Αποστολέας Θέμα: power reserve..  (Αναγνώστηκε 3183 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cris

• 34mm case
    • Προφίλ
power reserve..
« στις: Μάρτιος 19, 2012, 03:11:50 μμ »
καλησπερα! εχω ενα αυτοματο ρολοι..το οποιο εχει ενδειξη pover reserve! το κουρδιζω με το χερι το πρωι πχ στο 1/2 του συνολικου χρονου, μετα κατα τη διαρκεια τησ ημερασ ενω το φοράω το ρολοι δεν αυξανετε η αυτδυναμια αλλα ουτε μειωνετε φυσικα! δεν επρεπε να ''γεμιζει''??

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: power reserve..
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 19, 2012, 04:02:52 μμ »
Αν είναι αυτόματο, τότε σίγουρα έχει πρόβλημα. Μάρκα, μοντέλο;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος cris

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 19, 2012, 04:06:59 μμ »
zenith captain elite power reserve! το εχω κανα μηνα! οταν ειχει σταματησει και του κουναω ''παιρνει'' μπροστα και αυξανει αλλα δεν το εχω δει ποτε full

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 19, 2012, 04:24:29 μμ »
Έχω την (εξ εμπειρίας) εντύπωση ότι το καθημερινό φόρεμα, παρά την όση κίνηση του χεριού, απλά συντηρεί οριακά το απόθεμα ενέργειας... Φορτίζει εφόσον έχουμε επαρκή κίνηση και το φοράμε τουλάχιστον 10 ώρες/24ωρο... Κάνε το πείραμα να κουρδίσεις full μέχρι να φτάσει ο δείκτης του PR στο ανώτατο σημείο. Μετά φόρα το φυσιολογικά, όπως συνηθίζεις. Πότε θα μείνει -μετά απ' αυτό- χωρίς ενέργεια; Αν ξεπεράσει κατά πολύ την αυτονομία που λέει το manual, τότε δεν βλέπω πρόβλημα, καθώς δείχνει να συμπεριφέρεται όπως περιγράφω στην αρχή...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 19, 2012, 04:33:50 μμ »
Σε ενα που ειχα παλιοτερα εγω, όσο το φορούσα αυξάνονταν η ένδειξη κουρντίσματος μέχρι που έφτανε στο Full!Νομίζω ότι αυτό είναι και το φυσιολογικό άρα κάτι δεν πάει καλά με το Zenith..εκτός αν ο φίλος το φοράει 2-3 ώρες τη μέρα..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος cris

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 19, 2012, 04:54:52 μμ »
το φοράω περιπου 12 ωρεσ την ημερα αλλα δεν ειμαι σε συνεχη κινηση! οταν το βγαζω και το κουναω με το χερι φορτιζει..! αρα η' εγω δεν κινουμαι πολυ η' αυτο θελει υπερβολικη κινηση για να φορτιζει!

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 19, 2012, 06:15:38 μμ »
Me 12 ωρες που το φορας θα έπρεπε να είναι full!Δε χρειαζεται να κουνιεσαι πολύ.. :D :D
Μάλλον κάτι τρέχει..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος cris

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 19, 2012, 06:48:13 μμ »
σαν τι να τρεχει?

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 19, 2012, 10:31:26 μμ »
Δεν νομίζω ότι το ρολόι σου έχει κάτι. Απο χρονομετρία πως είναι?

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 19, 2012, 10:58:21 μμ »
Σχετικά φυσιολογικό μου ακούγεται. Κι εγώ στο δικό μου μια φορά που το είχα αφήσει πάνω απο 1,5 μέρα να δουλεύει χωρίς να το βάλω, με το που το έβαλα στο χέρι μου χωρίς να το κουνήσω, μετά απο λίγο έμεινε απο καύσιμα.

Γενικά το αυτόματο ρολόι, όταν λέμε ότι κουρδίζει, δε σημαίνει ότι μπορεί να το κουρδιστεί φούλ απο μόνο του. Όπως είπε και ο Θάνος: " Διατηρεί την ενέργεια που είχες πριν το βάλεις στο χέρι σου. " Ελάχιστα αυξομειώνεται φορεμένο. Φυσικά παίζει ρόλο και τί κάνεις όταν το φοράς. Αν κάνεις δουλειά γραφείου, σίγουρα δεν αυξάνεται το power reserve. Αν πάλι κάνεις σωματική εργασία και κουνάς συνέχεια τα χέρια σου, θα κουρδίζει και μάλιστα θα το αυξάνει το απόθεμα.

Συμβουλή: Για δοκίμασε μια μέρα, να πάς για τρέξιμο και φόρα το. Κατα 99,9% θα αυξηθεί το power reserve. ;)

Αποσυνδεδεμένος cris

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 20, 2012, 09:57:20 πμ »
σωστοσ.. ;)...θα το δοκιμασω! οντωσ σε δουλεια γραφειου ειμαι!απο χρονομετρρια καλά παει παρολου που ειναι στο στρωσιμο ακομη! -3sec/day περιπου