Αποστολέας Θέμα: Μάλλον θέλω την βοήθεια σας!!!!  (Αναγνώστηκε 21715 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Μάλλον θέλω την βοήθεια σας!!!!
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 09, 2008, 03:27:34 μμ »
To Top Gun είναι κεραμικό. Ή κάνω λάθος;

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 09, 2008, 03:42:50 μμ »
Και τα δύο ...

Το Pilot’s Watch Chrono-Automatic Edition TOP GUN με Reference No. IW378901

Και το Pilot's Watch Double Chronograph Edition TOP GUN με Reference No. IW379901

Παλαιότερα δεν θυμάμαι αν είχε βγάλει σε ατσάλι ή Titanium ...?

Φιλικά Στέφανος.

_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 09, 2008, 04:08:32 μμ »
με αυτα τα χρηματα παιρνεις το big pilot. και εχεις και τα λεφτα σου παντα!φιλικα δημητρης.

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 09, 2008, 04:11:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 09, 2008, 06:39:34 μμ »
με αυτα τα χρηματα παιρνεις το big pilot. και εχεις και τα λεφτα σου παντα!φιλικα δημητρης.

:smt023συμφωνώ κι επ'αυξάνω....με την ευκαιρία όμορφη φωτό και φυσικά φοβερό ρολόι   :supz:
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 09, 2008, 06:52:20 μμ »
το χρημα ειναι σχετικο βεβαια μεχρι 8.000,00 φτανω αλα δεν ειναι απαραιτητο να τα εξαντλησω!! ;D
απο ρολογια μου αρεσει
-pam.183 γενικα η σειρα radiomir
-iwc portuguse  το 7days automatic & ragulateur
-vc overseas και απλο και dual time
φυσικα παιζει παντα ρολο και η τιμη που θα τα βρω δηλ.για παραδειγμα οταν ρωτησα για iwc η εκπτωση ητανε μικρη
και για panerai μαλιστα καθολου δηλ ειναι και θεμα πωλητη να βρεθει καποιος που θα κανει και κατι  ;D

το black seal (pam183)γνωρίζεις βεβαίως από παλια Post ότι το έχω και με 3και κάτι χιλιαρικάκια κάνεις την δουλεία σου και το κομμάτι σου!Αφου διαθέτεις 8χιλ. θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το ξαδερφάκι του  pam190 (jlc movement 8days),βγαίνει εφόσον το βρείς γύρω στα 6 χιλ. κρατάς και καλά ρέστα για after market λουριά και φυσικά περίσσευμα.
Το port 7days με πολύ καλή μηχανή αν ki αυτό το ρολόι το είχα ,αλλά με δέσμευε στο ντύσιμο,ενώ το radiomir πάει με όλα!Έτσι κι έφυγε για το radiomir (πήγαινα για το pam190,δεν το έβρισκα τότε κι έτσι πήρα το Pam183)ουσιαστικά το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ρολόι με άλλο μηχανισμό ,αλλά και με 3χιλιάρικα διαφορά!
Το V.C. δεν πάει με τα γούστα μου και 7χιλ. περίπου δεν τα δίνω γι'αυτό το ρολόι,έχω το IWC Ingenieur me 3xil. κάνω τη δουλεία μου (το γούστο μου δηλαδή) και το κομμάτι μου. ;)
konakis.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 09, 2008, 08:49:46 μμ »
To Τοp Gun ειναι κεραμικο και 46mm
[url]http://www.thewatchquote.com/IWC-Pilot-s-Watch-Double-Chronograph-Edition-TOP-GUN-Ref-IW3799-No_6138.htm[/url]

περα απο εξωτικα υλικα εχουμε και μια μηχανη βαση ετα 7750 και μια αξια μεταπωλησης.. και στην τελικη πολλα λεφτα σου ζητανε για αυτο το ρολοι,προτασεις?ap,jlc,go  etc

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 09, 2008, 09:41:07 μμ »
ναι όλα καλά με αυτά που αναφέρεται για το Top Gun... αλλά είναι όμορφο το άτιμο!!!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 09, 2008, 09:55:08 μμ »
ναι όλα καλά με αυτά που αναφέρεται για το Top Gun... αλλά είναι όμορφο το άτιμο!!!

kaμία αντίρρηση ποιός είπε το αντίθετο.....κατακάθαρο dial,αξιόπιστος και συνάμα πολύπλοκος μηχανισμός με δικό της rattrapante.Kaλή επιλογή,απλά όταν παίζεις σε αυτά τα χρήματα ψάχνεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό από όλες τις απόψεις!Για τα δικά μου στάνταρ μέχρι τα 6- 6,5 χιλ. θα ήταν 1ο......στα 9 με 10 όμως  ::) χοντραίνει το παιχνίδι και αυξάνονται οι απαιτήσεις.Οτι είναι κουκλί....ΕΙΝΑΙ! :D
konakis.

Αποσυνδεδεμένος kbntinos

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 09, 2008, 10:16:40 μμ »
Tελικά την λύση θα την δωσει ο καρπός μου!!! =D>αφου αν δεν τα φορέσεις όπως κάλα ειπατέ δεν μπορείς και να κρίνεις.Σας ευχαριστω πολύ όλους και οταν θα έχω νέα θα σας τα πω με χαρά :partyman: ....!!!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 09, 2008, 10:20:14 μμ »
Tελικά την λύση θα την δωσει ο καρπός μου!!! =D>αφου αν δεν τα φορέσεις όπως κάλα ειπατέ δεν μπορείς και να κρίνεις.Σας ευχαριστω πολύ όλους και οταν θα έχω νέα θα σας τα πω με χαρά :partyman: ....!!!

:smt023 περιμένουμε νέα σου... :smt039
konakis.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 09, 2008, 10:26:09 μμ »
και φωτο  :o :)

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 09, 2008, 11:50:00 μμ »
Εμένα μου λες...έχω παθει πλάκα σου λεω,απο την ωρα που το εβαλα δεν εχω καταφερει να το βγαλω απ το μυαλο μου....Κι επειδη εγω ανοιξα το θέμα TopGun,να πω εδω ότι επειδη τα εχω βάλει και τα 2 στον καρπό μου και αυτο και το ΒP δηλαδη,έχω πληρη άποψη για το τι μου άρεσε περισσότερο στον καρπό μου...και μάλιστα τα έχω φορέσει και ταυτόχρονα ένα σε κάθε καρπό...Δε λέω καλή η μεταπωλητικη αξία,καλή η ιστορία,αλλά επειδη ο προορισμος ΟΛΩΝ των ρολογιων είναι ο καποιος καρπος,δεν είναι πολυ σημαντικο να νιώσεις οταν φοράς ενα ρολοι ότι ειναι σαν να φτιαχτηκε για το χέρι σου...?Ε αυτο ένιωσα με το Top Gun...
Και όποιος θέλει να καταλάβει τι ακριβώς εννοώ ας πάει να το δει στο χέρι του....Υπαρχει ενα μαγαζι στην Αθηνα που ξερω ότι έχει 1 κομματι....Μην ξεχναμε οτι ειναι και limited edition...
Για το μαγαζι,με πμ...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 10, 2008, 12:05:27 πμ »
Εμένα μου λες...έχω παθει πλάκα σου λεω,απο την ωρα που το εβαλα δεν εχω καταφερει να το βγαλω απ το μυαλο μου....Κι επειδη εγω ανοιξα το θέμα TopGun,να πω εδω ότι επειδη τα εχω βάλει και τα 2 στον καρπό μου και αυτο και το ΒP δηλαδη,έχω πληρη άποψη για το τι μου άρεσε περισσότερο στον καρπό μου...και μάλιστα τα έχω φορέσει και ταυτόχρονα ένα σε κάθε καρπό...Δε λέω καλή η μεταπωλητικη αξία,καλή η ιστορία,αλλά επειδη ο προορισμος ΟΛΩΝ των ρολογιων είναι ο καποιος καρπος,δεν είναι πολυ σημαντικο να νιώσεις οταν φοράς ενα ρολοι ότι ειναι σαν να φτιαχτηκε για το χέρι σου...?Ε αυτο ένιωσα με το Top Gun...
Και όποιος θέλει να καταλάβει τι ακριβώς εννοώ ας πάει να το δει στο χέρι του....Υπαρχει ενα μαγαζι στην Αθηνα που ξερω ότι έχει 1 κομματι....Μην ξεχναμε οτι ειναι και limited edition...
Για το μαγαζι,με πμ...

τα γουστα και τα λεφτα ειναι προσωπικα,εσυ διαλεγεις,τωρα για το οτι ειναι L.E το ξαναλεω δεν του δινει καμμια παραπανω αξια και μοναδικοτητα,απο αλλα εξαρταται

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 10, 2008, 01:26:21 πμ »
τα γουστα και τα λεφτα ειναι προσωπικα,εσυ διαλεγεις,τωρα για το οτι ειναι L.E το ξαναλεω δεν του δινει καμμια παραπανω αξια και μοναδικοτητα,απο αλλα εξαρταται
Το οτι ειναι LE δεν το ειπα σε σχεση με την αξια η τη μοναδικοτητα...το ειπα επειδη ξερω οτι στην Ελλαδα εχουν ερθει λιγα κομματια...
Οσο για τα υπολοιπα,η μεταπωληση και τα λοιπα αφορα τους συλλεκτες....Εγω τα ρολογια τα εχω για να τα φοραω και οχι για να τα εχω σε μια βιτρινα και να τα χαζευω (αν και παραδεχομαι οτι κι αυτο το έχω κάνει ... ;D)Δεν ειπα οτι το BP δεν ειναι ρολογαρα μάλιστα επειδη το εχει ο κολλητος μου το εχω θαυμασει πολλάκις....Απλά το ΤG το θεωρώ ένα "κλικ" καλύτερο....γνώμη μου πάντα...

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 10, 2008, 07:55:35 πμ »
Το οτι ειναι LE δεν το ειπα σε σχεση με την αξια η τη μοναδικοτητα...το ειπα επειδη ξερω οτι στην Ελλαδα εχουν ερθει λιγα κομματια...
Οσο για τα υπολοιπα,η μεταπωληση και τα λοιπα αφορα τους συλλεκτες....Εγω τα ρολογια τα εχω για να τα φοραω και οχι για να τα εχω σε μια βιτρινα και να τα χαζευω (αν και παραδεχομαι οτι κι αυτο το έχω κάνει ... ;D)Δεν ειπα οτι το BP δεν ειναι ρολογαρα μάλιστα επειδη το εχει ο κολλητος μου το εχω θαυμασει πολλάκις....Απλά το ΤG το θεωρώ ένα "κλικ" καλύτερο....γνώμη μου πάντα...
παντως και τα δυο ειναι ρολογαρες  :prayer:οποτε η τελικη επιλογη οποια και αν ειναι αυτη σιγουρα θα ειναι παρα πολυ  καλη  ;) οσο για τα υπολοιπα που αναφερονται συγουρα στον καθενα αλα μετρανε περισοτερο και αλα λιγοτερο σαν κριτιρια για την τελικη του επιλογη ::)

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 10, 2008, 08:05:42 πμ »
το black seal (pam183)γνωρίζεις βεβαίως από παλια Post ότι το έχω και με 3και κάτι χιλιαρικάκια κάνεις την δουλεία σου και το κομμάτι σου!Αφου διαθέτεις 8χιλ. θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το ξαδερφάκι του  pam190 (jlc movement 8days),βγαίνει εφόσον το βρείς γύρω στα 6 χιλ. κρατάς και καλά ρέστα για after market λουριά και φυσικά περίσσευμα.
Το port 7days με πολύ καλή μηχανή αν ki αυτό το ρολόι το είχα ,αλλά με δέσμευε στο ντύσιμο,ενώ το radiomir πάει με όλα!Έτσι κι έφυγε για το radiomir (πήγαινα για το pam190,δεν το έβρισκα τότε κι έτσι πήρα το Pam183)ουσιαστικά το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ρολόι με άλλο μηχανισμό ,αλλά και με 3χιλιάρικα διαφορά!
Το V.C. δεν πάει με τα γούστα μου και 7χιλ. περίπου δεν τα δίνω γι'αυτό το ρολόι,έχω το IWC Ingenieur me 3xil. κάνω τη δουλεία μου (το γούστο μου δηλαδή) και το κομμάτι μου. ;)

το γνωριζω αγαπητε φιλε Konakis και δεν στο κρυβω οτι μου αρεσει παρα πολυ ;) αλα να πως μπερδευομαι ???το black seal
3700,00 ακατεβατα  :smt013η τιμη του ενω για παραδειγμα το VC το βρισκω κατω απο 6.000,00 και με πολυ καλο τροπο αποληρωμης :p που επισης μου αρεσει και ενταξει μπορει να εχει παρεχομενο μηχανισμο αλα οκ δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι ποιοτικο η οτιδηποτε αλο κακο  :-\ και γενικος και τιμη κραταει και κοκαλο οπως λες :D λογικα δεν ειναι
να καπως ετσι μπερδευομαι!!! ??? :?

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 10, 2008, 08:25:19 πμ »
το γνωριζω αγαπητε φιλε Konakis και δεν στο κρυβω οτι μου αρεσει παρα πολυ ;) αλα να πως μπερδευομαι ???το black seal
3700,00 ακατεβατα  :smt013η τιμη του ενω για παραδειγμα το VC το βρισκω κατω απο 6.000,00 και με πολυ καλο τροπο αποληρωμης :p που επισης μου αρεσει και ενταξει μπορει να εχει παρεχομενο μηχανισμο αλα οκ δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι ποιοτικο η οτιδηποτε αλο κακο  :-\ και γενικος και τιμη κραταει και κοκαλο οπως λες :D λογικα δεν ειναι
να καπως ετσι μπερδευομαι!!! ??? :?

φορόντας στον καρπό σου ένα ρολόι της φημισμένης V.C. 1ον δείχνεις ότι έχεις γούστο και ξεφεύγεις από την "μάζα" 2ον εκπέμπει θαυμασμό και ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να σου πει Κάτι αρνητικό,το αντίθετο 3ον και Vacheron και sport= τέλειος συνδυασμός! ;)
Όσο για το BS.... τα έχουμε ξαναπεί μικρή παραγωγή(1500 κομμάτια ετησίως),μεγάλη ζήτηση(ειδικά από USA μεριά,Ιταλία,Σιγκαπούρη,Hong Kong,και οι λοιποί....ποιός να πρωτοπάρει ρολόι που φέρει ένα μεγάλο μέρος από την ιστορία της Panerai!),όταν στην Ελλάδα θα έρθουν το πολύ 5-6 κομμάτια ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ετησίως.....τότε απλά μην περιμένεις ΕΚΠΤΩΣΗ >:( Εγώ το πήρα με 15% έκπτωση+ ανταλλαγή δηλ. πολύ μικρό ποσό (λόγω δυνατών γνωριμιών) και αυτό ΟΧΙ από Ελλάδα,αλλά από Ιταλία!Παίζεις και με τα λουριά και δεν το βαριέσαι χειμώνα-καλοκαίρι :)
konakis.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 10, 2008, 08:36:23 πμ »
aυτό το  Vacheron μου αρέσει πάρα πολύ ....αλλά από ότι έμαθα είναι ειδική έκδοση μόνο για την Αμερικάνικη αγορά!Κρίμα  :(
κλασσική στεφάνη V.C. kai με λουρί!
konakis.

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 10, 2008, 08:56:12 πμ »
aυτό το  Vacheron μου αρέσει πάρα πολύ ....αλλά από ότι έμαθα είναι ειδική έκδοση μόνο για την Αμερικάνικη αγορά!Κρίμα  :(
κλασσική στεφάνη V.C. kai με λουρί!

ριξε μια ματια και εδω http://www.thehourlounge.com/index.php?module=Thread&action=view&threadid=14372&id=14372 ;)