Αποστολέας Θέμα: τι να κανω??παεi το omega po.......  (Αναγνώστηκε 4710 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marsta

• 38mm case
    • Προφίλ
τι να κανω??παεi το omega po.......
« στις: Απρίλιος 13, 2012, 11:52:58 μμ »
καθως εβγαλα το omega planet ocean μου να το αφησω το κομοδινο, μου επεσε απο το χερι..το περιεργο ειναι οτι ενω επεσε πανω σε χαλι εκτοτε (εδω και μια εβδομαδα +  περιπου )χανει 15-20 δευτερα την ημερα..το ρολοι το εχω αγορασει πριν 3 μηνες ..ειναι το omega seamaster p.o 2500..ειναι δυνατον τοσο ευκολα ενα τετοιο ρολοι να ξερυθμιζεται?η αποσταση που επεσε ηταν περιπου 1 m..τι μου προτεινετε να κανω?ποια ειναι η πιο πιθανη βλαβη που επαθε?ευχαριστω εκ των προτερων!!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: τι να κανω??παεi το omega po.......
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 14, 2012, 06:33:22 πμ »
καθως εβγαλα το omega planet ocean μου να το αφησω το κομοδινο, μου επεσε απο το χερι..το περιεργο ειναι οτι ενω επεσε πανω σε χαλι εκτοτε (εδω και μια εβδομαδα +  περιπου )χανει 15-20 δευτερα την ημερα..το ρολοι το εχω αγορασει πριν 3 μηνες ..ειναι το omega seamaster p.o 2500..ειναι δυνατον τοσο ευκολα ενα τετοιο ρολοι να ξερυθμιζεται?η αποσταση που επεσε ηταν περιπου 1 m..τι μου προτεινετε να κανω?ποια ειναι η πιο πιθανη βλαβη που επαθε?ευχαριστω εκ των προτερων!!
τα περισσότερα μηχανικά ρολόγια κάπως έτσι συμπεριφέρονται μετά από "πτώσεις ανάλογα την γωνία πρόσκρουσης συμβαίνουν και πολύ χειρότερα,το χαλί πάνω στην ατυχία σου να ξέρεις ότι βοήθησε σημαντικά και έσωσε το ρολόι σου σε πολύ μεγάλο βαθμό,σίγουρα θέλει άνοιγμα και ενδελεχή έλεγχο.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος marsta

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 14, 2012, 07:25:55 πμ »
προτεινεις να το παω στην αντιπροσωπεια η σε ανεξαρτητο μαστορα?για την αντιπροσωπεια στη συγγρου δεν εχω ακουσει καθολου καλα λογια!!τι βλαβη μπορει να εχει παθει?αρκει δηλαδη μια επαναρυθμιση του, η χρειαζεται κατι περισσοτερο?

Αποσυνδεδεμένος marsta

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 17, 2012, 02:41:05 πμ »
καμια βοηθεια παιδια?μπορει να με διαφωτισει καποιος σε αυτα που ρωτησα?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 17, 2012, 09:28:45 πμ »
Aφού το ρολόι είναι μόλοις 3 μηνών πήγαινέ το στην αντιπροσωπεία. Ανέφερε απλά ότι μένει πίσω 20'' τη μέρα και ότι θέλεις να στο ρυθμίσουν.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος marsta

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 17, 2012, 10:42:22 πμ »
αυτο εκανα.τους ζητησα να το στειλουν ελβετια.μου ειπαν για περιπου 1,5 -2 μηνες.. :( :( αφου ειναι τοσο καινουργιο θελω να παει καλυτερα εκει ωστε να ειμαι σιγουρος οτι αφενος θα γινει σωστη δουλεια και αφετερου θα μεινει η εγγυηση που εχω(3 ετης)..

Αποσυνδεδεμένος iliasg1979

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 18, 2012, 11:46:58 πμ »
Και πως θα εξασφαλιστείς ότι θα πάει Ελβετία?

Αποσυνδεδεμένος Timetravel

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 18, 2012, 04:06:29 μμ »
είσαι σίγουρος ότι χάνει τόσο
εξαιτίας αυτής της αστείας πτώσης??

το δικό μου PO έχει πέσει χειρότερα και δεν έχει πάθει τίποτα

ενος φίλου τράκαρε με μηχανή... το μπρασελέ κατάγδάρθηκε στο τσιμέντο αλλά πάλι το ρολόι τίποτα...
ξαναμέτρα το καλύτερα
είναι κρίμα 3 μηνών ρολόι να στο ανοίξουν
εξαιτίας πτώσης απο κομοδίνο...

Αποσυνδεδεμένος marsta

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 19, 2012, 02:13:38 πμ »
μου ειπαν απο την boutique της ωμεγα -αφου το ζητησα επιμονα εγω-οτι θα παει ελβετια.αυτο εγραψαν και στο δελτιο αποστολης και επιπροσθετα μου εδωσαν εναν αριθμο μεσω του οποιου θα μπορω στελνοντας mail στην σελιδα της ωμεγα να παρακολουθω την εξελιξη της υποθεσης μου.αρα ειμαι εξασφαλισμενος σε αυτο το θεμα.οσον αφορα το δευτερο χανει σιγουρα, διοτι ενω σε καθημερινη βαση το ρολοι ηταν διαρκως στο (+) 2 σταθερα, μετα την πτωση εχανε (-) απο 9 εως 15  δευτ την ημερα..και το παρακολουθουσα σε καθημερινη βαση απο την πρωτη μερα αγορας του απο το site time is..

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 21, 2012, 09:44:32 πμ »
Το service του swatch group καθυστερεί μεν (πιθανόν να σε πάει γύρω στους 3 μήνες), κάνει εξαιρετική δουλειά δε.

Αποσυνδεδεμένος marsta

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 21, 2012, 11:35:07 μμ »
ελπιζω μετα απο αυτο να μην εχω αλλα προβληματα..