ανοίξω καινούριο, έχω το Seiko 5 sports SNZF17J1 και θέλω και εγώ να του αλλάξω το κρύσταλλο από αυτό που έχει (και έχει ήδη κάνει την γρατσουνιά του) σε ζαφείρι. Να το πάω εδώ που μένω (Πύργος Ηλείας) και να το δώσω σε κατάστημα με Σέικο για την αλλαγή?

Παναγιώτης