Ακουστε και εσεις και πειτε μου αν εχω δικαιο η αδικο...
Σημερα ειναι παλυ μια πολυ ομορφη μερα εδω στη Σαμο...ηλιος,ελαφρυ αερακι...
Εχω και αδεια τωρα 5 μερουλες οποτε ειπαμε με την δικια μου να βγουμε για ενα καφεδακι...
Σημερα φοραγα το -->

το οποιο ως γνωστον θελει ηλιο για να...''φωτοσυνθεσει!''
Μου αρεσει και πολυ αυτο το ρολογακι και το προσεχω και πολυ..
Καθομαστε λοιπον στην καφετερια,διαλεγω ενα τραπεζακι που να εχει λιγο ηλιο για το ρολοι μου..και καθομαι διπλα απο την αγαπη μου...
Να σημειωσω πως επειδη το ρολοι δεν το ειχα εδω Σαμο αλλα στα Τρικαλα ειχε ξεφορτισει εντελως!
Οποτε....επρεπε να το δει ηλιος επειγοντος....
Ειμουνα πολυ χαρουμενος.....Ειχα αδεια...
Ειχα λεφτα για καφε..(πλεον με αυτα που βλεπω γυρο μου το σκεφτομαι και αυτο καθε μερα..)
Ειχα την κουκλα μου αγκαλια...
Ειχα φυσικα και ενα πολυ ομορφο ρολογακι στα χερια μου...
Τι αλλο ηθελα ? ? ? ? ?σκεφτηκα..
Αυτο που δεν σκεφτηκα ηταν οτι η γη γυριζει.....Ναι ξερω...απο παλια θα μου πειτε αλλα προς στιγμην δεν το σκεφτηκα...
Οποτε μαζι με την γη,γυριζει και ο ηλιος.....
Για αρχη...τεντωνα λιγο παραπανω το χερακι μου....Μετα απο λιγο...αναγκαστικα να αλλαξω χερι στο ρολοι...
Αυτος ο ηλιος ακομη γυρναγε...Αναγκαστηκα ξανα να τεντωθω σε αρκετα περιεργη φαση...αλλα το επαιζα απλα πολυ κουλ τυπος!!

Ελα ντε που ακομα γυρναγε ο ηλιος...και δεν με βολευε το τεντωμα!
-Αγαπη μου?(λεω)
-Ναι(λεει)
-Θελεις να αλλαξουμε θεσεις?Να βλεπω λιγο τη θαλασσα(λεω)
και αλλαξαμε!Μετα απο λιγο ομως,ο μοχθηρος ηλιος αλλαξε παλι θεση..
-Αγαπη μου(λεω)
-Ναι....(λεει)
-Θελεις να κατσουμε στο διπλα τραπεζακι?Κρυωνω λιγο και θελω να με κοιταει ο ηλιος...(λεω)
-ΟΚ...

(λεει)
Και μετα απο καμποση ωρα παιδια μαντεψτε...
-Αγαπη μου....(λεω)
-ΤΙ ? ? ?

-Θελεις να αλλαξουμε και εδω θεσεις....(λεω)
-ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

(ΛΕΕΙ!)
-Δεν φτανει που με εχεις πριξει με τα ρολογια σου...που με εχεις σπασει τα νευρα με αυτο το φορουμ,που σου βγαινουν τα ματια 1 μηνα τωρα που το βρηκες(εκλεισα ενα μηνα!!)..Δεν θα με κανεις και ρεζιλι στον κοσμο για την ψυχολογικη εμμονη που εχεις..Αυτο θελει ψιχιατρο..εισαι ΑΡΩΣΤΟΣ το καταλαβενεις...(λεει)
-Ναι το καταλαβαινω..αλλα μου αρεσει(λεω)
Και με παρατησε και πηγε σπιτι με τα ποδια....Και δεν εχει μαγειρεψει ακομη...
Εγω φταιω ρε παιδια?