Σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ του logo στο dial του συγκεκριμενου ρολογιου.
Σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ του logo στο dial οποιουδήποτε ρολογιού και γενικα δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η διαφορά μεταξύ της ομαδικής και του πρότζεκτ.
Άν είναι να καταστρέψω το καντράν του ρολογιού,γράφοντας επάνω "my watch.gr" ή βάζοντας την Ελληνική σημαία,μόνο και μόνο για να πω ότι έκανα πρότζεκτ,τότε να μου λείπει.Το αγοράζω και μόνος μου.........
Στο καπάκι ας γράψει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι.Το nickname του,το όνομα της αγαπημένης του,το logo του forum ή ότι άλλο θελήσει.Όχι όμως στο καντράν.ΠΟΤΕ!
Όσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα θυμάμαι ότι αυτό το ρολόϊ το αγόρασα με μια ομάδα ατόμων που είχαμε την ίδια τρέλα και αγάπη.Δε χρειάζεται να έχω φάτσα κάρτα το logo του forum για να μου το θυμίζει.
Ρε παιδΙΑ λιγοτερο απο 200 ευρω ρολοι ειναι....Τα προβληματα που αναφερονται ειναι το κρυσταλλο. Μια αλλαγη με ενα καλο πλεξιγκλας την στιγμη της αγορας δεν κοστιζει πανω απο 20 ευρω....
+1000 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πέσω σε κατάθλιψη αν τελικά δεν προχωρήσει η παραγγελία.