Αποστολέας Θέμα: απεξαρτηση  (Αναγνώστηκε 6264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

erizzzz

• Επισκέπτης
απεξαρτηση
« στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:21:28 μμ »
το πρωτο ρολοι με δικα μου ταλαντα το πηρα πριν 4 χρονια,απο τοτε μεχρι σημερα εχω 26 ρολογια ,διλαδη 6,5 ρολογια τον χρονο.Πριν λιγο καιρο αγορασα ενα σεικο το οποιο θα το εχω αυριο,κ ηδη εχω αρχισει να ψαχνομαι για αλλο,νομιζω πως εχω προβλημα,που θα παει αυτη η κατασταση?Το θεμα ειναι οτι γενικος δεν ειμαι υπερκαταναλωτικος,αλλα με τα ρολογια ειμαι αρρωστος,υπαρχει κανεις ψυχολογος για τετοια περιπτωση?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: απεξαρτηση
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:50:58 μμ »
Δυστυχώς η ασθένεια είναι ανίατη...μάθε να ζεις μαζί της... ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:54:11 μμ »
το πρωτο ρολοι με δικα μου ταλαντα το πηρα πριν 4 χρονια,απο τοτε μεχρι σημερα εχω 26 ρολογια ,διλαδη 6,5 ρολογια τον χρονο.Πριν λιγο καιρο αγορασα ενα σεικο το οποιο θα το εχω αυριο,κ ηδη εχω αρχισει να ψαχνομαι για αλλο,νομιζω πως εχω προβλημα,που θα παει αυτη η κατασταση?Το θεμα ειναι οτι γενικος δεν ειμαι υπερκαταναλωτικος,αλλα με τα ρολογια ειμαι αρρωστος,υπαρχει κανεις ψυχολογος για τετοια περιπτωση?
όπως οι περισσότεροι μας,χρειάζεσαι επειγόντως  :smt100  :-*
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 04, 2012, 11:10:50 μμ »
το χειροτερο ειναι οτι καθε φορα κοιταμε για το κατι παραπανω που σημαινει κ παραπανω ευρα

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 04, 2012, 11:23:05 μμ »
Υπάρχει δοκιμασμένη πορεία, είναι η κοινή μοίρα όλων των Τρελλορολογόπαιδων... Στην αρχή μαζεύεις τ' άντερά σου. Κάποια στιγμή σου την δίνει και πουλάς τ' άντερά σου! Μετά το μαζεύεις, το βαθαίνεις, και αγοράζεις πολύ λίγο, αλλά καλά κομμάτια, και χτίζεις συλλογή "λίγα και καλά"... Μετά κάνει μετάσταση (αν βαστιέσαι βέβαια, και η χώρα δεν έχει καταστραφεί), και μαζεύεις πολλά και καλά... Αυτό είναι το περίφημο σημείο χωρίς επιστροφή, και όσοι το έχουν διαβεί, είναι εδώ μεν και πίνετε μπυρίτσες χαλαράουα, αλλά άμα τους ρωτήσεις "τι μπυρίτσα να παραγγείλουμε δικέ μου", το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανα "Jaeger Le Coultre"... ;D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 04, 2012, 11:46:13 μμ »
νομιζω μετα το omega που αποκτησα πριν μερικους μηνες,περασα στην δευτερη φαση του λιγα κ καλα ,συνεχιζω κ οπου με βγαλει,πολυ δυσκολος δρομος ομως για καποιον σαν κ μενα που δεν του τρεχουν απ τα μπατζακια

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 05, 2012, 06:42:05 πμ »
Υπάρχει δοκιμασμένη πορεία, είναι η κοινή μοίρα όλων των Τρελλορολογόπαιδων... Στην αρχή μαζεύεις τ' άντερά σου. Κάποια στιγμή σου την δίνει και πουλάς τ' άντερά σου! Μετά το μαζεύεις, το βαθαίνεις, και αγοράζεις πολύ λίγο, αλλά καλά κομμάτια, και χτίζεις συλλογή "λίγα και καλά"... Μετά κάνει μετάσταση (αν βαστιέσαι βέβαια, και η χώρα δεν έχει καταστραφεί), και μαζεύεις πολλά και καλά... Αυτό είναι το περίφημο σημείο χωρίς επιστροφή, και όσοι το έχουν διαβεί, είναι εδώ μεν και πίνετε μπυρίτσες χαλαράουα, αλλά άμα τους ρωτήσεις "τι μπυρίτσα να παραγγείλουμε δικέ μου", το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανα "Jaeger Le Coultre"... ;D
xaxaxaxaxaxa πάλι έγραψες αρχηγέ  :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 05, 2012, 10:27:54 πμ »
Εμπειρικά Μax 10 ρολογια, πρεπει να φευγουν καποια πριν την επομενη αγορά. Κερδίζεις χρημα, αυξάνεις τη χρησιμοτητα.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 05, 2012, 10:48:50 πμ »
Φίλε erizzz δεν υπάρχει απεξάρτηση, ούτε γιατρός γι'αυτή την ασθένεια...! Οι κώλοι τώρα έχουν σφίξει. Κάνε υπομονή και θα χτυπήσεις κι άλλα κομμάτια σίγουρα.

Υ.Γ Σα τα ναρκωτικά είναι κι αυτό. Μιλάμε για ΤΗΝ εξάρτηση και ΤΟ κάψιμο... άσχετα αν έχεις λίγα ή πολλά ρολόγια. Ακόμα κι αν δεν έχεις, κάθεσαι κάαααθε μέρα και διαβάζεις άρθρα, αγοράζεις περιοδικά, μπαίνεις στα φόρουμ και λιώνεις!

Πέρσυ στα Ψαχνά είχα πάει με κάτι φίλους μου σε internet cafe και συνδύαζα Pro με Mywatch ταυτόχρονα!!! :D

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 05, 2012, 11:01:58 πμ »
Εμπειρικά Μax 10 ρολογια, πρεπει να φευγουν καποια πριν την επομενη αγορά. Κερδίζεις χρημα, αυξάνεις τη χρησιμοτητα.

Kαι παράλληλα εξυπηρετείς κόσμο που ενδιαφέρεται να αγοράσει καλό ρολόι, αλλά δεν διαθέτει τα χρήματα για καινούργιο.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος morfeas3kala

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 05, 2012, 02:42:30 μμ »
Καλα νταξ τωρα....ανοιξες θεμα που δεν τελειωνει...
Πιστευω πως οταν φτανεις στο σημειο να μαλωνεις με την γυναικα σου στην καφετερια.....σε παραταει και παει σπιτι...και εσυ παραμενεις ακομη εκει για να φορτισει το ρολοι σου απο τον ηλιο....
Ειναι ενα καλο σημειο να πεις: ΣΤΟΠ...τα παραταω ολα πλεον....(Γυναικα,παιδια,δουλεια,σκυλια,γατια) και ασχολουμε μονο με τα ρολογια μου! :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 05, 2012, 03:43:49 μμ »
δυσκολο θεμα και για εμενα με πολλες μεταπτωσεις στις ''ρολογοορέξεις'' μου....

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 05, 2012, 04:47:33 μμ »
μαζευω τωρα σιγα σιγα μπας κ παρω το καλοκαιρι κανα μεταχειρισμενο ρολεξ.Ελεγα για αναντα αλλα μαλλον οχι.Ενα ακομη κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω εδω στον βολο το καινουριο chronos oro,εχω μεινει σ αυτο που εχει το IWC TOURBILLON ατο εξωφυλλο

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 05, 2012, 05:32:05 μμ »
το IWC TOURBILLON ατο εξωφυλλο
Το Portuguese Siderale Scafusia λές? ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 05, 2012, 06:22:50 μμ »
Ναι και εγω σε αυτο εχω μεινει!  :)
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 05, 2012, 06:26:33 μμ »
Ναι και εγω σε αυτο εχω μεινει!  :)
Που ν'ακούσεις και την τιμή του Αλέξανδρε... εκεί να δείς πώς μένεις...! ΚΑΓΚΕΛΟ!!!  :D :D

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 05, 2012, 06:35:31 μμ »
κανα 200αρι?

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 05, 2012, 06:40:33 μμ »
το reverso grand complication που εχει μεσα, καπου διαβασα, χωρις να ειμαι 100%σιγουρος , οτι κανει πανω απο 500.000

Αποσυνδεδεμένος morfeas3kala

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 05, 2012, 10:31:09 μμ »
το reverso grand complication που εχει μεσα, καπου διαβασα, χωρις να ειμαι 100%σιγουρος , οτι κανει πανω απο 500.000

Eλα μωρε...ενταξη...θα παρω 2..να κανω και δωρο το ενα :P

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 06, 2012, 09:46:33 πμ »
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.