Αποστολέας Θέμα: Stowa Airman , Damasko DA 36 ή Sinn 856s ???  (Αναγνώστηκε 9272 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lazkal

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Stowa Airman , Damasko DA 36 ή Sinn 856s ???
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 02, 2008, 04:29:35 μμ »
μην βιαστεις,ειναι οξεια ωρολογιτιδα αλλα μην βιαστεις.

Συμφωνώ Γιατρέ μου , άλλωστε κανένα Stowa Airman δεν είναι ετοιμοπαράδοτο !!!!
Τα Damasko (που με συγκινούν όσον αφορά την αντοχή τους - ΟΛΑ μου τα ρολόγια έχουν σημαδάκια !!!) έχουν  6 μήνες αναμονή (αφού πληρώσεις !!!)
Και το Sinn εμφανισιακά δεν με τρελαίνει ...

Προς το παρόν έβαλα Μαύρο δερμάτινο (σκληρό ) λουράκι  στο seiko (σταθερά στο -4sec/day , για 6η μέρα τώρα ...) , και περιμένω να με " πιάσει η αντιβίωση " !!!! :weedman:

Αποσυνδεδεμένος lazkal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 02, 2008, 04:32:46 μμ »
Μπορεί να μ'αρέσουν τα Sinn αλλά αφού "πάει πολύ" στη τιμή, και αφού δεν σ'αρέσει ο μικρός δευτερολεπτοδείκτης, πας για StoWa, που θεωρώ το καλύτερο απο όλα του ομοίου τύπου.

Θεωρώ πως ο δευτερολεπτοδείκτης είναι τα μάτια της  ψυχής του ρολογιού και τα θέλω κεντρικά και όμορφα (όχι μικρά -παράμερα-τσουρούτικα !!!) .

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 02, 2008, 04:49:46 μμ »
Θεωρώ πως ο δευτερολεπτοδείκτης είναι τα μάτια της  ψυχής του ρολογιού και τα θέλω κεντρικά και όμορφα (όχι μικρά -παράμερα-τσουρούτικα !!!) .

δευτερολεπτα χρονογραφου εννοεις κεντρικα?
οχι ρολογιου?

Αποσυνδεδεμένος lazkal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 02, 2008, 07:26:13 μμ »
Τα δευτερόλεπτα του ρολογιού εννοώ .
Αυτά που γυρίζουν διαρκώς και όχι αυτά που γυρίζουν όταν πατάς το κουμπί του χρονογράφου .
Υπάρχει και ενδιαφέρων τόπικ (νέο) με αυτό το ερώτημα " κεντρικά τοποθετημένος Δ/δείκτης " .