Φίλε erizzzz,μην παρασύρεσαι γιατί αν μπεις σ'αυτό το τρυπάκι θα βρεις άλλα 500 καταδυτικά που κυμαίνονται στα χρήματα αυτά.Στο λέω αυτό γιατί κι εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν σαν κι εσένα.Έψαχνα,έψαχνα κι όσο έψαχνα τόσο ανακάλυπτα καινούρια ρολόγια και στο τέλος χανόμουν.(Benarus,Nauticfish,Detomaso,Boschett κ.α.)
Άν θέλεις τη συμβουλή μου κοίτα να περιοριστείς σε ρολόγια που προέρχονται απο εταιρείες γνωστές στο χώρο της ωρολογοποιίας.Να είσαι σίγουρος ότι δε θα το μετανιώσεις.Αν κόστιζε το ένα 200€ και το άλλο 800€,θα σου έλεγα πάρε το φθηνό κι ας μην είναι τόσο επώνυμο.Τη στιγμή όμως που κυμαίνονται στα ίδια χρήματα είναι προτιμότερο να δώσεις 500€ και να πάρεις ένα RT ή ένα Certina,παρά ένα Deep Blue.
Όπως και να το κάνουμε το ρολόϊ είναι και λίγο ψώνιο.Όσο να΄ναι,θέλεις με τα λεφτά που θα δώσεις να πάρεις κάτι που να είναι λίγο πολύ αναγνωρίσιμο.Άλλο να πεις αγόρασα ένα Seiko κι άλλο ένα Deep Blue.(Τρέχα γύρευε θα σκεφτεί ο άλλος."Βαθύ Μπλέ"

Απο το πανηγύρι της Παναγίας της Σουμελά θα το πήρε.)
Για να μην παρεξηγηθώ,όλα αυτά στα λέει ένας που έχουν περάσει απο τα χέρια του Invicta,Marina Militare,Parnis,Nautec no limit και πολλές άλλες εταιρείες της σειράς.Στο τέλος όμως δε μου έμεινε κανένα.Μέσα σε λίγους μήνες τα βαρέθηκα και τα πούλησα.Κράτησα μόνο όσα παραγματικά άξιζαν.
Δεν προσπαθώ να σου κάνω τον έξυπνο,ούτε να σου πω ότι φοράω μόνο επώνυμα ρολόγια γιατί με τα ανώνυμα βγάζω σπιθουράκια στον καρπό.Απλά σου λέω τη γνώμη μου για να μη χαθείς μέσα στην πληθώρα επιλογών που σου προσφέρει το internet και όχι μόνο.