Αποστολέας Θέμα: Seiko Kinetic, Θεσσαλονίκη  (Αναγνώστηκε 1824 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ασωτος

• Just Registered
    • Προφίλ
Seiko Kinetic, Θεσσαλονίκη
« στις: Απρίλιος 01, 2012, 03:35:57 μμ »
Αρχικά, μια καλησπέρα στη παρέα, από Θεσσαλονίκη...

Νέο μέλος, με αγάπη για τα ρολόγια, βρήκα το forum ψάχνοντας για κάποιον καλό τεχνίτη για το ρολόι μου, ένα Seiko Kinetic. (Πολύ συνοπτικά, αγοράστηκε πριν από 15 και χρόνια, δούλεψε για κάποιο διάστημα, σταμάτησε, με την εγγύηση να έχει λήξει, πήγε για επισκευή, φτιάχτηκε, ξαναδούλεψε για λίγο και μετά τέλος. Έμεινε σε κάποιο συρτάρι για πολύ καιρό και το ξαναπήρα στα χέρια μου χτες το βράδυ.)

Ψάχνοντας στο net, βρήκα δύο ή τρεις τεχνίτες, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Εσείς όμως, σαν πιο έμπειροι, έχετε κάποιον να συστήσετε - προτείνετε ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά  :) :)

Βαγγέλης

ΥΓ. Για τα υπόλοιπα ρολόγια, θα σας ενημερώσω σύντομα, μια και πρόσφατα πέθανε ο πατέρας μου και η συλλογή του μεταφέρθηκε στο γραφείο μου. Εντάξει δεν είναι ΤΑ ρολόγια, αλλά η συναισθηματική τους πλέον αξία είναι τεράστια για μένα :  Ένα απλό μηχανικό Ωμέγα και ένα αυτόματο Όριεντ χειρός, και ένα Ζενίθ τσέπης.   
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 01, 2012, 06:18:46 μμ από Ασωτος »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seiko Kinetic, Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 01, 2012, 05:23:29 μμ »
Βαγγέλη καλωσήρθες στο φόρουμ, το παιδιά από Θεσ/νίκη θα σε βοηθήσουν με πμ ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Ασωτος

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Seiko Kinetic, Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 07, 2012, 10:07:01 πμ »
Τελικά, βρέθηκε τεχνίτης, μετά από σύσταση άλλου τεχνίτη, ξέρετε γνωστός γνωστού, το ρολόι συμμαζεύτηκε σε τρεις μέρες και μένει να δούμε πως θα πάει πλέον. 

Τιμή, αν και δεν ξέρω ειλικρινά που κυμαίνονται, 90 € (μπαταρία, πυκνωτής και εργατικά) με γραπτή εγγύηση ενός χρόνου.

Ευχαριστώ όσους διάβασαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν ....