Αποστολέας Θέμα: αγορα air king βοηθεια  (Αναγνώστηκε 8232 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
αγορα air king βοηθεια
« στις: Μάρτιος 27, 2012, 10:47:04 μμ »
Καλησπέρα σας,
   Θέλω να αγοράσω ενα ρολεξ και επειδή τα οικονομικά μου δεν είναι τα καλύτερα ...θα θελα να μου πείτε ποιο είναι το ποιο οικονομικο.
Εχώ δει δυο μοντελα που μου αρεσαν....air king   και explorer I . επειδη νομιζω το δευτερο ανεβενει η τιμη περιπου στο χιλιαρικο θα παω στην πρωτη επιλογη. ..ξερετε τιμες στο περιπου; Τι εκπτωση μπορω να πετυχω αν πληρωσω μετρητα;
 Εχω ανχωθει λιγο με την αγορα αυτη…. Ο πρωτος μου φοβος ειναι  μην αγορασω καμια μπανανα η΄ πληρωσω για καινουργιο καποιο μεταχειρισμενο ??? Μου  προτινετε μερικα αξιοπιστα μαγαζια;

Καποιος φιλος μου ειπε να μην παρω air king , εσεις τι γνώμη έχετε; Διαφέρει στον μηχανισμό απο τα αλλα μοντελα; τέλος το χρώμα της πλάκας μεσα σε τι χρώμα με συμβουλεύετε;

Έχω πολύ αδύνατο καρπο οπότε το μέγεθος του ρολογιού ισως να ειναι καλο.
Ευχαριστώ πολυ για την υπομονή σας και τις χαζες λιγο  ερωτήσεις μου .... :)

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: αγορα air king βοηθεια
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 28, 2012, 02:09:06 πμ »
Νομίζω άνοιξα θέμα σε λάθος κατηγορία ... Αν μεταφερθεί ίσως έχω απάντηση . Μια τελευταία ερώτηση κάποια air king δεν Έχουν καθόλου αριθμούς κάποια Έχουν το 3,6&9 . Τι προτιμάτε ; Μου είπαν ότι όταν ένα ρολόι έχει όλους τους αριθμούς ανεβαίνει η αξία του , ισχύει ; Ευχαριστω πολυ !!!

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 28, 2012, 08:43:07 πμ »
Μια χαρά είναι το air-king και σίγουρα θα ξοδέψεις τα λιγότερα που μπορείς, για να αποκτήσεις rolex με αυτή την επιλογή.
Το ποσό αυξομειώνεται ανάλογα του μοντέλου...π.χ. με ή χωρίς λευκόχρυση στεφάνη.
Από 25% έκπτωση και επάνω, από την τιμή καταλόγου που θα δεις, είναι πολύ καλά για rolex αυτή την εποχή.
Για το dial τώρα που αναφέρεις, είναι θέμα γούστου και τίποτα άλλο. Δεν ανεβαίνει η αξία του ρολογιού εάν έχει 3-4-5 ή 12 αραβικούς-λατινικούς αριθμούς.
Επιλογές καταστημάτων για να πάρεις προσφορές, υπάρχουν πολλές, αναλόγως το που κατοικείς και μπορούν να σου προταθούν μέσω π.μ.

Με ευγένεια
Γιάννης.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 28, 2012, 09:33:00 πμ »
Tο Εxplorer έχει τιμή καταλόγου 5.015 (με την επιφύλαξη νέων αυξήσεων)..
Το AirKing είναι από τα πιο κλασσικά ρολόγια και σίγουρη επιλογή. Αν δε σε πειράζει το μικρό μέγεθος (34mm) τότε προχώρα άφοβα!Εμένα μου αρέσει πολύ το μπλε καντράν...
Νομίζω όμως ότι η έκπτωση στις σπορ σειρές δεν είναι 25% και πάνω αλλά 20% και πάνω...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 28, 2012, 07:59:44 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 28, 2012, 09:33:54 πμ »
.air king   και explorer I .επειδη νομιζω το δευτερο ανεβενει η τιμη περιπου στο χιλιαρικο...

Χιλιάρικο??? να πάρουμε 2-3 τότε

Φιλικά Γιώργος

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 28, 2012, 09:42:12 πμ από georges »
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 28, 2012, 09:38:27 πμ »
Mήπως εννοεί τη διαφορά Γιώργο, που και πάλι μεγαλύτερη πρέπει νάναι...

Προσωπικά ρολόι 34μμ δεν έπαιρνα ακόμη και να μου το χαριζαν...sry αλλά εκφράζω την προσωπική μου άποψη...εκτός αν μιλάμε για γυναίκα...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 28, 2012, 09:46:46 πμ »
34mm;;;Αντρικό;;;Όχι ρε παιδιά.Φίλε μου μην παρασύρεσαι επειδή γράφει επάνω Rolex.Πίστεψέ με θα το μετανιώσεις και θα το παρατήσεις σε κανα συρτάρι.Αμαρτία είναι.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 28, 2012, 10:15:22 πμ »

Χιλιάρικο??? να πάρουμε 2-3 τότε

Φιλικά Γιώργος

Προφανώς την διαφορά εννοεί Γιώργο ανάμεσα στα δυο μοντέλα, η οποία είναι κοντά στα 1130 €.

Προσωπικά ρολόι 34μμ δεν έπαιρνα ακόμη και να μου το χαριζαν...sry αλλά εκφράζω την προσωπική μου άποψη...εκτός αν μιλάμε για γυναίκα...

34mm;;;Αντρικό;;;Όχι ρε παιδιά.Φίλε μου μην παρασύρεσαι επειδή γράφει επάνω Rolex.Πίστεψέ με θα το μετανιώσεις και θα το παρατήσεις σε κανα συρτάρι.Αμαρτία είναι.

+1 και απο εμένα. Στην γυναικά μου το 34αρι είναι καλό σε μέγεθος. Σε άντρα όμως... δύσκολα, εκτός εάν ζούσαμε στην δεκαετία του 80  ;)

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 28, 2012, 11:54:55 πμ »
Εννοώ την διάφορα . Το explorer 1 μου αρέσει και το θεωρώ πολυ κλασικό ρολόι αλλα ακριβό :( . Σε το ότι αφορά το air king αν ειναι το μέγεθος μόνο εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί , έχω πολυ αδινατο καρπό και νομίζω ένα μεγάλο ρολόι που βγάζει μάτι θα ήταν λίγο γέλιο πάνω μου . Το μπλε μου αρέσει και μένα αλλα κάπου διάβασα εδω ότι στα μικρα ρολόγια το χρώμα θα το κάνει να δείχνει μικρότερο οπότε ίσως πάρω με ασημένια πλάκα :) αν μπορει κάποιος να μου πει σε προσωπικό μήνυμα μαγαζιά στην Αθήνα ή Χαλκιδα να ρωτήσω . Ευχαριστω πολυ για τις απάντησης !

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 28, 2012, 07:59:17 μμ »
Φίλε μου μόνο αν το δοκιμάσεις το ρολόι και το αφήσεις ώρα πάνω στον καρπό σου θα καταλάβεις αν σου πηγαίνει... Η αλήθεια είναι ότι η μόδα επιτάσσει ρολόγια >40 mm, αν δε σε επηρεάζει αυτό τότε να προχωρήσεις με βάση το ένστικτό σου! Σε 20 χρόνια μπορεί τα ρολόγια να έχουν μεταλλαχθεί σε τηγάνια, μπορεί όμως το AirKing να φαίνεται και μεγάλο! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 29, 2012, 12:21:23 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 28, 2012, 11:47:05 μμ »
Έχεις δίκαιο , σε ευχαριστω :)

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 30, 2012, 10:41:15 πμ »
καλημερα! αρχισα την γυρα στα καταστηματα.... :)στην ερωτηση για μεταχειρισμενο μου ειπε ενας που μπορουσε να μου βρει το πολυ 30% κατω ...πως το βλεπετε?
μακαρι να ειχα την οικονομικη ανεση για το explorer 1. ειναι πραγματικα ακριβως οπωσ το θελω! ::)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 30, 2012, 02:08:52 μμ »
Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή και να το αποκτήσεις όταν μπορείς...
Η διαφορά μετά την έκπτωση δε νομίζω να είναι απαγορευτική!
Επίσης μπορείς να κοιτάξεις σε μεταχειρισμένο το παλιό Explorer, που είναι 36άρι..Κάποιοι φανατικοί ρολεξάκηδες στα διεθνή φόρουμ προτιμούν αυτό από το καινούριο ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 30, 2012, 03:51:02 μμ »
καλημερα! αρχισα την γυρα στα καταστηματα.... :)στην ερωτηση για μεταχειρισμενο μου ειπε ενας που μπορουσε να μου βρει το πολυ 30% κατω ...πως το βλεπετε?

30% φθηνότερα από την τιμή καταλόγου ή 30% φθηνότερα απ'όσο θα το έπαιρνες καινούργιο?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 30, 2012, 09:02:54 μμ »
30% φθηνότερα από την τιμή καταλόγου ή 30% φθηνότερα απ'όσο θα το έπαιρνες καινούργιο?
30% φθηνοτερο απο'οσο θα το επαιρνα καινουργιο.

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 08, 2012, 11:16:13 μμ »
τιμη μετριτης...σε 3 μαγαζια: το πρωτο  3000 το δευτερο 3200 το τριτο 3400 γιατι τοσο μεγαλεσ αποκλισεις?
γνωριζει κανεις το κερδος του κοσμιματοπολιου? οχι οτι μας νοιαζει κουβεντα να γινεται :)

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 09, 2012, 08:36:17 πμ »
τιμη μετριτης...σε 3 μαγαζια: το πρωτο  3000 το δευτερο 3200 το τριτο 3400 γιατι τοσο μεγαλεσ αποκλισεις?
γνωριζει κανεις το κερδος του κοσμιματοπολιου? οχι οτι μας νοιαζει κουβεντα να γινεται :)

Με ή χωρίς την λευκόχρυση στεφάνη?

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 09, 2012, 05:47:13 μμ »
Χωρίς λευκοχρυσο . Απλά μπορει να είδαν ότι δεν ενδιαφερομαι τώρα τώρα και μου είπαν μια τιμη , αλλα 100ευρω και 400 ευρω για μένα Έχουν αξία ...
Περίμενα να ειναι ποιο φιξ οι τιμες , γενικά μου είπαν φίλοι  ότι μετρητά αν πληρώσεις έχεις εκπτώσεις στην τιμη καταλόγου 25% + 5% ( τοκος τράπεζας αν πρληρωσω με Καρτα) =30%
τεσπα όλα αυτα ειναι σχετικά . Ο κάθε επαγγελματίας όσο θέλει κάνει δεν ειναι υποχρεωμένος .

Αποσυνδεδεμένος jomalone

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 09, 2012, 07:58:14 μμ »
Έριξα μια γρηγόρη ματια στα προηγούμενα μηνύματα ... Ειναι 36mm Kai όχι 34mm. Για μένα το ιδανικό μέγεθος

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 09, 2012, 09:48:57 μμ »
Στην ιστοσελίδα της λέει 34 πάντως..
Για το AirKing δε μιλάμε;

http://www.rolex.com/en#/rolex-watches/oyster-perpetual/air-king-34mm-steel-114200-0001