Αποστολέας Θέμα: βοηθεια με paul picot  (Αναγνώστηκε 11979 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: βοηθεια με paul picot
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 29, 2008, 08:20:18 μμ »
Στην τελική ξέρω τι πλήρωσα το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να υποβαθμίζουμε ένα από τα πλέον ιστορικά brand name της Ελβετίας για το ρολόι μπορείς να πεις ότι θέλεις αλλά νομίζω κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει μια ολόκληρη ιστορία

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 29, 2008, 08:30:26 μμ »
μονοι τους οι ιδιοι οι ελβετοι εχουν υποβαθμισει εταιρειες και εταιρειες,αλλα μια και το θετεις,ποια πιστευεις οτι ειναι η αξια των ρολογιων της?ποιος ο τροπος που προτεινονται στον καταναλωτη ?στις υψηλες τιμες τους τι προσφερουν που να διαφερει και να δικαιολογει το κοστος?ποιες τεχνολογικες καινοτομιες,ποιοτητα υλικων της δινει την διαφορα?

Υ.Γ αυτο με την ιστορια δεν περναει πλεον και καλως,αναφερομαι σε ωριμες αγορες

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 29, 2008, 08:36:42 μμ »
οσων οφορα την εταιρεια και τι κανει μια επισκεψη στο site της θα σε ενημερωση.οσον αφορα εμενα μαλον δεν ειμαι ωριμος οποτε θα πρεπει περιμενω να παω 40 να εχω και μια συλογη αξιας για να ξανα κανω post;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 29, 2008, 08:37:46 μμ »
ναι οκ δικιο εχεις.τελος

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 29, 2008, 08:45:57 μμ »
κάλμα παιδιά και ειδικά εσύ s.moderator  :P πρέπει να υποδεχθούμε με ωραίο τρόπο το νέο μέλος,πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνά όλοι μας μαθαίνουμε κάτι από λίγο έως πολύ,άρα όλοι μας είμαστε εκπαιδευόμενοι λίγο έως πολύ!Κι εσύ νέος,τί έχεις πάθει με την Paul Picot,πολύ καλή μάρκα αλλά μέχρι ενός σημείου,τώρα από Ιστορία εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι,όμως μερικά ακριβά της ρολόγια με μια πολύ καλή έκπτωση τα βρίσκω "ελκυστικά"!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 29, 2008, 09:22:34 μμ »
εγω δεν εχω τπτ με την Paul picot απλα δεν εχω συνηθιση τις επιθεσεις ομως η καλητερη αμυνα ειναι η επιθεση ;D,και εμενα δεν μου αρεσουν πολες εταιριες αλλα δεν φερομε σαν να πρεπει να κλεισουν κιολας νομιζω πρεπει να σεβομαστε την δουλεια καποιων ανθροπων ακομα και οταν δεν μας αρεσει

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 29, 2008, 09:33:34 μμ »
καμμια προσωπικη επιθεση ,απλα πρεπει να ξεκαθαριζουμε δημοσια που ανηκει και εως που φτανει μια εταιρεια για  να μην εχουμε παρερμηνειες και ειδικα απο νεους φορουμιστες.ισως εσυ ταυτιστηκες ,δε γνωριζω.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 29, 2008, 09:39:53 μμ »
Εγώ πάντως από μεριάς μου ζητώ συγγνώμη αν παρασύρθηκα

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:01:37 μμ »
Εγώ πάντως από μεριάς μου ζητώ συγγνώμη αν παρασύρθηκα

=D>  =D> :applaus:
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:24:40 μμ »
κάλμα παιδιά και ειδικά εσύ s.moderator  :P πρέπει να υποδεχθούμε με ωραίο τρόπο το νέο μέλος,πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνά όλοι μας μαθαίνουμε κάτι από λίγο έως πολύ,άρα όλοι μας είμαστε εκπαιδευόμενοι λίγο έως πολύ!Κι εσύ νέος,τί έχεις πάθει με την Paul Picot,πολύ καλή μάρκα αλλά μέχρι ενός σημείου,τώρα από Ιστορία εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι,όμως μερικά ακριβά της ρολόγια με μια πολύ καλή έκπτωση τα βρίσκω "ελκυστικά"!
θα συμφωνησω με τον konakis σ'αυτο το σημειο και θα ελεγα να μην φανατιζομαστε αγαπητο νεο μελος με εταιρειες σαν να ημασταν οι ιδιοκτητες τους ..
george μην εισαι αυστηρος τοσο με τους νεους ..
αυτα απο μενα και καλη συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:33:33 μμ »
Στην τελική ξέρω τι πλήρωσα το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να υποβαθμίζουμε ένα από τα πλέον ιστορικά brand name της Ελβετίας για το ρολόι μπορείς να πεις ότι θέλεις αλλά νομίζω κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει μια ολόκληρη ιστορία

Τελος καλο,ολα καλα...
Αλλα κι εσυ βρε warover εχεις Zenith el primero και Rolex Submariner στην κατοχη σου,και βρηκες την PaulPicot να ταυτιστεις.... ;)

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:35:35 μμ »
εχω 10 μετοχες του swatch group (αρα εν μερη ειμαι ιδιοκτητης) ;D ο σκοπος αυτων τον μετοχων ειναι για να λαμβανω καθε χρονο τα στοιχεια των πωλησεων και τα νεα προιοντα των εταιριων που ανηκουν στο group

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:40:29 μμ »
Καμία ταύτιση οι εταιρίες που μου αρέσουν είναι οι εξής (breguet,glashutte,a.lange,chronoswiss  και άλλες του ίδιου ύφους) για αυτό αν και έχω 6000 ευρο δεν έχω πάρει ακόμα τπτ πολύ καλό. η rolex δεν μου αρέσει αλλά το ρολόι είναι Δώρο 

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:41:40 μμ »
Και το springdrive που παραγγειλες;;

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:44:17 μμ »
δεν το εχω ακομα αλλα θα κανει καιρο γιατι μεχρι να βγει σε μαζικη παραγωγη και να πεσει η τιμη θα παει κανα 6μηνο απλα ξερω εναν εισαγωγεα τις seiko  και μολις πεσει η τιμη σε μια εβδομαδα θα το εχω

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:49:00 μμ »
αν ρωτας γιατι θα το παρω η απαντηση ειναι γιατι μου αρεσει παρα πολυ η μηχανικη του

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 30, 2008, 01:39:40 μμ »
Καλό θα ήταν και να κοιτάμε και να βλέπουμε. Εξηγούμαι: έχουμε και αυτό είναι που κάνει τον κόσμο μας να "κυλά" διαφορετικά ματιά. Αυτά τα διαφορετικά μάτια η διαφορετική προσέγγιση δηλαδή είναι για μένα όλα τα λεφτά.
Η ιστορία θα ήταν μια τυπική αναφορά χωρίς αυτή τη διαφορετική ματιά.
Επί του προκειμένου τώρα, τι μπορούμε να πούμε για τη ματιά των φίλων george_ και warover, ίσως μόνο ένα πράγμα είναι και δύο ρομαντικοί, αλλά αυτό μεταφράζεται διαφορετικά.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 31, 2008, 09:59:21 πμ »
Καλό θα ήταν και να κοιτάμε και να βλέπουμε. Εξηγούμαι: έχουμε και αυτό είναι που κάνει τον κόσμο μας να "κυλά" διαφορετικά ματιά. Αυτά τα διαφορετικά μάτια η διαφορετική προσέγγιση δηλαδή είναι για μένα όλα τα λεφτά.
Η ιστορία θα ήταν μια τυπική αναφορά χωρίς αυτή τη διαφορετική ματιά.
Επί του προκειμένου τώρα, τι μπορούμε να πούμε για τη ματιά των φίλων george_ και warover, ίσως μόνο ένα πράγμα είναι και δύο ρομαντικοί, αλλά αυτό μεταφράζεται διαφορετικά.

=D>

εχω 10 μετοχες του swatch group (αρα εν μερη ειμαι ιδιοκτητης) ;D ο σκοπος αυτων τον μετοχων ειναι για να λαμβανω καθε χρονο τα στοιχεια των πωλησεων και τα νεα προιοντα των εταιριων που ανηκουν στο group

:D/ ωραίος ο νέος

Φιλικά
Δημήτρης