το γνωριζω αγαπητε φιλε Konakis και δεν στο κρυβω οτι μου αρεσει παρα πολυ
αλα να πως μπερδευομαι
το black seal
3700,00 ακατεβατα
η τιμη του ενω για παραδειγμα το VC το βρισκω κατω απο 6.000,00 και με πολυ καλο τροπο αποληρωμης
που επισης μου αρεσει και ενταξει μπορει να εχει παρεχομενο μηχανισμο αλα οκ δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι ποιοτικο η οτιδηποτε αλο κακο
και γενικος και τιμη κραταει και κοκαλο οπως λες
λογικα δεν ειναι
να καπως ετσι μπερδευομαι!!!

φορόντας στον καρπό σου ένα ρολόι της φημισμένης V.C. 1ον δείχνεις ότι έχεις γούστο και ξεφεύγεις από την "μάζα" 2ον εκπέμπει θαυμασμό και ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να σου πει Κάτι αρνητικό,το αντίθετο 3ον και Vacheron και sport= τέλειος συνδυασμός!

Όσο για το BS.... τα έχουμε ξαναπεί μικρή παραγωγή(1500 κομμάτια ετησίως),μεγάλη ζήτηση(ειδικά από USA μεριά,Ιταλία,Σιγκαπούρη,Hong Kong,και οι λοιποί....ποιός να πρωτοπάρει ρολόι που φέρει ένα μεγάλο μέρος από την ιστορία της Panerai!),όταν στην Ελλάδα θα έρθουν το πολύ 5-6 κομμάτια ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ετησίως.....τότε απλά μην περιμένεις ΕΚΠΤΩΣΗ

Εγώ το πήρα με 15% έκπτωση+ ανταλλαγή δηλ. πολύ μικρό ποσό (λόγω δυνατών γνωριμιών) και αυτό ΟΧΙ από Ελλάδα,αλλά από Ιταλία!Παίζεις και με τα λουριά και δεν το βαριέσαι χειμώνα-καλοκαίρι